Internetas Telsiuose

Moderators: Leonas, steponas

MonteniS
Forumo administratorius
Forumo administratorius

Re: Internetas Telsiuose

Post by MonteniS »

Ar ne del nice tik pries kiek laiko buvom is rrt gave laiskeli.... Tada sake kad nieko nezino o dabar eme ir prisipazino viesai. Keistoka.
jagminas
Pradedantis
Pradedantis

Post by jagminas »

Tipinė Parabolės sutartis:
<....>
2. Abonentas įsipareigoja:
<.....>
2.2. Nenaudoti „Parabolės” duomenų perdavimo tinklo bei „Parabolės” tarnybinių stočių neteisėtais tikslais, pažeidžiant kitų „Parabolės” Abonentų teises, Lietuvos Respublikos įstatymus ir Lietuvos Respublikos pasirašytas tarptautines sutartis.
<.....>
==================================================================
Man tai analogija nice veiksmų - tariamas pokalbis policijoje prie kokio nors pareigūno. Šnekasi du žmonės, kol pareigūnas kilnoja popierius. Vienas sako - žinai, vakar ėjom daužyti langų. Aš kelis langus išdaužiau ir suveikė signalizacija. O va draugas po to dar daug langų išdaužė ir nieko nenutiko. Keista, ar ne?

O gal visai skundą nori Parabolei parašyti dėl blogo paslaugos teikimo? :)
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

tada Monteni buvo kaip ir sakiau, o cia dabar kalbu apie visai kita ip. man tiesiog idomu gavot is rrt ispejima ir iskart man perduot o teo abonentai negauna? tai teo abonentam taisykles negalioja?
jonas77
Naujokas
Naujokas

Post by jonas77 »

nice wrote:tada Monteni buvo kaip ir sakiau, o cia dabar kalbu apie visai kita ip. man tiesiog idomu gavot is rrt ispejima ir iskart man perduot o teo abonentai negauna? tai teo abonentam taisykles negalioja?
mama bara vytuka kodel tas skriaude kaciuka o vytukas verkslena ir teisinasi kad saulius irgi skriaude o jam nieko mama nesake . isvada - speju kad nice yra antrokas .
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

speju kad nice yra antrokas .
spelioniu tavo tikrai nereikia.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

Image rodo toki rezultata nerelu bet skype nepasneku strigineja :roll:
pingas

Post by pingas »

pastarasias pora dienu pingas sukiles,ypac diena ir vakare.
Guest

Post by Guest »

nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

jo taip turi :D
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Skambino šiandien vadybininkė iš KL (Kompiuterinio lango) teiravosi ar esu patenkintas esamu interneto tiekėju,ar turiu terminuota sutarti,gal domintų palankiomis sąlygomis pereiti pas juos :D Sakau negaiškit brangaus savo laiko ir skambinkit kitiem :D Čia panašiai kaip skambina iš tele2 omnitel abonentui siūlo 1 centu pigesnius tarifus ir bando pervilioti pas juos :D
Image
jagminas
Pradedantis
Pradedantis

Post by jagminas »

martinuxxx wrote:Skambino šiandien vadybininkė iš KL (Kompiuterinio lango) teiravosi ar esu patenkintas esamu interneto tiekėju,ar turiu terminuota sutarti,gal domintų palankiomis sąlygomis pereiti pas juos :D Sakau negaiškit brangaus savo laiko ir skambinkit kitiem :D Čia panašiai kaip skambina iš tele2 omnitel abonentui siūlo 1 centu pigesnius tarifus ir bando pervilioti pas juos :D
Įdomesnis daug klausimas iš kur jie turi tavo telefono Nr.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

jagminas wrote:Įdomesnis daug klausimas iš kur jie turi tavo telefono Nr.
kadangi seniau buvau jų abonentas,tai naudojasi,sukaupta duomenų baze,ir skambina tiem kurie buvo klientai kazkada,o dabar nebėra :)
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

kiek zinau kai i kl perejei nepilnametis buvai tai kaip galejai sutarti pasirasyt su savo nr, stebuklus cia kazkokius darai. Na nesvarbu...
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Sutartis buvo ant mano vieno iš tėvų,bet konktaktinis telefono numeris mano.Šiaip ar taip ar tai ką nors keičia ?
Image
jagminas
Pradedantis
Pradedantis

Post by jagminas »

martinuxxx wrote:Sutartis buvo ant mano vieno iš tėvų,bet konktaktinis telefono numeris mano.Šiaip ar taip ar tai ką nors keičia ?
Mobiliojo ryšio operatoriai žino pagal tavo kodą kam tu priklausai.
Tai, kad tu esi Parabolės abonentas konkuruojanti firma tikrai neturi žinoti. (Tavo kontaktinis telefono numeris, kuris nurodytas Parabolės DB.)
Jei skambina iš senų laikų, tai viskas ok. Tačiau jei iš kažkur gavo tavo, kaip Parabolės abonento numerį, tai jau kvepia nešvariais dalykais.
Post Reply