Konkursas "Kas vyksta?"
Re: Konkursas "Kas vyksta?"
jo ir aš idedu užduotį , tik prizo dar neturiu . žiūrėjau klipą be jokiu pagalbiniu priemonių tiesiai tūbė 12 00 val .
Mano grafiko aukščiausias taškas būtų apie 1,7 MiB/s . (Net Meter naujas žimėjimas , kiba .)
kur krove tai uzkrove turbut daugiau i prieki, kad po to kai jau nebesiunte rode, o po to luzo
tai vot ne , niekas neluzo . grafikas rodo kur dirbo srautas , kol uzkrove visa klipa . kas idomu kad auksta kokybe klipas buvo uzkrautas tris kart greiciau , nei reikia klipui palaikyt ( tai yra jei eitu abu zingsnis i zingsni , tai grafikas butu iki patnice wrote:kur krove tai uzkrove turbut daugiau i prieki, kad po to kai jau nebesiunte rode, o po to luzo
tasko " b" .
Šituos skaičius reikia dauginti iš 8 ir gausime mums įprastus Mbps.ma44 wrote:Mano grafiko aukščiausias taškas būtų apie 1,7 MiB/s . (Net Meter naujas žimėjimas , kiba .)
Jei neapsunkins, padarykite man tą patį po kokias 5 min. dveim kokybėm (360p ir 1080p) su šituo filmuku.
Padarykit grafikėlių nuotraukas ir parašykit ar nestriginėjo.
http://www.youtube.com/watch?v=hediYuC5t3c
Noriu akivaizdžiai pamatyti kiek reikia greičio, kad normaliai žiūrėti 1080p kokybe ir kai tai You Tube reguliuoja.
UAB "Parabolė" direktorius
jo taip as jau ir pamaniau ,kad padauginus gausim tuos skaiciukus kuriuos gaunam is jusu .steponas wrote:Šituos skaičius reikia dauginti iš 8 ir gausime mums įprastus Mbps.
Jei neapsunkins, padarykite man tą patį po kokias 5 min. dveim kokybėm (360p ir 1080p) su šituo filmuku.
štai lyg tycia toki grafikeli jau vakar padariau. (megau savo laikais laboratorinius darbus ) padarysiu ir su jusu filmuku .
nezinau gal ka praledau parasyt , klauskit , jei beprisiminsiu , atsakysiu .