Naujos skrajutės
Naujos skrajutės
Balandžio mėnesį visi abonentai kartu su mokėjimų pranešimais gaus ir tokius mano pranešimus su skrajutėmis.
Tik, kad geriau matytusi, čia aš visus lapus sudėjau vertikaliai.
O šiaip tai yra normali sulankstyta skrajutė iš trijų A5 formato lapelių.
Paskaitykite ar viską suprantamai parašiau.
Viršus
Vidus
Tik, kad geriau matytusi, čia aš visus lapus sudėjau vertikaliai.
O šiaip tai yra normali sulankstyta skrajutė iš trijų A5 formato lapelių.
Paskaitykite ar viską suprantamai parašiau.
Viršus
Vidus
UAB "Parabolė" direktorius
-
- Naujokas
Re: Naujos skrajutės
PAGALIAU! Velykų progą čia padarėt tikrai malonią staigmeną )))))
Nelabai suprantu- rašote:
62 analoginės TV ir 62 nekoduotos skaitmeninės TV programos į visus televizorius....
o mano plane MAŽASIS (tiksliau, Kompleksinis-2) parašyta: 31 analoginės TV ir 31 nekoduotos skaitmeninės TV.
Beje, jau nuo vasario mėnesio (kai pajungė kabelinę), man atrodo, matau daugiau kanalų...
62 analoginės TV ir 62 nekoduotos skaitmeninės TV programos į visus televizorius....
o mano plane MAŽASIS (tiksliau, Kompleksinis-2) parašyta: 31 analoginės TV ir 31 nekoduotos skaitmeninės TV.
Beje, jau nuo vasario mėnesio (kai pajungė kabelinę), man atrodo, matau daugiau kanalų...
... nepergyvenk , ateis laikas nebematysi . nesekei visos restrukturizavimo eigos .
Pasižiūrėjus į lankstinuke esančią programų lentelę ir kainoraštį turėtų būti aišku kiek programų kokiame pakete programų yra.Ras wrote:Nelabai suprantu- rašote:
Ant viršelio priekio surašiau tik pagrindinę informaciją, o detalės yra lentelėse.
Galvojau, kad taip bus geriau, nes dauguma žmonių geriausiu atveju skaito tik antraštes, o kiti - tik pirmus 3 ... 5 žodžius, todėl į tuos pirmus 5 žodžius ir reikia viską sudėti
Noriu atkreipti dėmesį, kad pakeičiau tarifų lentelę.
Dauguma bus patenkinti, bet bus ir tokių, kurie nelabai ...
Plungiečiams tai neaktualu, bet Telšiuose dar liko namų, kur optika nesuspėjome įrengti, todėl jie priversti naudotis modeminiu ryšiu.
Tokių abonentų nėra daug, bet jiems irgi turiu gerą naujieną, kurią pranešiu kiekvienam individualiai:
Kabelinio interneto (modeminio) ryšio planas paliekamas vienas Mėgėjo 1 - sparta Lietuvoje ir užsienyje po 8 Mbps, kaina 15 Lt. mėn. ir aišku stažo nuolaidos: 1 metai - 5%, 3 metai -10%
Turėtų žmonės bent iki rudens iškentėti - kol bus įrengta optika.
:P kas bus vietoj seimo kanalo ir vietoje PINGVINIUKAS ir vietoje BUSIDO.laukiu atsakymo cia
Su šiomis visomis programomis yra pasirašytos sutartys ir jos dabar turėtų būti transliuojamos. Keista, kad klausiate, negi jų nėraPIJUS wrote: kas bus vietoj seimo kanalo ir vietoje PINGVINIUKAS ir vietoje BUSIDO.laukiu atsakymo cia
:?: NORIU PAKLAUSTI,KODEL NEBERODO FILMU SKTV PAKETAS-TV1000,RUSKOE KINO IR TV1000 EST.LAUKIU ATSAKYMO CIA
Šiandien užkodavo visas koduotas programas (žiūrėkite lentelę "Koduoti skaitmeninės televizijos programų paketai"). Įkišus atkodavimo kortelę į televizorių ar priedėlį ir pirmą kartą įjungus TV1000, ar kitą koduotą programą, reikia truputį palaukti (iki 10 min.) kortelė suveiks ir turi pradėti rodyti. Jeigu taip nėra - skambinkite http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=20VILIJA wrote: NORIU PAKLAUSTI,KODEL NEBERODO FILMU SKTV PAKETAS-TV1000,RUSKOE KINO IR TV1000 EST.LAUKIU ATSAKYMO CIA
Sveiki,
matu Mėgėjo-1 pakilo greičiai, bet jei neapgauna atmintis ir kaina šiek tiek pakilo, tai čia man teks papulti į tą nelabai patenkintų kategoriją? Ir kaip bus su tais kurie turi seniau pasirašytas bet dar su nesibaigusiu terminu sutartis kuriose nurodytas greitis ir kaina mažesni?
matu Mėgėjo-1 pakilo greičiai, bet jei neapgauna atmintis ir kaina šiek tiek pakilo, tai čia man teks papulti į tą nelabai patenkintų kategoriją? Ir kaip bus su tais kurie turi seniau pasirašytas bet dar su nesibaigusiu terminu sutartis kuriose nurodytas greitis ir kaina mažesni?
Atmintis apgauna - interneto kainos nepakilo, o Mėgėjo-4 ir visiems kompleksiniams planams tik sumažėjovabaliauskas wrote:Sveiki, matu Mėgėjo-1 pakilo greičiai, bet jei neapgauna atmintis ir kaina šiek tiek pakilo, tai čia man teks papulti į tą nelabai patenkintų kategoriją?
