Kompeksinai planai "Du viename"

Moderators: Leonas, steponas

Ar šitokie planai bus konkurencingi?

Taip
9
82%
Ne
2
18%

Total votes: 11

martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Re: Nauji kompeksinai planai "Du viename"

Post by martinuxxx »

Taip,tiesa buvo :)
Image
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

martinuxxx wrote:Na sunku pasakyti :D
nesunku , krepsinis .
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

stepas.b wrote:
steponas wrote: O dabar pasižiūrėkit į mano skaičiavimų "virtuvę" ir suprasit ko aš tikiuosi
Taip, čia viskas aišku. Iš paslaugos teikėjo pusės, žinoma. Tačiau vartotojas visada pirmiausia žvilgtelės ne į paslaugų kiekį, bet į galutinį skaičių - "Ką? beveik 50 lt/mėn.pigiausias variantas? Ir dar mažiausiai metams prisirišti? Ačiū, bet tai ne mano kišenei..."
atleisk (drug po nescastju) kaip rusai sako , pagal tai kaip rasot ir svarstot cia forume nenoreciau tiket kad tamstai reiktu tiek taupyt rysiu reikalams . cia tarp kitko , nieko blogo nieko asmenisko , kaip sako ...ar plungej dar blogiau su darbais negu telsiuos .na kaip matom siuo sunkmeciu visi verciasi kaip kas ismano , matomai ir mums teks rinktis kas kiek kam leisti .gerai jei tas pasirinkimas dar butu , konkurencija taip sakant .
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Ilgas. wrote:Steponas buvo užsiminęs, kad analoginės kabelinės klientai galės matyti Viasiat Sport Baltic - tai tiesa ar tik man pasirodė?
VIASAT SPORT BALTIC rodyti pradėjome pirmadienį S-38 kanalu. Jis lentelėje randasi prieš ANIMAL PLANET.
UAB "Parabolė" direktorius
Mindaigielis
Naujokas
Naujokas

Post by Mindaigielis »

Gavau saskaitą ir kitoje pusėje radau surašytas kompleksinių planų kainas. Iškilo keletas klausimų.
1. Interneto planas Mėgėjo 4, tai optinis ar ne?
2. Jeigu dar nėra optinio interneto (Telšiai, Žemaitės g.), tai koks bus internetas?
3. Kompleksinis-7 rašoma, kad bus 58 analoginės ir 53 skaitmeninės kanalų. Kokie tie 53 skaitmeninės tv kanalai?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Mindaigielis wrote:Gavau saskaitą ir kitoje pusėje radau surašytas kompleksinių planų kainas. Iškilo keletas klausimų.
1. Interneto planas Mėgėjo 4, tai optinis ar ne?
2. Jeigu dar nėra optinio interneto (Telšiai, Žemaitės g.), tai koks bus internetas?
Tik optinis, kitaip ką aš duosiu. Reikės truputį palaukti, juk pas jus ten darbai vyksta, nors šioje lentelėje aš Žemaitės gatvės ir nematau http://board.parabole.lt/viewtopic.php?f=14&t=8180 , bet vis vien yra numatyta visus namus užbaigti ir medžiagos visos yra. O gal kokį pasiūlymą turit :?:
Mindaigielis wrote: 3. Kompleksinis-7 rašoma, kad bus 58 analoginės ir 53 skaitmeninės kanalų. Kokie tie 53 skaitmeninės tv kanalai?
Šičia juk yra išvardyta beveik viskas, tik dar naujų nėra
http://www.parabole.lt/modules.php?name ... page&pid=1
Skaitmeninės pavyzdžiui yra surašytos 24 kanalu: 24 DVB-C, QAM256,SR6875
Skaitmeninių programų paketas-RTL,VOX,PRO7,CNN,Belarus,Tonis,MCM Top,Moteurs,TV XXI
Ir aišku visos Balticum koduotos programos.
andresas
Naujokas
Naujokas

Post by andresas »

Perskaičius vistiek nelabai supratau tai kiek man dabar turint Mėgėjų 3 ir bazinį paketą kainuotų kompleksinis 7? kaip lankstinuke su paskutine sąskaita pavaizduota su 2 metų stažu 61.20 ar dar papildomai kas už skaitmeninę? Ačiū
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

andresas wrote:Perskaičius vistiek nelabai supratau tai kiek man dabar turint Mėgėjų 3 ir bazinį paketą kainuotų kompleksinis 7? kaip lankstinuke su paskutine sąskaita pavaizduota su 2 metų stažu 61.20 ar dar papildomai kas už skaitmeninę? Ačiū
Tiek viskas ir kainuotų - ir internetas ir skaitmeninė. Už nieką mokėti kažko papildomai nereikėtų. Čia kol kas yra maximums ką gailme duoti. Gal kitais metais jau bus galima duoti ir interneta 100/100 Mbps, tik ar kam tokio realiai reikia :?
Defaultless

Post by Defaultless »

Norėjau pasiteiraut, o būtina rašytis sutartį? Ar galima ir neterminuotai? :)
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Defaultless wrote:Norėjau pasiteiraut, o būtina rašytis sutartį? Ar galima ir neterminuotai? :)
Šiaip jau buvau nutaręs, kad šitų planų trumpesniam terminui kaip 1 metai neduosiu, bet gal nurodykit kodėl Jums taip reikia - tarsimės :)
Buma
Pradedantis
Pradedantis

Post by Buma »

Laba diena. Keletas klausimų tai kiek suprantu, Kompleksini - 3 pasiemus, matysiu ir sport baltic? Beto terminuota sutartis, tikiuosi kainos nepakils kaip nurodyta ir neatsiras kažkokių naujų niuancų kodėl jos turėtų pakilt?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Buma wrote:Laba diena. Keletas klausimų tai kiek suprantu, Kompleksini - 3 pasiemus, matysiu ir sport baltic? Beto terminuota sutartis, tikiuosi kainos nepakils kaip nurodyta ir neatsiras kažkokių naujų niuancų kodėl jos turėtų pakilt?
Taip, Baziniame pakete dabar bus ir VIASAT SPORT BALTIC.
Nuansų kol kas nenusimato, nebent kitais metais greičiai Lietuvoje ir užsienyje suvienodės ir bus abu po 100 Mbps, nes srautų kainos mažėja.
andresas
Naujokas
Naujokas

Post by andresas »

steponas wrote:
andresas wrote:Perskaičius vistiek nelabai supratau tai kiek man dabar turint Mėgėjų 3 ir bazinį paketą kainuotų kompleksinis 7? kaip lankstinuke su paskutine sąskaita pavaizduota su 2 metų stažu 61.20 ar dar papildomai kas už skaitmeninę? Ačiū
Tiek viskas ir kainuotų - ir internetas ir skaitmeninė. Už nieką mokėti kako papildomai nereikėtų. Čia kol kas yra maximums ką gailme duoti. Gal kitais metais jau bus galima duoti ir interneta 100/100 Mbps, tik ar kam tokio realiai reikia :?
O papildomai metinių ar vienkartinių kokių aktyvavimo mokesčių nebus?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

andresas wrote:O papildomai metinių ar vienkartinių kokių aktyvavimo mokesčių nebus?
Kažkoks kortelės palaikymo metinis mokestis bus, nes reikės mokėti jį Conax firmai už kortelės kodavimo palaikymą, bet mes iš to tikrai neuždirbinėsime - atiduosime savikaina, kuri palyginus bus niekinė.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Galėsite abonentams pakelti kainas,nes taip daro visi konkurentai: http://verslas.delfi.lt/Media/kabeliniu ... d=48718173 :D
Image
Post Reply