Tas pats ir pas mane jau kelinta naktis kai nėra ryšio su užsieniu tik į parabolės forumą pavyksta patekti Labai Liūdnaisdykus wrote:vel luzo internetas..
nei skype, nei tinklapiai, tik va i Paraboles foruma pavyko ieit..
per gana trumpa laika jau berods trecias luzimas nakti..
Internetas Telsiuose
Re: Internetas Telsiuose
Ko Ziuri ?
p. Steponai , jusu meistrai naikina viena is priezasciu "kodel verta rinktis Parabole" nes jau nuo bal 9d. neatsako "liaudziai" i klausimus .
Balandžio 10 d. gavau tokį laišką, o kuo tai baigėsi, žinote patys-ryšio nebuvo nuo 4:00 iki 9:15 min._DaNa_ wrote:Tas pats ir pas mane jau kelinta naktis kai nėra ryšio su užsieniu tik į parabolės forumą pavyksta patekti Labai Liūdna
Kas bus daroma kad tai nesikartotų - dar nežinau
Tai liečia ir kitas panašias temas, kurios atsirado po šios nakties.
UAB "Parabolė" direktorius
sveiki,turiu problemu su interneto greiciu.planas megejo-3,bet greitis neatitinka plano..lietuvoje greitis download max buna 30mb upload 10-5mb i uzsieni apie 20mb download ir apie 5-10 upload..pingas irgi sokineja nuo 30 iki 100 viskas testuota speedtest.net..anksciau tokiu problemu nebudavo ir gretis tiek download tiek upload buvo daug didesnis.taigi noreciau suzinoti ar cia problemos pas jus ar pas mane luokes 67 namas.
Situacija yra tokia, kad gali būti ir taip ir taip, nes juk srauto tiek nėra, kad visiems būtų visą laiką užtikrinta maksimali sparta.Vyts wrote:sveiki,turiu problemu su interneto greiciu.planas megejo-3,bet greitis neatitinka plano..lietuvoje greitis download max buna 30mb upload 10-5mb i uzsieni apie 20mb download ir apie 5-10 upload..pingas irgi sokineja nuo 30 iki 100 viskas testuota speedtest.net..anksciau tokiu problemu nebudavo ir gretis tiek download tiek upload buvo daug didesnis.taigi noreciau suzinoti ar cia problemos pas jus ar pas mane luokes 67 namas.
Nors pagal srautų monitoringo grafiką Jūsų namui srauto netrūko.
Jeigu kyla kažkokių įtarimų geriausia kreiptis tiesiai į meistrą telefonu 8 682 47191 http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=20
Jie turi tokiems tyrimams reikalingą įrangą ir tegul išsiaiškina kas ten yra
- martinuxxx
- Aktyvus narys
KLI taiko kažkokį atrankos būdą... o tam namui kuriam pasiseka, jo visi gyventojai gauna štai tokį laišką:
na ir patikliu dar zmoniu buna , koks dar atrankos budas kam nori tam meta .nebesugalvoja kaip reklamuotis . o gal ir taves paprase pareklamuot tarp paraboles abonentu kad idejai .
Plungėje (o gal jau ir Telšiuose) kiekvienas butas jau bent po 2 ar 3 kartus laimėtojais pabuvomartinuxxx wrote:KLI taiko kažkokį atrankos būdą... o tam namui kuriam pasiseka, jo visi gyventojai gauna štai tokį laišką
Sėkmės loterijoje ...
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Niekas neprašė, tik šiaip įdėjau galvoju, gal iki jūsų dar nedaplaukė šios žinios. Asmeniškai aš tokio lapo negavau, tai ir dalyvauti negaliu
Cia sutapimas ar ne,bet ponas Steponas kai atrase i mano posta susijusi su interneto problema vakarop viskas pagerejo,taciau neilgam..dienos metu internetas buna perpus letesnis nei.kad turetu buti.Priejau tokia isvada,kad dienos metu srautas kazkur dingsta,o vakare pagereja vel..kilo toks klausimas ar cia taip turetu buti?(pagal mane tai ne) ar visgi reiketu skambinti meistram?
Neturėtu būti. Srautų pakanka ir gerokai dar lieka net didžiausio piko (savaitgaliais) metu. Skambinkit meistrams ir tegul aiškinasi kas yra negerai.Vyts wrote:Cia sutapimas ar ne,bet ponas Steponas kai atrase i mano posta susijusi su interneto problema vakarop viskas pagerejo,taciau neilgam..dienos metu internetas buna perpus letesnis nei.kad turetu buti.Priejau tokia isvada,kad dienos metu srautas kazkur dingsta,o vakare pagereja vel..kilo toks klausimas ar cia taip turetu buti?(pagal mane tai ne) ar visgi reiketu skambinti meistram?
Būtinai apie viską informuokit mane, nes aš irgi noriu žinoti už ką jie algą gauna.
Visa diena kraupus internetas
Redaguoju:
Labas rytas..
Vakar vakare buvau pikta ir tik "pasiguost" norejau cia forume.. Tikrai nemaniau, kad jau ryte atvyks tvarkyt interneto (Kai turiu rimtu nusiskundimu, tai jau "telefonuoju") .Taip nesmagiai pasijutau, veltui sugaisinus darbuotojus (nes siandien internetas vel dirba kaip bitute)..
Bet smagu zinot, kad skiriat toki demesi klientams Aciu.
Redaguoju:
Labas rytas..
Vakar vakare buvau pikta ir tik "pasiguost" norejau cia forume.. Tikrai nemaniau, kad jau ryte atvyks tvarkyt interneto (Kai turiu rimtu nusiskundimu, tai jau "telefonuoju") .Taip nesmagiai pasijutau, veltui sugaisinus darbuotojus (nes siandien internetas vel dirba kaip bitute)..
Bet smagu zinot, kad skiriat toki demesi klientams Aciu.
istikruju paskutiniu metu su internetu yra tokiu trumpalaikiu nesklandumu . ir rodos del to nesmagu skustis ir nera vis delto geras darbas. tankiai pasitaiko kad prapuola 5 min internetas , buna uzstringa kazkas ir paprasciausias puslapis nepersikrauna , pakartoji veiksma ir uzkrauna normaliai . as jau apie tokius uzstrigimus rasiau anksciau , bet tuom klausimu matomai dar nesidometa .atrodo kas cia tokio , na nesunku juk pakartot , bet tai yra kazkoks gedimelis .ir kai tankiau kartojasi jau pradeda nervint , gal esam "islepinti" .bet toks gedimas manau jau ne musu meistru kompetencija . gal sudetingesnius gedimus mes turetume informuot Manta . buna kokia diena jauciasi ir be matavimu kazkoks suletejimas , ziurek ant rytojaus vel gerai .
Dar ir kaip domėtasi ... ir iki šiol dirbama.ma44 wrote: bet tuom klausimu matomai dar nesidometa .atrodo kas cia tokio , na nesunku juk pakartot , bet tai yra kazkoks gedimelis .ir kai tankiau kartojasi jau pradeda nervint , gal esam "islepinti" .bet toks gedimas manau jau ne musu meistru kompetencija . gal sudetingesnius gedimus mes turetume informuot Manta . buna kokia diena jauciasi ir be matavimu kazkoks suletejimas , ziurek ant rytojaus vel gerai .
Tik tikrųjų priežasčių matomai taip ir nerasta, kad vis tokie dalykai dar darosi