Prijungti nauja pc
Prijungti nauja pc
Sveiki tokiu klausymu i jus kreipiuosi gal pagelbesit Taj va stacionara turiu n metu gryzau i lietuva prie jo prijungtas internetas. Kai Wlan laida noriu perjungti prie laptopo man interneto neranda. Meginau ipv4 keisti niekuom nepadeda tiesiog nera rysio
Re: Prijungti nauja pc
Jums geriausai būtų bute pasistatyti WiFi maršrutizatorių (apie 50... 70 Lt). Kainoraštį rasite čia http://www.parabole.lt/indexx.php?miest ... _taisykles). Tada prie jo galėtumėte laisvai prijungti visus bute esančius įrenginius (ir laidais ir eteriu): stacionarų PC, laptopą, planšetę, sumanųjį telefoną, sumanųjį televizorių ir t.t. Jungianat vis naują įrenginį nieko papildomai Jums daryti nebereikėtų. Pas mus būtų registruojamas tik WiFi maršrutizatorius. Kreipkitės į savo abonentinį skyrių ir viskas bus padaryta.PonasZ wrote:Sveiki tokiu klausymu i jus kreipiuosi gal pagelbesit Taj va stacionara turiu n metu gryzau i lietuva prie jo prijungtas internetas. Kai Wlan laida noriu perjungti prie laptopo man interneto neranda. Meginau ipv4 keisti niekuom nepadeda tiesiog nera rysio
UAB "Parabolė" direktorius
Re: Prijungti nauja pc
blogiausia kada zmogus neparaso tiksliai ko nori . man pasirode kad jis norejo laida interneto pajungt prie laptopo . man pasirode kad jis apie belaidi rysi jis nekalba . pav. kas tas ipv4 , as nezinau . norint kad laptopas dirbtu internete reikia pakeist laptopui MAC i toki pat kaip stacionaro . ir visa problema arba kaip Steponas sako turesi namuose visa sistema .