Pasiūlimas kaip paspartinti FTP serverio darbą
o chia tai naujove!!! zhmones paskaitykit .... koks lietuvis kuris daikto, gaunamo uzh dyka, neima? drystu teigti, kad chia FENOMENAS!!! :]]]
p.s. chia kazhkieno pasakota istorija prisiminiau, kai kazhkieno senelis ish kaimo i miesta su zhiguliu atvazhiavo ir i degaline uzhsuko. ten suzhinojes kad oras nemokamai puchiamas i ratus prisipute pora atmosferu ... nu kad per mazhaj nebutu ... vistiek nasharom!! :]]]]
p.s. chia kazhkieno pasakota istorija prisiminiau, kai kazhkieno senelis ish kaimo i miesta su zhiguliu atvazhiavo ir i degaline uzhsuko. ten suzhinojes kad oras nemokamai puchiamas i ratus prisipute pora atmosferu ... nu kad per mazhaj nebutu ... vistiek nasharom!! :]]]]
- dainius
- Aktyvus narys
to ITANIUM - tikriausiai jaunas dar esi - Rusija zhavi tauta, verta pagarbos, su gilia istorija - ir zhmones ten nuoshirdus - o kad daunu ten daug - tai procentaliai nedaugiau nei Lietuvoj - tik jos zmoniu skaicius zymiai didesnis , tai ir matosi labiau, be to nuoshirdu zhmogu apkvailint lengviau, todel ir sedi valdzhioje ten visokie chamai. teko su tikru sibiriechiu bendrauti - Lietuvoj tokiu geru zhmoniu ilgai reiktu ieshkoti, pades ta unelaimej nezhiuredasm pazhysta jis tave ar ne, bus jam nauda ish to ar ne. Kiekviena tauta yra vertinga - durniai tik gadina jos veida. beje turiu draugu net ir tarp lenku - labai faini zhmones, nors daugelis man ir nepatinka - del kvailo nacionalizmo - Wilno jest nashe - durniai.
P.s. Paraboles nuomone nebutinai sutampa su mano nuomone
P.s. Paraboles nuomone nebutinai sutampa su mano nuomone