Internetas Telsiuose
Re: Internetas Telsiuose
ech, visai patiko vakar toks padidėjęs greitis
Dievas ne Dievas bet tai matem kiek modemai gali duot dabar jau mumis nenusikratysit, norim to greicio
p.s. dabar jau po senovei...
p.s. dabar jau po senovei...
Labas rytas..
Kazi ar yra kur kreiptis savaitgaliais del interneto?
Nes nuo vakar vakaro (sestadienio) ir dabar visa ryta internetas luzta kas kelias min..
Kur turiu 2 tel.nr, tai vienas isjungtas, kitas neatsiliepia.. Ziauru savaitgali turet toki interneta ir negalet pranest niekam kad tai butu pataisyta..
p.s. nors tuo metu kai internetas yra, greitis toks, kokio nesu dar turejus:
http://www.speedtest.net/result/1255974467.png
Nes nuo vakar vakaro (sestadienio) ir dabar visa ryta internetas luzta kas kelias min..
Kur turiu 2 tel.nr, tai vienas isjungtas, kitas neatsiliepia.. Ziauru savaitgali turet toki interneta ir negalet pranest niekam kad tai butu pataisyta..
isdykus wrote:Labas rytas..
Ir aš pritariusveciass wrote:isdykus, pritariu...
Tik buvau sutaręs, kad čia bus parašytas šiuo kluasimu pranešimas, bet žiūriu taip nėra
Aš mačiau šitą gerbiamaos isdykus pranešimą gal praėjus kokiai valandai po jo pasirodymo ir klausiau Manto kas čia atsitiko.
Man atsakė, kad problemos yra net ne Lietuvoje (kaip aš supratau) ir apie tai bus čia parašyta, bet taip deja neatsitiko, aš ir dabar nežinau ar čia teisybė buvo
Aš jau senai galvojau paskelbti tokį telefoną, į kurį būtų galima skambinti bet kada.
Aišku tai bus mano antras telefonas, nes daugiau nėra kam jo atiduoti - po darbo ir nedarbo ar švenčių dienomis dirbu tik aš vienas.
Aš jus ir aptarnausiu
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Sveiki,visus su Velykomis,šiaip ar taip smagu būtų,kad ir antrajį jūsų Steponai telefono numerį turėti,o vdrug kada prireiks
Interneto kokybė,pries VGTU litnet naudojamą,tai nėra ką lyginti,čia viskas taip idealiai skraido,kad miela malonu
Interneto kokybė,pries VGTU litnet naudojamą,tai nėra ką lyginti,čia viskas taip idealiai skraido,kad miela malonu
Sveiki,
kaip ir planuojam isigyt nesiojama kompa.. Kas mums butu reikalinga nusipirkti/isigyti, kad galetume juo naudotis be laidu?
vyras sako, kazkokia stotele pastatot ar panasiai? kaip ten buna daroma?
kaip ir planuojam isigyt nesiojama kompa.. Kas mums butu reikalinga nusipirkti/isigyti, kad galetume juo naudotis be laidu?
vyras sako, kazkokia stotele pastatot ar panasiai? kaip ten buna daroma?
nueini i parduotuve ir nusiperki routeri. (pigiausiai kiek zinau yra priesais saulute, kitoi pusei gatves) tada bandai ji pasijungt, o jeigu neaisku kaip tai manyciau paraboles meistriukai pades
o kur ir kaip jungiasi?nice wrote:nueini i parduotuve ir nusiperki routeri. (pigiausiai kiek zinau yra priesais saulute, kitoi pusei gatves) tada bandai ji pasijungt, o jeigu neaisku kaip tai manyciau paraboles meistriukai pades
o tai galiu per skelbimus pirkt (maciau nemazai pardavineja padevetus)?
o idomu, ar tiks pigiausias? nes ziuriu, yra ir po 350, ir po 50-100 Lt. ko tos kainos tokios skirtingos?
Gali pirkti is paraboles, bus 80 litu kazkurisdykus wrote:o kur ir kaip jungiasi?nice wrote:nueini i parduotuve ir nusiperki routeri. (pigiausiai kiek zinau yra priesais saulute, kitoi pusei gatves) tada bandai ji pasijungt, o jeigu neaisku kaip tai manyciau paraboles meistriukai pades
o idomu, ar tiks pigiausias? nes ziuriu, yra ir po 350, ir po 50-100 Lt. ko tos kainos tokios skirtingos?
Man labiau pries dusio variantas uz 50 LtMonteniS wrote:Gali pirkti is paraboles, bus 80 litu kazkurisdykus wrote:o kur ir kaip jungiasi?nice wrote:nueini i parduotuve ir nusiperki routeri. (pigiausiai kiek zinau yra priesais saulute, kitoi pusei gatves) tada bandai ji pasijungt, o jeigu neaisku kaip tai manyciau paraboles meistriukai pades
radau toki, tik raso kad nera laido kokio tai, ar jis labai reikalingas? ar tas routeris turi buti nuolat laidu pajungtas i elektros lizda?
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Routeris turi butinai buti pajungtas i elektros lizda,ir uz 50 lt nusipirkus 100 mbps Stepono greičio matysi kaip savo ausis Tiesiog ten mažai ram'o ir procesorius slabnas tai gausi geriausiu atveju 20 mbps,o prie tokio greičio ir "smiginėti" gali pradėti,taip kad taip yra su tais pigiais,kitas klausimas,kokį produktą Montenis siūlo.
Truputį įsijungsiu į forumo diskusijas,nes jau gryžau iš studijų
Truputį įsijungsiu į forumo diskusijas,nes jau gryžau iš studijų
Sveiki,
kazko vis dazneja interneto luzimai.. Seniau viskas kaip bitute veike, o dabar vis dazniau jis dingineja (kad ir neilgam, bet tai vistiek diskomfortas)..
kazko vis dazneja interneto luzimai.. Seniau viskas kaip bitute veike, o dabar vis dazniau jis dingineja (kad ir neilgam, bet tai vistiek diskomfortas)..
34344,629 - - 2011.09.05 12:53
81887,246 - - 2011.09.05 12:53
23373,222 - - 2011.09.05 12:53
55817,928 - - 2011.09.05 12:52
o as stai vietoj 100 ka begaunu .
81887,246 - - 2011.09.05 12:53
23373,222 - - 2011.09.05 12:53
55817,928 - - 2011.09.05 12:52
o as stai vietoj 100 ka begaunu .
Sveikas, i ka testuoji ? pabandyk parsisiusti faila is kauno http://87.247.119.202/50mb.rar , idomu ka cia rodys.