Tai padės man priimti teisingiausią sprendimą.
Atsakymas buvo toks:Ferdinandas wrote:Sveiki,
Telšių KTV žiūriu beveik 10 m., jūsų teikiamomis paslaugomis ir jų kokybe esu tikrai patenkintas. Pastaruoju metu iš jūsų konkurento KLI sulaukiau patrauklaus pasiūlymo dėl perėjimo pas juos. Šiaip nesu linkęs vaikytis akcijų, bet kas patiko jų pasiūlyme, kad jie akcijos metu už 2.49 EUR, o ne akcijos - už 6.66 EUR rodo LRT HD kanalą. Kiek žinau ir jūs jį rodote, bet tik skaitmeniniame pakete. Norėjau pasiteirauti, ar jūsų artimiausiuose planuose nėra planuojama ši kanalą rodyti ir pigesniuose paketuose? Užsisakyti skaitmeninį paketą vien dėl šio kanalo brangoka, o turint naujos kartos televizorių norisi pasidžiaugti jo vaizdo galimybėmis.
Noriu pasidžiaugti, kad jūsų KTV paketuose TV programos rodomos analoginiu ir skaitmeniniu būdu, bei yra retransliuojamos radio programos, tai jus šiuo metu daro isskirtiniais ir man labiausiai priimtiniausius iš visų TV tiekėjų.
Pagarbiai,
Ferdinandas.
Dabar yra paruoštas toks projektas, apie kurį noriu padiskutuoti.steponas wrote:Labai ačiū už PM, kurie, atvirai pasakius, jau tapo retenybe
Klausimą uždavėte pačiu laiku. Kaip tik dabar prasidėjo baigiamoji fazė, kada vis miestai, kuriuose yra Parabolės KTV tinklai, per optines skaidulas bus sujungi į vieną tinklą: Kaunas-Raseiniai-Plungė-Telšiai ir gaus KTV signalus iš vienos stoties Kaune. Todėl labai daug kas keisis ir dėl skaitmeninės TV. Dabar dar nėra viskas "sukratyta" iki galo, tad palaukite porą savaičių ir aš Jums atsakysiu konkrečiau ... ir manau teigiamai, nes viskas yra daroma tik abonentų naudai
Rašykite savo pasiūlymus ir pastabas. Jeigu tik bus galimybė, tikrai jas įvertinsiu.