Telšių optinio tinklo statyba 3
Re: Telšių optinio tinklo statyba 3
Kiek matau, tai kažkas vyksta, neseniai kiemas visas buvo paskendęs kabeliuose, rusy taip pat pilna kabelių buvo.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Džiugu, kad forumo tyla neatspindi darbų Tikiuosi...M-artin wrote:Kiek matau, tai kažkas vyksta, neseniai kiemas visas buvo paskendęs kabeliuose, rusy taip pat pilna kabelių buvo.
Kad neturiu ką pasakytinatrix wrote:Džiugu, kad forumo tyla neatspindi darbų Tikiuosi...M-artin wrote:Kiek matau, tai kažkas vyksta, neseniai kiemas visas buvo paskendęs kabeliuose, rusy taip pat pilna kabelių buvo.
Dirba ir tiek.
Kai atsiskaitys ką padarė, tada aš čia viską ir surašysiu.
UAB "Parabolė" direktorius
kad man toks itarimas , jog tesiasi povelykine pertrauka . galiu deretis balandi musu galo neatiduos uzbaigto .
Kad pertraukų nesuinteresuoti daryti - už padarytą darbą moku.Svečias wrote:kad man toks itarimas , jog tesiasi povelykine pertrauka . galiu deretis balandi musu galo neatiduos uzbaigto .
Šiandien paprašysiu ataskaitos ir bus aišku ką padarė.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Aš tai galiu tik pagirti parabolės servisa nes šįryt nebuvo interneto,o kai paskambinau,nuo skambučio praėjo tik 35 minutės ir jau gedimas buvo sutvarkytas.Tikrai šaunu, kad taip dirba,beje kažkoks naujas darbuotojas atvažiavo su žalia mašina berods.
cha-cha , "uz padaryta darba " tai joks skatinimas skubeti .koks skirtumas kada as padarysiu , kada padarysiu tadair gausiu .,steponas wrote:Kad pertraukų nesuinteresuoti daryti - už padarytą darbą moku.Svečias wrote:kad man toks itarimas , jog tesiasi povelykine pertrauka . galiu deretis balandi musu galo neatiduos uzbaigto .
Šiandien paprašysiu ataskaitos ir bus aišku ką padarė.
kai girtuoklis gauna kelis litus uz darba tai tuoj ir geria , o kai pragers gautus eis toliau dirbt .tai panasiai ir cia toks skatinimas "uz padaryta darba" o "erdves" jau ir siandien darbuojasi kauno 13 name . kazkam ivede interneta .
Yra toks paskatinims dirbti ir sestad,sekmad , kai pasiulo didesni procenta atlygio uz anksciau sutarto laiko pabaigus .
Tai kad ir taip sestadieniais buna kad dirbama. Beje magistralinis centras pilnai paruostas, dabar virinama toliau, jau greit prades pajungineti namus.
kaip tik ant tu zodiziu, katik prie optikos prijunge Mascio 48 nama.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Netoli ir maniškis
Tai tikrai galioja girtuokliams, tik ne mano žmonėmsSvečias wrote:cha-cha , "uz padaryta darba " tai joks skatinimas skubeti .koks skirtumas kada as padarysiu , kada padarysiu tadair gausiu .,
kai girtuoklis gauna kelis litus uz darba tai tuoj ir geria , o kai pragers gautus eis toliau dirbt .tai panasiai ir cia toks skatinimas "uz padaryta darba" o "erdves" jau ir siandien darbuojasi kauno 13 name . kazkam ivede interneta .
Yra tokia gera tiasyklė: "Jeigu moka ne už darbą, tai darbo nėra"
Visą gyvenimą taip pats dirbau, taip ir su kitais atsiskaitau.
O kai mokėjo ne už darbą (Bangoje "gosprijomka"), tai visą dieną šahmatais su pamainos viršininku ir meistrais lošdavau ir tik du kartus per dieną popierius pasirašydavau, kad "produkcija priimta"
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Na aišku kad apmokėjimas už darbą yra daug geriau negu už valandas
daug geriau yra savo vardu sneket ir nedaryt cirko. cia ne tau martinuk skirta
Kaip suprantu ma44 turima omeny?MonteniS wrote:daug geriau yra savo vardu sneket ir nedaryt cirko. cia ne tau martinuk skirta
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.