Ar reikalingas CS serveris?
- b.o.n.z.a.i
- Aktyvus narys
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
Iš tikro kažkaip praleidau gerbiamao Bolik pastabą:
man netik liūdna, bet ir siutas ima, kad tėvai taip žiauriai nukrypsta į kraštutinumus ir tuo pačiu parodo savo visiška bejėgiškumą
Kad ir pavėluotai atsakysiu:Bolik wrote:Steponai tai jum liudna del to kad atsisako interneto suprantu o as tai daug nezaidziu paskutiniu metu tik redkarciais o jai nebus servo tai jie visi susiras kita serva
man netik liūdna, bet ir siutas ima, kad tėvai taip žiauriai nukrypsta į kraštutinumus ir tuo pačiu parodo savo visiška bejėgiškumą
UAB "Parabolė" direktorius
Bet Steponai pripazinkit kad CS servo paslauga yra antroje vietoje pagal populiaruma po ftp.Su ftp taip pat iskyla problemu, kazkas kazka pratrina ir pan, cia taip pat yra problemu.Tik apie ftp savo nuomone raso pagrinde solidesni interneto vartotojai, o apie cs savo nuomone raso visi pradedadnt nuo Bolik kuriam tik 8 metai, todel keiksmu ir nusisnekejimu isvengt sunku.
Gerbiamas Zetro
FTP pagal svarbuma tikraiusiai yra svarbesnis už CS, bet ten viskas vyksta tyliai be azarto ir kaip pats pastebėjot trukšmas pakyla nerealus, kai jis "pagriūna" arba kai jį patrina.
Šiap aš jau susitaikiau su tuo, kad CS temose yra gana "aštrių" pasakymų, nes kiekvienas turi savo TIESĄ ir bet kokiom priemonėm NORI ją apginti
Matomai visi serveriai yra reikalingi ir turi savo VARTOTOJĄ
FTP pagal svarbuma tikraiusiai yra svarbesnis už CS, bet ten viskas vyksta tyliai be azarto ir kaip pats pastebėjot trukšmas pakyla nerealus, kai jis "pagriūna" arba kai jį patrina.
Šiap aš jau susitaikiau su tuo, kad CS temose yra gana "aštrių" pasakymų, nes kiekvienas turi savo TIESĄ ir bet kokiom priemonėm NORI ją apginti
Matomai visi serveriai yra reikalingi ir turi savo VARTOTOJĄ
UAB "Parabolė" direktorius
- b.o.n.z.a.i
- Aktyvus narys
Trugdi ir visiems kitiems, kuriems nepatinka temos apie cs gali ju neskaityti. Juk yra atskira cs skiltis forumuose y kuria eina zmones kuriems aktuoli cs tema. Tai kodel eiti cia ir reiksti savo pretenzijas tiems, kas isvis cs nelosia. Nesuprantu. As tai pvz neinu y tas skiltis kur apie software visokius snekama, kadangi man neydomu ir neaktuolu visai.
b.o.n.z.a.i wrote:Trugdi ir visiems kitiems, kuriems nepatinka temos apie cs gali ju neskaityti. Juk yra atskira cs skiltis forumuose y kuria eina zmones kuriems aktuoli cs tema. Tai kodel eiti cia ir reiksti savo pretenzijas tiems, kas isvis cs nelosia. Nesuprantu. As tai pvz neinu y tas skiltis kur apie software visokius snekama, kadangi man neydomu ir neaktuolu visai.
hahaha!
tu pazhiurek kiek skiltyje "Shefo kampelis" temu apie CS! Vienu momentu buvo kokia 80%... o i skiltu konkrechiai apie cs ash nelendu ir nieko ten neirodineju ...
4Zetro:
o pagal tavo numeracija, internetas kelintoj vietoj? Turbut paskutiniai, nes jo niekam nerejkia, nes visi kala tik cs ir sedi ftp ... geras pozhiuris :P