Šio mėnesio pradžioje man kilo "įkvėpimas", ko pasekoje į visų Telšių ir Plungės daugiabučių namų gyventojų (kurie nėra "Parabolės" abonentai) pašto dėžutes įkrito lapeliai, kurių vienoje pusėje buvo "ugningas" mano pasiūlymas kuo greičiau jungtis prie "Parabolės", o kitoje pusėje - lentelė su "Kompleksiniais" planais
Kadangi tai sugalvojau ekspromtu kovo 1 d. važiuodamas iš Telšių į Plungę, o kovo 2 d. jau turėjo būti išspausdinti ir išnešioti mokėjimo pranešimai (o kartu su jais išnešioti ir šitie lapeliai) tai pasitarti su jumis jau nebuvo kada. Todėl, nors ir pavėluotai, bet padiskutuokime ar šitokie lapeliai gali nors kiek paskatinti žmones jungtis prie "Parabolės" nebelaukiant iki jų televizorių ekranai užges ir nieko neberodys
Ruošk roges vasarą !
Ruošk roges vasarą !
UAB "Parabolė" direktorius
Re: Ruošk roges vasarą !
Aš galvoju kad čia ta reklama labai jau nepaskatins jungtis prie paraboles,nes kaip pastebejau pas mus daug žmoniu atideda bet ka iki paskutiniuju dienu problemos sprendima.Na gal vasaros pabaigoje ju turetu padaugeti.
na manau kad teksto ramus tonas nuteikia neblogai , nes teo per televizija jau ikyrejo .
prabalsavau uz 1.
jei mano tevukai turetu tokia galimybe, butinai ateitu i Parabole..
Pas juos miestely vietine kabeline traukiasi (tiksliau parduoda savo dali Teo), tad pasirinkimas menkas.. Arba eit i Teo (o ten kaina nemaza, be to, uz kiekviena telika dar atskiras mokestis), arba pirktis priedeli, ir matyt tik lietuviskas progr (o iprate matyt visus rusiskus)..
jei mano tevukai turetu tokia galimybe, butinai ateitu i Parabole..
Pas juos miestely vietine kabeline traukiasi (tiksliau parduoda savo dali Teo), tad pasirinkimas menkas.. Arba eit i Teo (o ten kaina nemaza, be to, uz kiekviena telika dar atskiras mokestis), arba pirktis priedeli, ir matyt tik lietuviskas progr (o iprate matyt visus rusiskus)..
O tas miestelis kartais ne Rietavasisdykus wrote:Pas juos miestely ...
UAB "Parabolė" direktorius
Naujoji Akmene ..
Senai ten kabeline nesirupina niekuo, nei kokybe, nei naujovem.. matyt Teo pasiule perleist jiem, ir sutiko.. bet zmones siaube.. iki siolei uz kabeline mokejo berods 12-15 lt., ir ziuredavo per kelis telikus, o dabar bus min 30 lt uz viena telika..
Senai ten kabeline nesirupina niekuo, nei kokybe, nei naujovem.. matyt Teo pasiule perleist jiem, ir sutiko.. bet zmones siaube.. iki siolei uz kabeline mokejo berods 12-15 lt., ir ziuredavo per kelis telikus, o dabar bus min 30 lt uz viena telika..
Tik šiaip pastebėjimas:
Labiau vartotina yra sąvoka "neįgalusis", nei kad "invalidas". Internete yra tekę skaityti ir pasipiktinimų dėl šio įvardijimo. Ir šiaip biški nemaloniai skamba.
Labiau vartotina yra sąvoka "neįgalusis", nei kad "invalidas". Internete yra tekę skaityti ir pasipiktinimų dėl šio įvardijimo. Ir šiaip biški nemaloniai skamba.