Misles atspetos. Alus iskeliauja
Misles atspetos. Alus iskeliauja
Mįslės jau atspėtos, bet Jūs dar turite šansą gauti 2 litrus alaus
Kad negalvotumėte, kad aš jus vedžiojau už nosies, MIDUS aprašymą įdėjau į FTP incoming/temp/midus.
Siūlau tokią alaus prizo įteikimo ceremoniją:
Alų patiekti "Rage" 17:00 visą iš karto.
Ar pritariate
Kad negalvotumėte, kad aš jus vedžiojau už nosies, MIDUS aprašymą įdėjau į FTP incoming/temp/midus.
Siūlau tokią alaus prizo įteikimo ceremoniją:
Alų patiekti "Rage" 17:00 visą iš karto.
Ar pritariate
UAB "Parabolė" direktorius
Taigi alus bus patiektas šiandien lygai 17:00 "Rago" antrame aukšte Ant stalo stovės 20 bokalų Švyturio ekstros
Yra užsakyti 2 stalai - vienas prizininkui, kitas - Parabolės darbuotojams.
Laukiu atvykstant Ghetto su jo išsirinkta palaikymo komanda ir Parabolės vyrų
Ghetto tavo alus - tik tavo ir dalink ar gerk jį tu pats
Lieki skolingas tik "smulkmeną", nes už mįsles buvo tik 8 litrai, 2 litrai buvo už papildomą klausimą:
Antroji mįslė praktiškai irgi atskyta teisingai, tik čia aš turėjau galvoje "overbukinimą", kurį aš galiu įtakoti ir stengiuosi jo išvengti Kas tai per "overbukinimas"
Būtų gerai, kad gerdamas alų pagalvotum ir grįžes, kartu su įspūdžiais, parašytum atsakymą
Yra užsakyti 2 stalai - vienas prizininkui, kitas - Parabolės darbuotojams.
Laukiu atvykstant Ghetto su jo išsirinkta palaikymo komanda ir Parabolės vyrų
Ghetto tavo alus - tik tavo ir dalink ar gerk jį tu pats
Lieki skolingas tik "smulkmeną", nes už mįsles buvo tik 8 litrai, 2 litrai buvo už papildomą klausimą:
Antroji mįslė praktiškai irgi atskyta teisingai, tik čia aš turėjau galvoje "overbukinimą", kurį aš galiu įtakoti ir stengiuosi jo išvengti Kas tai per "overbukinimas"
Būtų gerai, kad gerdamas alų pagalvotum ir grįžes, kartu su įspūdžiais, parašytum atsakymą
Po vakarykštės alaus šventės darau tokį reziume
mįslių spėjimas davė neblogus rezultatus - atsitraukimas nuo kasdieninių rūpesčių, atsipalaidavimas gerina gyvenimo kokybę
tiesioginis bendravimas abonentų su mūsų darbuotojais irgi manau nėra paskutinis ir nereikalingas reikalas - bendraujant neoficialioje aplinkoje galima greičiau pasiekti bendrą supratimą ir suderinti abonentų norus su mūsų veiksmais
Norėčiau žinoti: kas iš abonentų dalyvavo vakarykštėje šventėje ir ar tarp dalyvių buvo DidelisS ir Trukdis. Aš kažkaip nesusiprotėjau juos, kaip aktyviausius mįslių spėjikus, asmeniškai pakviesti.
Klausiate: kas bus toliau Toliau Jūs turėtumėte padiskutuoti ir nuspręsti: man galvoti toliau mįsles ar, kaip čia man kažkas patarė, nesąmonių neberašinėti.
Taigi laukiu Jūsų sprendimo
mįslių spėjimas davė neblogus rezultatus - atsitraukimas nuo kasdieninių rūpesčių, atsipalaidavimas gerina gyvenimo kokybę
tiesioginis bendravimas abonentų su mūsų darbuotojais irgi manau nėra paskutinis ir nereikalingas reikalas - bendraujant neoficialioje aplinkoje galima greičiau pasiekti bendrą supratimą ir suderinti abonentų norus su mūsų veiksmais
Norėčiau žinoti: kas iš abonentų dalyvavo vakarykštėje šventėje ir ar tarp dalyvių buvo DidelisS ir Trukdis. Aš kažkaip nesusiprotėjau juos, kaip aktyviausius mįslių spėjikus, asmeniškai pakviesti.
Klausiate: kas bus toliau Toliau Jūs turėtumėte padiskutuoti ir nuspręsti: man galvoti toliau mįsles ar, kaip čia man kažkas patarė, nesąmonių neberašinėti.
Taigi laukiu Jūsų sprendimo
Last edited by steponas on Fri Aug 08, 2003 7:31 pm, edited 1 time in total.
Gavau pylos nuo žmonos, kad vedu jaunimą iš kelio Sako geriau būtum organizavęs koki kultūrinį renginį Kai buvau studentas alus irgi buvo didžiulis "kultūrinis" renginys Manau, kad per 25-30 metų šioje srityje nedaug kas pakito Nors prizas gali būti ir kitoks Viskas Jūsų valioje... Siūlykite
Kitų mįslių buvimas priklausys nuo Jūsų aktyvumo
Kitų mįslių buvimas priklausys nuo Jūsų aktyvumo
Pratęsiant "Overbukinimo" temą. Tarkime žiūrint is Šefo pozicijų, manau, kad pagrindinis uždavinys būtų interneto srauto platinimas/siaurinimas priklausomai nuo abonentų... kaip optimaliai parinkti linijų skaičių, kad linijos nestovėtų nenaudojamos ar nebūtų didelių trafficu.
Kiek galvų tiek ir nuomonių, kas prizinį alų triubijot prašome irgi pamastyti
Kiek galvų tiek ir nuomonių, kas prizinį alų triubijot prašome irgi pamastyti
-Kill'em all-
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys