Konkursas nuomones

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
rmask
VIP
VIP

Konkursas nuomones

Post by rmask »

Kaip matau pagal konkurso reitinga
bus ivesti kazkoki greicio/mb apribojimai

Kadangi naudojausi GPRS gana ilga laika tai zinau ka tai reiskia mokestis uz mb...

tai beliks su pirmaja ivedimo diena isivest kita interneto tiekeja... :( (mano name kaip ir pas daugeli dar yra privesta failanas ir dar kazkokokia firma... bei per du namus yra init'as :) Nei vienas is siu apribojimu nesiulo arba derintis su kaimynais del DSL :(

ir manau kad tokiu nepatenkintu bus ne taip jau ir mazai... (praktiskai bet kuris rimtesnis vartotojas)

taj tiek ...
Valde Greitai
Narys
Narys

Post by Valde Greitai »

jo kazkokia nesamone tie mokesciai uz mb. gavno kazkoks, suprasciau jei greitis butu kaip dsl kokie 500 kb/s nu tada dar puse velnio o dabar tai nesamone kazkokia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
MonteniS

Post by MonteniS »

Sitie Jusu pasisakymai leidzia suprasti kad konkursu mazai domejotes.... Pasiskaitykite viska visu pirma, po to rasykite tokius klaidinancius dalykus....
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

jo ** durniai ce gi buvo parashyta kad senas planas isliks :wink: daugiau skaitykit :evil:
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

man su lietuviu nekas . bet jums matau tai savsem ... net skaityti nelabai gaunasi. Perskaitykite idemiai dar karta. :wink:
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Paaiškinu nesupratusiems esmės 8O Man nenaudinga, kad seni klijentai pereitų į naujus pigesnius planus :roll: todėl aš jums jų ir nesiūlysiu :!: :!: :!: Kai jau iš kur nors apie juos sužinosite, ką jau su jumis darysi - rašysite prašimus ir nuo sekančio mėnesio pervesiu :cry:
UAB "Parabolė" direktorius
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

Sefas nenusimink :wink: patikek tu manim jei ir atsiras kasnors kuris sugalvos pasidaryti koki nors plana kur mokami Mb butu ir maziau moket reiktu tai praeis dar nemazai laiko ir tu paciu nemanau kad bus mases . Gal kokie 5 ir bus. :D
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
rggz
Narys
Narys

Post by rggz »

As aplamai neskaichiau ka konkurentai prirashe ... celas sasuivinis isheitu ... gerai kaip yra man viskas tynka aishku greichio daugiau geriau bet nera nereikia butu gerai ... 8)
Post Reply