Kompeksinai planai "Du viename"
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Re: Nauji kompeksinai planai "Du viename"
Taip,tiesa buvo
nesunku , krepsinis .martinuxxx wrote:Na sunku pasakyti
atleisk (drug po nescastju) kaip rusai sako , pagal tai kaip rasot ir svarstot cia forume nenoreciau tiket kad tamstai reiktu tiek taupyt rysiu reikalams . cia tarp kitko , nieko blogo nieko asmenisko , kaip sako ...ar plungej dar blogiau su darbais negu telsiuos .na kaip matom siuo sunkmeciu visi verciasi kaip kas ismano , matomai ir mums teks rinktis kas kiek kam leisti .gerai jei tas pasirinkimas dar butu , konkurencija taip sakant .stepas.b wrote:Taip, čia viskas aišku. Iš paslaugos teikėjo pusės, žinoma. Tačiau vartotojas visada pirmiausia žvilgtelės ne į paslaugų kiekį, bet į galutinį skaičių - "Ką? beveik 50 lt/mėn.pigiausias variantas? Ir dar mažiausiai metams prisirišti? Ačiū, bet tai ne mano kišenei..."steponas wrote: O dabar pasižiūrėkit į mano skaičiavimų "virtuvę" ir suprasit ko aš tikiuosi
VIASAT SPORT BALTIC rodyti pradėjome pirmadienį S-38 kanalu. Jis lentelėje randasi prieš ANIMAL PLANET.Ilgas. wrote:Steponas buvo užsiminęs, kad analoginės kabelinės klientai galės matyti Viasiat Sport Baltic - tai tiesa ar tik man pasirodė?
UAB "Parabolė" direktorius
-
- Naujokas
Gavau saskaitą ir kitoje pusėje radau surašytas kompleksinių planų kainas. Iškilo keletas klausimų.
1. Interneto planas Mėgėjo 4, tai optinis ar ne?
2. Jeigu dar nėra optinio interneto (Telšiai, Žemaitės g.), tai koks bus internetas?
3. Kompleksinis-7 rašoma, kad bus 58 analoginės ir 53 skaitmeninės kanalų. Kokie tie 53 skaitmeninės tv kanalai?
2. Jeigu dar nėra optinio interneto (Telšiai, Žemaitės g.), tai koks bus internetas?
3. Kompleksinis-7 rašoma, kad bus 58 analoginės ir 53 skaitmeninės kanalų. Kokie tie 53 skaitmeninės tv kanalai?
Tik optinis, kitaip ką aš duosiu. Reikės truputį palaukti, juk pas jus ten darbai vyksta, nors šioje lentelėje aš Žemaitės gatvės ir nematau http://board.parabole.lt/viewtopic.php?f=14&t=8180 , bet vis vien yra numatyta visus namus užbaigti ir medžiagos visos yra. O gal kokį pasiūlymą turitMindaigielis wrote:Gavau saskaitą ir kitoje pusėje radau surašytas kompleksinių planų kainas. Iškilo keletas klausimų.
Šičia juk yra išvardyta beveik viskas, tik dar naujų nėraMindaigielis wrote: 3. Kompleksinis-7 rašoma, kad bus 58 analoginės ir 53 skaitmeninės kanalų. Kokie tie 53 skaitmeninės tv kanalai?
http://www.parabole.lt/modules.php?name ... page&pid=1
Skaitmeninės pavyzdžiui yra surašytos 24 kanalu: 24 DVB-C, QAM256,SR6875
Skaitmeninių programų paketas-RTL,VOX,PRO7,CNN,Belarus,Tonis,MCM Top,Moteurs,TV XXI
Ir aišku visos Balticum koduotos programos.
Perskaičius vistiek nelabai supratau tai kiek man dabar turint Mėgėjų 3 ir bazinį paketą kainuotų kompleksinis 7? kaip lankstinuke su paskutine sąskaita pavaizduota su 2 metų stažu 61.20 ar dar papildomai kas už skaitmeninę? Ačiū
Tiek viskas ir kainuotų - ir internetas ir skaitmeninė. Už nieką mokėti kažko papildomai nereikėtų. Čia kol kas yra maximums ką gailme duoti. Gal kitais metais jau bus galima duoti ir interneta 100/100 Mbps, tik ar kam tokio realiai reikiaandresas wrote:Perskaičius vistiek nelabai supratau tai kiek man dabar turint Mėgėjų 3 ir bazinį paketą kainuotų kompleksinis 7? kaip lankstinuke su paskutine sąskaita pavaizduota su 2 metų stažu 61.20 ar dar papildomai kas už skaitmeninę? Ačiū
Norėjau pasiteiraut, o būtina rašytis sutartį? Ar galima ir neterminuotai?
Šiaip jau buvau nutaręs, kad šitų planų trumpesniam terminui kaip 1 metai neduosiu, bet gal nurodykit kodėl Jums taip reikia - tarsimėsDefaultless wrote:Norėjau pasiteiraut, o būtina rašytis sutartį? Ar galima ir neterminuotai?
Laba diena. Keletas klausimų tai kiek suprantu, Kompleksini - 3 pasiemus, matysiu ir sport baltic? Beto terminuota sutartis, tikiuosi kainos nepakils kaip nurodyta ir neatsiras kažkokių naujų niuancų kodėl jos turėtų pakilt?
Taip, Baziniame pakete dabar bus ir VIASAT SPORT BALTIC.Buma wrote:Laba diena. Keletas klausimų tai kiek suprantu, Kompleksini - 3 pasiemus, matysiu ir sport baltic? Beto terminuota sutartis, tikiuosi kainos nepakils kaip nurodyta ir neatsiras kažkokių naujų niuancų kodėl jos turėtų pakilt?
Nuansų kol kas nenusimato, nebent kitais metais greičiai Lietuvoje ir užsienyje suvienodės ir bus abu po 100 Mbps, nes srautų kainos mažėja.
O papildomai metinių ar vienkartinių kokių aktyvavimo mokesčių nebus?steponas wrote:Tiek viskas ir kainuotų - ir internetas ir skaitmeninė. Už nieką mokėti kako papildomai nereikėtų. Čia kol kas yra maximums ką gailme duoti. Gal kitais metais jau bus galima duoti ir interneta 100/100 Mbps, tik ar kam tokio realiai reikiaandresas wrote:Perskaičius vistiek nelabai supratau tai kiek man dabar turint Mėgėjų 3 ir bazinį paketą kainuotų kompleksinis 7? kaip lankstinuke su paskutine sąskaita pavaizduota su 2 metų stažu 61.20 ar dar papildomai kas už skaitmeninę? Ačiū
Kažkoks kortelės palaikymo metinis mokestis bus, nes reikės mokėti jį Conax firmai už kortelės kodavimo palaikymą, bet mes iš to tikrai neuždirbinėsime - atiduosime savikaina, kuri palyginus bus niekinė.andresas wrote:O papildomai metinių ar vienkartinių kokių aktyvavimo mokesčių nebus?
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Galėsite abonentams pakelti kainas,nes taip daro visi konkurentai: http://verslas.delfi.lt/Media/kabeliniu ... d=48718173