Kodel nakti nera ryshio?
Kodel nakti nera ryshio?
Netychia siumaschiau ankt isijungti kompa ir kagi shiuriu kad nera rysgio. Diena viskas veikia. Ar cia tik pas amne 3.00 Am NEBUVO AR PAS VISU?
Sheip man dzin bet tai jei turi buti visa para tai tegu ir buna, as juk neskmabinsiu tuo telefonu vidury nakties kad nera ryshio.????
Sorry uz klaidas patys suprnatat, vidury nakties ":}
Sheip man dzin bet tai jei turi buti visa para tai tegu ir buna, as juk neskmabinsiu tuo telefonu vidury nakties kad nera ryshio.????
Sorry uz klaidas patys suprnatat, vidury nakties ":}
Tai gal ishvis nakty ryshio nera tik oficialiai atseit jis greitesnis nakty, ar kaip cia suprat,
Juk is tikro nkaty niekas neshiuri yra ryshis ar ne?
Tikiuosi kad chia tik shia nakty netychia uzhtikau :] O gal chia pastioviai naktim nebuna ryshio tik sakoma kad nakty super duper.
Taip kaip ish tikro Steponai?
Juk is tikro nkaty niekas neshiuri yra ryshis ar ne?
Tikiuosi kad chia tik shia nakty netychia uzhtikau :] O gal chia pastioviai naktim nebuna ryshio tik sakoma kad nakty super duper.
Taip kaip ish tikro Steponai?
nu pas mane tai buvo tas ryshys neabejotinai (kaip tik siunchiausi muzikini albuma) ir iki 4am buvo be pertrukiu. paskui ejau miegot tai palikau siust sekanti cd o atsikeles radau parsiusta, kas rodo kad inetas buvo
Nick'as dažnai būna apgaulingaS ..::[ www.nr1.lt ]::..
Nereikia be reikalo ginčytis - ryšio tikrai iš BITĖS pusės nebuvo 50 min.
Kadangi buvo naktis ir adminai tai nustatė tik ryte, todėl šaukštai po pietų - pretenzijų BITĖ jau nebepriima
Dar kartą atsiprašau visų kas dėl to nukentėjo ir stengsiuos, kad tai nesikartotų
Kadangi buvo naktis ir adminai tai nustatė tik ryte, todėl šaukštai po pietų - pretenzijų BITĖ jau nebepriima
Dar kartą atsiprašau visų kas dėl to nukentėjo ir stengsiuos, kad tai nesikartotų
Last edited by steponas on Mon Mar 24, 2003 10:04 am, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius