Dėl interneto planų artimiausių perspektyvų
- bordaciokas
- Narys
Re: Dėl interneto planų artimiausių perspektyvų
M1 - 10/1
M2 - 30/5
M3 - 80/8
M4 - 100/20
Ce Mbps?
M2 - 30/5
M3 - 80/8
M4 - 100/20
Ce Mbps?
taip cia Mbpsbordaciokas wrote:M1 - 10/1
M2 - 30/5
M3 - 80/8
M4 - 100/20
Ce Mbps?
- bordaciokas
- Narys
o sparciuju planu nebeliko?
liko spartieji planaiklemensas wrote:o sparciuju planu nebeliko?
o kokia prasme tureti spartuju jeigu megejai gauna vos ne tiek pat?saulius22 wrote:liko spartieji planaiklemensas wrote:o sparciuju planu nebeliko?
Nu, kad ne tą patį. Standartiniai (mėgėjo 2,3) planai, kuriuos dauguma turi duoda 20-40mbps, o spartieji 100mbps.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Megejo 3 dabar duoad 80mbps, taciau S planu salygos bus irgi pagerintos didesniu mb kiekiu.
ir ka su tuo 100mbs daryti jeigu limitas 15gb? pusdieni paziureti youtube HD ir paskui likusi menesi sedeti ant 128kbs ar kiek ten palieka?M-artin wrote:Nu, kad ne tą patį. Standartiniai (mėgėjo 2,3) planai, kuriuos dauguma turi duoda 20-40mbps, o spartieji 100mbps.
Tai planus pagal poreikius gi zmones ir renkasi Visda gali imt M plana.
Kaip jau minėjo, kiekvienam pagal poreikius.klemensas wrote: ir ka su tuo 100mbs daryti jeigu limitas 15gb? pusdieni paziureti youtube HD ir paskui likusi menesi sedeti ant 128kbs ar kiek ten palieka?
tamsta toks protingas tai paaiskinkit man durnam kam reikia tureti 100mbs ir apribojima 15gb menesiui jeigu uz ta pacia kaina galima tureti neribotus 80mbs? tiek tamsta tiek dabartiniai planai tai pasityciojimas. ypach is eiliniu vartotoju kurie forumo neskaito ir sprendzia apie planus is pateiktu parabole.lt puslapyj.M-artin wrote:Kaip jau minėjo, kiekvienam pagal poreikius.klemensas wrote: ir ka su tuo 100mbs daryti jeigu limitas 15gb? pusdieni paziureti youtube HD ir paskui likusi menesi sedeti ant 128kbs ar kiek ten palieka?
Ar ne per anksti diskutuoti - juk pilnos informacijos apie Sparčiuosius dar niekur nesimato. Nors, mano galva, jų išvis niekam nereikia ....
Gerbiamas, Klemensėli, truputį pagarbos gal? Aš tavęs neagituoju imti to plano, o jei jis kažkuo neįtinka tau tai ir nesinaudok.klemensas wrote: tamsta toks protingas tai paaiskinkit man durnam kam reikia tureti 100mbs ir apribojima 15gb menesiui jeigu uz ta pacia kaina galima tureti neribotus 80mbs? tiek tamsta tiek dabartiniai planai tai pasityciojimas. ypach is eiliniu vartotoju kurie forumo neskaito ir sprendzia apie planus is pateiktu parabole.lt puslapyj.
butent. gal reiketu pagarbiau ir nesitycioti. nes parasyti kad kiekvienam pagal poreikius ir gale sakinio zvengti pilna burna pagarba net nekvepia. greiciau jau pasityciojimu. stepas.b teisingai parase kad sparciuju planu neber ne prasmes tureti - piko metu spartusis toks pats letasis kaip ir megejo.M-artin wrote:Gerbiamas, Klemensėli, truputį pagarbos gal? Aš tavęs neagituoju imti to plano, o jei jis kažkuo neįtinka tau tai ir nesinaudok.klemensas wrote: tamsta toks protingas tai paaiskinkit man durnam kam reikia tureti 100mbs ir apribojima 15gb menesiui jeigu uz ta pacia kaina galima tureti neribotus 80mbs? tiek tamsta tiek dabartiniai planai tai pasityciojimas. ypach is eiliniu vartotoju kurie forumo neskaito ir sprendzia apie planus is pateiktu parabole.lt puslapyj.