Ar reikia leisti?
Ar reikia leisti?
Vis daugiau gaunu prašymų iš buvusių abonentų įleisti juos į mūsų forumą
Nesuprantu ko jiem čia reikia, jeigu iš mūsų išėjo
Noriu paklausti : ar norite matyti čia buvusius savo kolegas
Nesuprantu ko jiem čia reikia, jeigu iš mūsų išėjo
Noriu paklausti : ar norite matyti čia buvusius savo kolegas
Last edited by steponas on Wed Apr 16, 2003 10:51 am, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
kolkas vienintelis prabalsavau LEISTI nors tik perskaites apklausos klausima automatishkai norejau balsuot NE (bereikalingas vieshumas apie ftp duomenis ir pan.). paskui prisiminiau, kad pachiam gali ne uz ilgo prisireikt atsisakyt paraboles paslaugu (tikrai ne del blogos ju kokybes) ir pamislijau, kad forume galima rasti nemazai reikalingos info - pvz. problemu del video kodeku ishsprendimas ir pan.
mano, kaip sakydavo jo ekscelencija valdas, giliu isitikinimu, reiketu palikti priejima prie foruma, tk galbut neleist jiem pasireiksht, kad bereikalo nefleimintu ar dar ka nors sugalvot.
mano, kaip sakydavo jo ekscelencija valdas, giliu isitikinimu, reiketu palikti priejima prie foruma, tk galbut neleist jiem pasireiksht, kad bereikalo nefleimintu ar dar ka nors sugalvot.
Nick'as dažnai būna apgaulingaS ..::[ www.nr1.lt ]::..
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
tai visa Lietuva isilejdzhiam ir ramu bus :] "kuo daugiau tuo geriau", ne kiekybeje esme, o kokybeje ...
shejp mano manymu isilejdus jau ishejusius ish paraboles bus mazhdaug taip: dings pas ka nors paraboles internetas, tas parashys boarde, kad dingo, o tie buve prades flejminti tipo perejk i adsl, dekoda ir t.t. blah :P
boardas, yra paraboles interneto vartotojams skirta paslauga, o ne buvusiems :P
shejp mano manymu isilejdus jau ishejusius ish paraboles bus mazhdaug taip: dings pas ka nors paraboles internetas, tas parashys boarde, kad dingo, o tie buve prades flejminti tipo perejk i adsl, dekoda ir t.t. blah :P
boardas, yra paraboles interneto vartotojams skirta paslauga, o ne buvusiems :P
Tai taip iseina, kad bus kaip visoj lietuvoj mentai gyvena uz musu pinigus ir mus dar plesia(nerandu kito zodzio kai deda pinigus i kisene).PRImaTAS wrote:forume galima rasti nemazai reikalingos info - pvz. problemu del video kodeku ishsprendimas ir pan.
Ir parabolej taip iseina bus tas pats paraboles darboutojai rasineja kaip isrpest problemas, taip iseina mes jou maitinam o buve abonentai, praktiskai neiko bendra su parabole jau nebeturintys ce varines ir dar siulys i dls'a ir taip toliua kaip trugdis sake
Be to dar ir musu boarda letins