Apie FTP sužinojo ponai pareigūnai ir be reklamos būtent dėl to, kad ten pilna warez ir t.t.(p.Steponas kažkur rašė kai gavo skambuti i telefona) Dar ir betrūksta pareklaminti kiek daug filmu, mp3, games... turbūt konkurentai "užsakytų" toki patikrinima dėl piratinio softo, games ir music
miau yra simtai kitu interneto saltiniu negu namai: pas tevus darbe, pas draugus, interneto kavines, mokykloj/univere. Taip kad panarsyt po ineta galima ir ne is savo namu, ir nemanau kad yra toks zmogus kuris po siai dienai dar nera buves atsivertes bent vieno puslapio
Inomine Patris, Et Fillius, Et spiritus Sancte. Amen
Predator labai gaila tave nuvilti, bet mano sese (13m) visiskai nesedi prie kompo ir nelenda i Ineta... sako nei buvau, nei man ten idomu ... Va laabai apsirinki
Sefas man atsako,kad veiks nuo balandzio 1 d. Melagiu diena.Siandien buvau pas Jus niekas dar neveikia,ir veiks tik balandzio vidury ( gal ) taip aiskina abonentu senukas.Aciu!!!
Jeigu pasakiau, kad nuo balandžio 1 d. - tai TAIP IR YRA
Ateinat į abonentinį skyrių, sumokat abonentinį mokestį iki balandžio 1 d. pagal turėta planą, užpildot prašymo blanką ir nuo balandžio 1 d. mokėsite pagal kitą savo pasirinkta planą.
Man irgi atrodo,kad Paraboles pastata reiktu kaip nors ideti i lankstinuka,
kad matytusi realus firmos ''vaizdelis''.
O jeigu is auksciau kas nors Paraboles suteiktu galimybe pasiulyti savo ga
mybos (Parabolieciams)''lankstinukus''idomu kas gautusi.Nes tas siektiek
netaip, tai tas kaskaip netaip...
Zinoma,kad butu''liaudziai''maloniau atsiduoti kurybai gal galima butu ir siek tiek uz tai paskatinti busima laimetoja(Kada butu nubalsuota uz darba
ar pan.).
Per daug spalvu. Lyg koks vaikas gaves dovanu flomasterius, isbandytu visas spalvas. Daug geriau ir solidziau atrodytu, jei vyrautu 1-2 spalvos ir ju atspalviai.
Ačiu visiems
Į savaitės pabaigą turėtumėte tuos lankstinukus jau gauti
Matomai monitorius "nenori" perduoti pagrindinės įdėjos: karo žemėlapis kur "Mūšio laukas - Šilainiai".
Būtų įdomu sužinoti nuomones, kai lanstinuką pamatysite "gyvai". Ar vėl pinigai kaip į subinę...
Visi pritaria kad reik pastato nuotraukos, tokia mintis pasistojo, nufotografuokit is kokio devynaukscio ten kur salia, is auksciau, kad matytusi pastatas paraboles, parduotuve, nu sankryzos biski jei tilps ir bus aiskiausias zemelapis.
Gerbiamas miau,
labai atsiprašau - pamiršau parašyti dėl Jūsų "Šilelio" ratuko
Reikalas tas, kad matomai reikia pakeisti "Šilelio" kanalų selektorių, kuris nepriima HIPER BAND dažnių ruože esančių TV kanalų. Jeigu sugalvosite rašykite man arba skambinkite 377199 ir Jums pasakys kas ir kur tai atlieka.