IPTV bandomoji trasliacija
Re: IPTV bandomoji trasliacija
tai viskas, baigėsi tv3/lnk laikai?
wow, ir niekas nepraneset kad IPTV vel rodo (turiu omeny, ln, tv3 ir pan)..
labai apsidziaugiau, netycia isijungus ir pamacius, kad vel rodo siuos kanalus, aciu
labai apsidziaugiau, netycia isijungus ir pamacius, kad vel rodo siuos kanalus, aciu
Turbut per anksti dziaugiausi.. Dabar isvis nieko neatidaro, vis raso:
Jūsų įvestis negali būti atverta:
VLC negali atverti MRL „http://212.12.200.201:1501“. Daugiau detalių rasite žurnale.
Jūsų įvestis negali būti atverta:
VLC negali atverti MRL „http://212.12.200.201:1501“. Daugiau detalių rasite žurnale.
ziu, monologas eina
gal kas prakomentuotu, ar cia man vienai sitaip su iptv, ar kokios kitos bedos uzklupo?
gal kas prakomentuotu, ar cia man vienai sitaip su iptv, ar kokios kitos bedos uzklupo?
Rytoj pasidomėsiu ir atsakysiu.isdykus wrote:ziu, monologas eina
UAB "Parabolė" direktorius
kodel man nerodo iptv naudoju optini interneta pati geriausia plana?
matomai nutiko kazkas rimto ,kad visi tyli . sakau pagal zydiska psihologija .buvo kazkada Varniuose toks dantu daktaras (neblogas zydelis) jis pasakojo kaip Telsiuose vaziavo per sankryza kai pirma kart nusipirko motocikla . " jedu , smotriu krasnyj . pasmatrel vokrug vse stojat - znacit mne ehat .
Laba vakara
Gal kas galit paasikinti, kas su ta IPTV? Ilga laika nerode (turiu omeny tokiu kanalu kaip tv3, lnk ir pan.), paskui vel eme rodyt.. Dabar vel dingo tie populiarieji kanalai
Gal kas galit paasikinti, kas su ta IPTV? Ilga laika nerode (turiu omeny tokiu kanalu kaip tv3, lnk ir pan.), paskui vel eme rodyt.. Dabar vel dingo tie populiarieji kanalai
Kol kas nėra ką paaiškinti - nerodome ir tiek.isdykus wrote:Laba vakara
Kai bus sutvarkyta IP TV iš rimto šaltinio, tada pasižiūrėsim, gal rodysim tas programas (LRT, LRT2 ir t.t.), už kurias nereikia mokėti jokių mokesčių.
UAB "Parabolė" direktorius
na LRT, LRT2 ir panasias ir dabar rodo per iptv..