Viskas bus visiems vienodai ir nesvarbu kaip sutartyje parašyta - nauji greičiai ir kai kuriems planams - naujos kainos (raudonai pažymėta).vabaliauskas wrote:Ir kaip bus su tais kurie turi seniau pasirašytas bet dar su nesibaigusiu terminu sutartis kuriose nurodytas greitis ir kaina mažesni?
Sveiki!Čia aš del užkoduotu programu,kol yra galimybe jos žiureti nemokamai per interneta,tol manau nedaug atsiras norinčiu žiureti jas.Eigu sakykim aš tik noriu žiureti tik keleta programu iš vieno paketo,keleta iš kito.Tai sudejus visus keturius paketus išeina nemažai 55lt(su nuolaida 49.50lt),čia išeina beveik tek kiek kainoja vienas iš kompleksiniu planu.Aišku čia pasakysit kad tos užkuduotos programas kurios galima žiureti per interneta nebus taip kokibiškai rodomos,bet galiu pasakyti kad dauguma tu programu rodo gerai,aišku buna tu striginejimu bet tai buna nedažnai.
Pritariu - koduotos programos, ypač HD, reikalingos tik žiūrovui, kuris turi tam priemones - ne mažesnį kaip 47" įstrižainės televizorių ir gerą garso sistemą.krotek wrote:Sveiki!Čia aš del užkoduotu programu,kol yra galimybe jos žiureti nemokamai per interneta,tol manau nedaug atsiras norinčiu žiureti jas.Eigu sakykim aš tik noriu žiureti tik keleta programu iš vieno paketo,keleta iš kito.Tai sudejus visus keturius paketus išeina nemažai 55lt(su nuolaida 49.50lt),čia išeina beveik tek kiek kainoja vienas iš kompleksiniu planu.Aišku čia pasakysit kad tos užkuduotos programas kurios galima žiureti per interneta nebus taip kokibiškai rodomos,bet galiu pasakyti kad dauguma tu programu rodo gerai,aišku buna tu striginejimu bet tai buna nedažnai.
Tai yra mėgavimuisi vaizdu ir garsu
O informacijai priimti ir sužinoti ką ten rodo galima ir su išmaniuoju telefonu.
Tuo naudojasi mano žentas Gediminas, kuris darbo reikalais skraido po pasaulį skersai ir išilgai.
Aš jam Plunės KTV stotyje pastačiau tokį amerikonišką žaisliuką, http://watch.slingbox.com/ prie kurio prisijungus galima įsijungti bet kokią Parabolės transliuojamą programą.
Net ir Taivanyje būdamas per savo telefoną puikiausiai matė krepšinį per „Viasat Sport Baltic“.
Šiandien išvežu atspausdintus lankstinukus.
Ryt, poryt - iki pirmadienio turėtumėte gauti tokius pranešimus, kuriuose be šio teksto dar bus ir individualus pasiūlymas.
Čia pasižiūrėjimui įdedu tą, kurį gaus "Mažojo" paketo abonentas.
jau seniai neberodo tiek per sktv tiek per ktv kanala BOEC,taip pat nerodo DE kanalo,ar artimiausiu metu kiekviena menesi po viena kanala pridesite,aciu uz atsakyma
Su BOEC truputį pavedė transliuotojas - iš pradžių sutarėm, kad rodysim, po to kažko užsimanė didesnę kainą paimti, bet galu gale sutarėme ir jeigu spėjo viską sutvarkyti KTV stotyje- jau turi rodyti. Jeigu šiandien dar nerodys, tai rytoj tikrai rodys.vale wrote:jau seniai neberodo tiek per sktv tiek per ktv kanala BOEC,taip pat nerodo OE kanalo,ar artimiausiu metu kiekviena menesi po viena kanala pridesite,aciu uz atsakyma
Su OE lūdnesnė padėtis. Sutarėme su Balticum, kad ši programa bus mums pateikta, bet pasirodo transliuotojas nerimtas (latvių) - nieko neįspėjęs nutraukė transliaciją ir, kaip pats teigia, išsikraustė į kitą vietą. Kai atnaujins transliaciją sakė praneš. Programa nemokama, taip, kad labai ko iš jos tikėtis manau neverta. Iš naujų sąrašų kol kas pašalinau.
Artimiausiu metu pridėsime ne po vieną kanalą, o pridėsime tas, kaip rašau pranešime: "kurias dabar teminiuose paketuose mato didžiųjų kabelinių televizijų "Balticum" ir "Spilus" abonentai".
Kokie yra "Balticum" teminiai paketai, ką juose rodo ir kiek jie kainuoja rasite čia http://www.balticum.lt/?lt=1241689973
Kokie yra "Splus" teminiai paketai, ką juose rodo ir kiek jie kainuoja rasite čia http://splius.lt/Televizija/Skaitmenine ... mi-paketai
Dabar vyksta derybos dėl šitų kanalų pirkimo.
Jeigu gerai patyrinėsite "Balticum" ir "Splus" teminius paketus, kuriuos jie rodo už papildomą mokestį, pamatysite, kad nemažai skaitmeninės TV programų mes rodome nekoduotas - t.y. veltui
Atminkite tokį dalyką, jūs mokate tik už analoginius kanalus, o skaitmenines programas gaunate kaip bonusą ir šitas bonusas didesnis jau būti negali.