Šindien pažiūrėjau kaip einasi su pakvietimų "išgraibstymu"
Pasirodo tikrai kvietimai yra IMAMI , o aš maniau, kad visi liks man...
Pirmauja NiF klanas - pasiėmė jau 4 pakvietimus
Reikia juos pagirti - tikri ŠAUNUOLIAI ir matyt žino, kad "ilgą iešmą drožiant šuo kepsnį nuneša"
Dar kartą pasitarkim kaip čia geriau padaryti
Jegu turnyrą daryti ateinati šeštadienį, tai manau paskutinis terminas atsiimti pakvietimą būtų trečiadienis.
Reikėtu pasilikti bent porą dienų salei užsakyti ir visokiom smulkmenom sutvarkyti.
Jeigu ketvirtadienį ryte paaiškės, kad dar mažai paiimta - reikės nukelti arba savaitei, arba į rudenį.
Todėl jau nuo ryt reikėtu aktyvinti veiksmus...
Kaip manot
Jo suskubkit visi pasimt kvietimu !! Man tik keista kad nei vienas is [T] klano neatejo dar pasimt kvietimo ! Zodziu nesvarbu ar jus dabar priklausot klanui ar ne vistiek nueikit pasimt kvietimo ! Kaip Steponas sake , is likusiu be klanu zaideju sudarysim klana ,o jai reikes ir du , svarbu kad ClanMathcas yvyktu
Ne Ne !!! tik ne per Kauno diena....taigi jauciu tokie kaip inferno , tiuriu ir kt. gers...tikrai nuo to cs norisi pailseti...o dar mieste bus daug renginiu ir koncertu tai kompinej sedeti manau ne kiekvienas nores....
tai aisq ... turnejus diena o paskui su litais kaip tik ir gert eisim bet e xebra nepaveskit ... paimkit tuos kvietimus ... nes jeigu i rudeni atkels turneju tai nusizhudysiu taip noriu turnejaus kad pz ...