Pasiulymas shefui

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
Trugdis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Pasiulymas shefui

Post by Trugdis »

Zhinot ka virshininke... susikishkit tas savo diskusijas kur nesuejna ... ash nesuprantu kam chia jos ish vis rejkalingas ... kad pasirodyt, kad tipo mes Jums rupim? juk nexera taip nera ... chia be prasmis rejkalas ko nors prashyti ir t.t. nes jus visu ishklausot ir vistiek darot taip kaip pats norit ir taip kaip Jums naudinga. O kai ka nors pagerinat tai ish karto afishuojat kad chia tipo tik del jusu ir t.t. juk shitas pezaliojimas forume tik laika uzhima per kuri jus gereu sumastytumet kaip palejsti geresnius kanalus, kaip pagerinti ineta, duoti zhmonems web space'o, pakurti daugiau zhajdimu servu ir t.t. bet aisq lengviau chia sedeti pezeti ir linksmaj gyventi ... ir visus suvarineti nes jus tik pienemys rejkalaujantys daug uzh mazha kajna ir t.t. nu tikiuosi mane supratot :P
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Supratau Trugdi :!: Matau, esi susinervinęs 8O Kam tiek pyksti :?: Viskas juk priešakį - gal ateis laikas ir bus tos vietos tam tavo www :!: Sutinku, nėra dabar tau patogu laikyti savo puslapį kažkurtai, bet dabar noriu pagerinti pagrindines paslaugas. :!: Tad ramiai pagalvok - juk ir tau geriau kai interneto greitis auga, ftp talpa didėja ir t.t. :? Nebūk pats sau priešas :lol: O laiko man viskam užteks - ir pezeliojimui ir pagalvojimui :lol: Juk forume aš nevien tavo nuomonės išklausau :?: O srendimus primu taip kaip aš suprantu situaciją ir kas aktualu daugumai. :lol:
:idea: Bendrai - šitą savo pasiųlymą, truputi apglaistes kampus, gali pasiūlyti konkursui - gal tu esi teisus ir tada tu prizą laimėsi :D :?:
UAB "Parabolė" direktorius
Trugdis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Trugdis »

shefas, jei neturi ka vejkt gereu surink mano visus POST'us i viena ir bus konkurso lajmetojas visose nominacijose ir kategorijuos. Taip manau metam man internetas nekainuos ir galesiu ash atsipalaiduoti ir uzh tuos pinigus hostinima nusipirkti :P
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Trugdi :D
Supratau :lol: Bet gal galėtum pats apibendrinti - nepatogu kaip tai, dar netaip ką suprasime arba netaip išsireikšime. :wink:
Trugdis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Trugdis »

na apibendrinot bevejk gerai ... tik rejkejo mano postus gal kaip atskirus dalyvius palejsti nes dabar jei viena priza lajmesiu tai neishejs man hostinimas ir toliau ash chia zirsiu ...

va turiu pasiulyma ... visi laimetojai perlejdzhia man savo prizus ir ash kol man uzhteks hostinimui chia nesirodau ... ir jus busit lajmingi ir ash :P
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Trukdi :lol:
Nesijaudink tu dėl savo pasisakymų - nėra jie jau tokie baisūs :roll: Matyt esi labai staigus ir nevisada prieš posūkius nuimi gazą... :wink: Prieš paspausdamas PIRMYN truputi nudilink kampus :lol: Juk ne melstis mes čia susirinkom... :lol: :lol: :lol:

O dėl išskaidymo - galiu išskaidyti, jeigu nori. :lol: Tark galutinį žodį :!:
Trugdis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Trugdis »

jei ponas duodat hostinimo tai ish vis darykit ka norit ... jei pirma vieta tai pusiau darykit ka norit jei neduodat nieko tai SKAJDYKIT ... kad tik turetumet ka vejkt :]]]]]]
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Aš nusprendžiau pats nieko nespręsti - palikti balsavimui :lol: Aš laiko toriu po darbo iki valiai - galiu padaryti kaip tu tik panorėsi... :D
Trugdis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Trugdis »

steponas wrote:Aš laiko toriu po darbo iki valiai - galiu padaryti kaip tu tik panorėsi... :D
NORIU WEB HOSTINGO !!!
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

:lol: Greit tas NORIU WEB HOSTINGO !!! man ausyse skambės kaip priedainis :lol: :lol: :lol: Palauk - juk nepesiplėšim, reikia planą vykdyti :!:
PRImaTAS
Narys
Narys

Post by PRImaTAS »

shefui ir trugdziui:

ziuriu chia vien jusu topicai eina su jusu tarpusavio gincais ir lazdavojimais. jau baigia jie igrist nes atejus i foruma rodo daug neskaitytu zinuchiu ir eini paskui tas nuorodas tikedamasis rasti ka nors svarbaus o randi tik jusu dialogus :evil:

geriau nueikit abudu i mirca ir ishliekit viens kitam viska kas ant shirdies guli, arba eikit to alaus gert i raga :wink: ir negandinkit vietos forume :x
:black: Nick'as dažnai būna apgaulingaS :black: ..::[ www.nr1.lt ]::..
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

PRImaTAS :D
Tikra tiesa :lol: matyt atidarysiu naują temą :idea: - pašnekesiai su Trukdžiu. :!: Bet ar pasikeis kas :?:

Pagalvojau kiek ir štai ką siūlau: savo atsakymus į klausimus kurie neliečia kitų forumo dalyvių - galiu siųsti į PM :idea: Ar gerai :?:
Last edited by steponas on Wed Sep 25, 2002 9:43 pm, edited 1 time in total.
Trugdis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Trugdis »

shefe, koks dar planas ? chia ka kolukiai dar kad penkmechio planus vykdyti ? kur pradingo tas jus mums rupit ir mes i jusu norus atsizhvelgsim ? :]

NORIU WEB HOSTINGO!
PRImaTAS
Narys
Narys

Post by PRImaTAS »

:!: SHEFUI: :!:
jus rashete:
"Šiandien į ftp inkoming/temp įdėjau laikraščio "Verslo žinios" susistemintą archyvą visų "Verslo žiniose" spausdintų straipsnių apei vadybą, karjerą ir kabelinę TV.
Gal kam įdomu paskaitinėti... "
norejau paklaust kur tiksliai ten tuos straipsnius gaunat - ziurejau www.vz.lt tai ten tipo reik prenumeruot ir moket lt kad galetum inete skaityt. tai jus ir mokat ar kaip kitaip prieinat :?: :lol:

jei ateityje rasite straipsniu tokiomis temomis idekite i ftp jei nesunku (nes kiek supratau pats ir juos kaupiate), nes ash studijuoju vadyba ir verslo administravima (dar tik pirmam kurse, bet manau ankschiau ar veliau man jie pravers) :wink:
DEKUI
:black: Nick'as dažnai būna apgaulingaS :black: ..::[ www.nr1.lt ]::..
steponas
Šefas
Šefas

Straipsnai

Post by steponas »

PRImaTAS :D
Taip aš prenumeruoju "Verslo žinias" ir turiu priėjimo kodus. Gaila, kad metamas yra duodama tik 400 prisijungimų, o tai ir kodus galėčiau pasakyti :lol: Dar aš ten įdėjau KTU profesorės R.Virvilaitės knygą "Strateginis marketingo valdymas" 8) Džiugu girdėti, kad tai ką nors domina :lol: Jegu kas dar - kreipkitės, gal padėsiu :wink:
Post Reply