Nauja KTV programų lentelė

Moderators: Leonas, steponas

ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Re: Nauja KTV programų lentelė

Post by ma44 »

Laba diena visiems , mane skaitantiems .
Nežinau kaip kitur , o gal pas mane viena vyksta " stebūklai " su TV. Jau keleta dienu blogai mačiau kanalus , bet galvojau tegu žmones baigia derinimus , netrukdysiu . Savaitgali , ir pirmadieni jau bemačiau 5,6 kanalus iš 60 . Pažiūrėjus ant tv signalo kokybės buvo tokios : 402 paketas 20-90 % ( tose ribose plavinėjo ) , 410 p 10-90 , 418 p 0-10 ,
426 p 40-99 , 642 p 20 , 650 p 50-80 . kiti trys 94 % . Tad šiandie paskambinau Natalijai ir kažkur už pusės valandos mano tv rodė gerai , nebegalėjau ko prikibti . Tada vėl paskambinau į kontorą ir pasakiau , kad nebereikia meistro . Sakau turbut Rimas ką jau " pakrapštė" . Sako ne , pas mus net stoties nebėra . Rimo telefonas tai mane numetė , kai skambinau , na žinoma jei trukdysim jam nebus kada dirbti . Bet sakau tada aš lieku klouno vietoj , tai reikia meistro , tai nebereikia . O aš toks nesu ir nenorėčiau būti . Todėl prašau atsakyti aukštesnių meistrų , kur čia gali būti tie stebūklai .?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma44 wrote:Todėl prašau atsakyti aukštesnių meistrų , kur čia gali būti tie stebūklai .?
Išsiaiškinsiu rytoj. Gal būt teks ką nors iš Kauno siųsti arba pačiam važiuoti, nes problema įsisenėjo - pagalvosiu.
UAB "Parabolė" direktorius
Guest

Post by Guest »

Čia rašet kad iki kovo 5 dienos pasakysit kada bus EPG :(
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Svečias wrote:Čia rašet kad iki kovo 5 dienos pasakysit kada bus EPG :(
Deja kaip būtų man nemalonu, bet kada tiksliai (konkreti data) dar yra neaiški.
Pagal pažadus (mūsų darbuotojų ir Balticum) šis klausimas jau turėjo būti išspręstas.
Dabar iki kitos savaitės nieks nieko atsakyti negalės, nes t.t. ... t.t. ir t.t. :(
Nors tokia paguoda, kad yra sprendžiama.
remys5
Naujokas
Naujokas

Post by remys5 »

labas.. o tos korteles balticum i paraboles,kada bus keiciamos,irgi nezinoma,kaip epg?
isdykus
Narys
Narys

Post by isdykus »

steponas wrote:
isdykus wrote:grazu :)
o cia visi isvardinti kanalai jau "eina"? nes matau tokiu, kaip Pingviniukas, De tv.. Ar jau ju "ieskot", ar dar palaukt? :)
Pinviniukas jau yra, OE TV bus kitą savaitę.
menuo praejo, dar nera :(
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

isdykus wrote:menuo praejo, dar nera :(
pingvinukas turi būti, o su OE TV truputį vėluoja, nes nieko mums nepranešę sugalvojo savo signalo šaltinį perkelti iš Klaipėdos į Vilnių ir kol nesusitvarkys viską galutinai, mes neturime iš kur šitos programos priimti :(
Šitoj vietoj aš jaučiuosi melagiu ir labai visų atsiprašau :oops:
Dabar galvoju, jeigu OE TV nebegalėtume transliuoti, vietoje jos pradėti transliuoti telekompanijos «Стрим» programą «Домашние животные» http://www.programma.tv/home-animals/
Dabar mes iš «Стрим» jau perkame «Охота и рыбалка», «Здоровое ТВ», «Драйв» ir «Усадьба» ir abonentai yra jomis patenkinti, todėl manau , kad ir programa «Домашние животные» būtų jums įdomi ir gal netgi įdomesnė už OE TV (pramoginio-muzikinio pobūdžio programą rusų kalba).
isdykus
Narys
Narys

Post by isdykus »

Labas rytas,
taip, Pingviniuka rodo.. Tik kad neaktualus asmeniskai man sis kanalas :oops:
Velgi, man asmeniskai (kiti , be abejo, turi savo galbut kitokia nuomone), pazintinio pobudzio kanalai (kaip Discovery, Stream`ai ir pan.) irgi nepatinka :oops: labiau pramoginiai, filmu kanalai imponuoja.. Minetojo EO TV nesu macius, tad nezinau, ar idomus butu sis kanalas.. Va jei koki FOX Life ar panasu rodytumet.... Sis tai super kanalas, paziuriu per Torrent tv, bet nepatogu ziuret tv per pc, smagiau lovoj drybsant ziuret butu :)
krotek
Narys
Narys

Post by krotek »

Sveiki!Pastebejau kad paraboles informaciniame kanale apie HD akcija yra jau senai pasenusi.Nereklamokit tuo kuo jau nera. :o
Leonas
Narys
Narys

Post by Leonas »

Taip, eurovizija jau pasibaigusi, bet futbolo konfederacijų taurė dar vyks iki birželio 30 d. Tuo pačiu priminsiu, kad turintys didįjį paketą (gali pabandyti ir turintys Bazinį) gali žiurėti 4 HD kanalus 658 MHz dažniu (QAM128,SR6875) Kobra TV HD, LRT HD, PūkasTV HD, Tonis HD.
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
Post Reply