Tai ar bus tvarkomos užsienio problemos?

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
zemaitis
Naujokas
Naujokas

Tai ar bus tvarkomos užsienio problemos?

Post by zemaitis »

Sveiki, darbe/žaidimuose reikalingas kokybiškas užsienio ryšys. Bet jis "pakimba" kartą per 2-3min ir pakibimas tęsiasi ~3-6 sekundes. Kada bus sutvarkyta?
steponas
Šefas
Šefas

Re: Tai ar bus tvarkomos užsienio problemos?

Post by steponas »

zemaitis wrote:Sveiki, darbe/žaidimuose reikalingas kokybiškas užsienio ryšys. Bet jis "pakimba" kartą per 2-3min ir pakibimas tęsiasi ~3-6 sekundes. Kada bus sutvarkyta?
Išsiaiškinsiu ir pranešiu :(
UAB "Parabolė" direktorius
zemaitis
Naujokas
Naujokas

Post by zemaitis »

steponas wrote:
zemaitis wrote:Sveiki, darbe/žaidimuose reikalingas kokybiškas užsienio ryšys. Bet jis "pakimba" kartą per 2-3min ir pakibimas tęsiasi ~3-6 sekundes. Kada bus sutvarkyta?
Išsiaiškinsiu ir pranešiu :(
paaiškėjo gal jau kas nors? nes tikrai problematiška naudotis internetu :( Mėginau naudoti net lietuviškus, angliškus proxy, rezultatas taspats
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

zemaitis wrote:paaiškėjo gal jau kas nors? nes tikrai problematiška naudotis internetu :( Mėginau naudoti net lietuviškus, angliškus proxy, rezultatas taspats
Man paaiškino, kad problema yra dėl abonentų naudojamų kažkokių netikusių maršrutizatorių (ruterių), kurie užkiša tinklą. Kiek supratau, užtenka vieno tokio name esančio "netikėlio" ir kenčia visas namas. Man sakė, kad dabar tokius abonentus registruoja ir kažkokiu būdų bandys juos įtikinti, kad jie juos išjungtų. Žodžiu dirba.
zemaitis
Naujokas
Naujokas

Post by zemaitis »

steponas wrote:
zemaitis wrote:paaiškėjo gal jau kas nors? nes tikrai problematiška naudotis internetu :( Mėginau naudoti net lietuviškus, angliškus proxy, rezultatas taspats
Man paaiškino, kad problema yra dėl abonentų naudojamų kažkokių netikusių maršrutizatorių (ruterių), kurie užkiša tinklą. Kiek supratau, užtenka vieno tokio name esančio "netikėlio" ir kenčia visas namas. Man sakė, kad dabar tokius abonentus registruoja ir kažkokiu būdų bandys juos įtikinti, kad jie juos išjungtų. Žodžiu dirba.
Geriau būtų tada atjungti jiems internetą ir kad ateitų meistras sutvarkytų problemas, arba bent jau apriboti interneto greitį kol nesusitvarkys savo bėdų, va dvi savaites nei normaliai padirbu nei pažaist ein, ar pas kaimynus teks eit zebros wifi prašyt :(
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

zemaitis wrote:Geriau būtų tada atjungti jiems internetą ir kad ateitų meistras sutvarkytų problemas, arba bent jau apriboti interneto greitį kol nesusitvarkys savo bėdų, va dvi savaites nei normaliai padirbu nei pažaist ein, ar pas kaimynus teks eit zebros wifi prašyt :(
Labai tam pritariu :!:
Neryžtingumas ir trypčiojimas vietoje nežinant kaip pasielgti kelia tik bordaką tinkle. Man atsiuntė abonentų adresus (per Plungę ir Telšius apie 20 adresų), iš kurių sklinda trugdžiai į tinklą ir kurie siunčia mūsų meistrus "ant trijų raidžių". Kaip tik dabar mano vardu dar su jais kalbasi technikai ir prašo, kad jie patys išjungtų tuos savo "netikėlius". Net svetainėje perspėjimą pakabino http://www.parabole.lt/tenda.php
Jegu kas neklausys, daviau komandą atjungti kabelius. Tegul eina jie geriau į KL ar TEO ir ten savo tvarką daro :x
zemaitis
Naujokas
Naujokas

Post by zemaitis »

Šaunuoliai. Pas teo plungėje irgi panašios problemos, gali būti kad dėl tų pačių routerių. Kolkas problemos dar išlieka, lauksim pokyčių.

Dabar užsisakiau http://www.battleping.com/ už 5 dolerius per mėnesį, nebeturiu problemų žaidimuose :)

Pataisymas: Problemos kad ir su battleping vyksta..
Last edited by zemaitis on Wed Jan 29, 2014 12:48 pm, edited 1 time in total.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Gali būti, kad yra per žiauru mesti visas Tendas lauk :?
gal pakaktų to, kaip čia parašyta https://www.facebook.com/meganet.intern ... 3348354332
zemaitis
Naujokas
Naujokas

Post by zemaitis »

Vistiek tos trūkinėjimo problemos nesiliauja.. Manau būtų galima jiems tiesiog atjungti internetą bet kad jie galėtų prieiti prie forumo, įdėti tuos driverius ir kol nesusirašo tol nepajungti to interneto. Ar ilgai dar reiks laukti? :|
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

zemaitis wrote: Ar ilgai dar reiks laukti? :|
Kaip man sakė, kaip tik dabar atjunginėja kabelius. Manau šiandien turėtų atjungti visus :?
zemaitis
Naujokas
Naujokas

Post by zemaitis »

steponas wrote:
zemaitis wrote: Ar ilgai dar reiks laukti? :|
Kaip man sakė, kaip tik dabar atjunginėja kabelius. Manau šiandien turėtų atjungti visus :?
Liuks :)

Tiesa užmeskite akį, privačia žinute parašiau jums svarbiu reikalu.

Pataisymas: Visdar tos pačios problemos su strigimais.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

o bandei be routerio pats pasinaudot?
zemaitis
Naujokas
Naujokas

Post by zemaitis »

Bandžiau, taigi čia tendos problemos buvo.

Dabar viskas ok.
Post Reply