Kiek pamenu tame pačiame name gali būti abonentai prijungti ir prie 3 CISCO. Matomai pats ir sėdi ant 3 CISCO, todėl ir nedingo.nice wrote:dar biskeli noreciau informacijos. Cia pas mane name be manes yra dar pazystami 2 parabolieciai, ir kai ten tos problemos pasireiske su aparatu tuo jiem visiskai internetas smiges buvo o pas mane veikia stabiliai. tai cia nera taip pvz keli rajonai vienas cisco kiti kitas ?
Pastipo CISCO
Re: Pastipo CISCO
UAB "Parabolė" direktorius
kazkaip ne man sprest ar siulyt, bet ar nebutu paprasciau rajonais isskirstit? na nesvabu laukiam tu dugnu
Deja sutvarkyti kol kas nepavyko. Gali būti taip, kad pastipo galutinai.nice wrote:bene jau sutvarke?
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Nu vo nieko palauksit menesi kita kol pajungs dar koki rajona,dar atlaisves abonentu nuo CISCO,ir bus taip kad jis bus nebereikalingas
Steponai, kaip reikalai?
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Aha,ir man idomu
Last edited by martinuxxx on Mon Mar 08, 2010 4:46 pm, edited 1 time in total.
Savaitgali pradirbo, reik tiketis kad ir toliau dirbs, bus galima statyti atgal po svenciu jei tiek atidirbs.
Nieko gero. Buvo suremontavę, bet paliktas savaitgaliui vėl nustiponice wrote:Kaip su remontais???
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Nu ka lieka laukti kol Mascio rajona ant optikos perjungs,tada vienas CISCO tikrai turetu atlaisveti,tai tada bus lengviau kitiem kvėpuoti.
Užsakėme atsarginių dalių, kitą savaitę pasirodyt turėtų. Gal dar pavyks prikelti
apie kokius dar laukimus cia yra kalbama, jau ir taip manau gal ilgai sedim, net galima sakyt be interneto. butinai jy tvarkyt reikia.martinuxxx wrote:Nu ka lieka laukti kol Mascio rajona ant optikos perjungs,tada vienas CISCO tikrai turetu atlaisveti,tai tada bus lengviau kitiem kvėpuoti.
kaip reikalai su cisco?