Internetas Telsiuose
Re: Internetas Telsiuose
alio kur visi dingo , kur bejuda ta optika ,nieko nebegirdet o sake kazkokia lentele bus operatyviai atnaujinama kokie namai pajungti . negi viskam stop ir lauksim kol kas iseis i teo ir ten jau nebreikes optika vest ? neliko geru noru is "virsaus" tai ka cia benoret kad tas forumas butu aktyvus . matomai kiekvienas svarsto savo planus kaip toliau gyvent ir kur nest " kaliosus ".
Todel kad niekas ir nejuda. Dabar pradedamas daryti Vilniaus 12 rajonas, ir kai bus ka naujinti - bus atnaujinta.
luokes 73 kabelis senai gi buvo ,perjunget pora abonentu ir tiek darbo .manau kad tame bendrabutyje tik tiek ir yra tu abonentu .
- martinuxxx
- Aktyvus narys
KLI seka TEO pavyzdžiu ir varo stepono vadinamą "dempingą":
Internetas vis dar neveikia Mascio 42, kada ketinama sutvarkyti?
Skambinkit 868247191 ir klauskit kadėl nėra, nes turėtų būti.Mascio 42 wrote:Internetas vis dar neveikia Mascio 42, kada ketinama sutvarkyti?
UAB "Parabolė" direktorius
Mascio 8 ir Mascio 10 pingas i anglijos galus jau kelias savaites didelis,nuo tada kai prasidejo visi dinginejimai.
visur jis yra didelis, gi aiskiai pasakyta, kad yra gedimas ir neuzilgo vel dziaugtis galesim.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Norėčiau kad man parabolės interneto meistras ar meistrai paaiškintų kodėl žmogui yra pudrinamos smegenys,kai jis išsikviečia meistrą kai jam neveikia internetas,o jis pasako kad jis neveikia būtent todėl kad modemas pajungtas ne per tinklo plokštę o per USB jungtį! Juk signalas ateina į modemą arba neateina,o kokia jungtim jis iš jos išeina skirtumo nėra,o tas meistras žmogui pasakoja kad kadangi modemas pajungtas per USB jungtį todėl jum ir dingo internetas! Ačiū Dievui kad žmogus nepasidavė propagandai ir neklausė meistro patarimų,o tasai išėjo.Kai išėjo už keleto minučių internetas atsirado.
Taigi jeigu kas nors man "dabilui" išaiškins ir įrodys kad per USB jungtį pajungtas modemas gali neteikti interneto,o va per tinklo plokštę 100 % teikia,tai tam pažadu 100 lt čekį Branšoje, Telšiuose.Ir dar jei žinočiau kas ten toks taip durnai ir dabiliškai šneka,tai jeigu bučiau parabolės direktorius,neapsieičiau be drausmės "skatinimo" priemonių,nes meistras tokiu budu skleidžia dezinformaciją.
Taigi jeigu kas nors man "dabilui" išaiškins ir įrodys kad per USB jungtį pajungtas modemas gali neteikti interneto,o va per tinklo plokštę 100 % teikia,tai tam pažadu 100 lt čekį Branšoje, Telšiuose.Ir dar jei žinočiau kas ten toks taip durnai ir dabiliškai šneka,tai jeigu bučiau parabolės direktorius,neapsieičiau be drausmės "skatinimo" priemonių,nes meistras tokiu budu skleidžia dezinformaciją.
visu pirma tu nebutum... cia manau aiskiausias atsakymas. Manau Telsiuose nera patyrusio meistro kaip pvz. Montenis jie tiesiog zino visa pagrinda kaip per tinklo plokste pajungt ir tiek. kaip suidorot su iskylusiom problemom. jei neteko jungtper usb gal pripudrino ir tiek. o gal tiesiog norejo kad abonentas atsipistu ir nepersiakiotu, nuejo skydinei ka paklibino ir atsigavo?dabiliškai šneka,tai jeigu bučiau parabolės direktorius,neapsieičiau be drausmės "skatinimo" priemonių,nes meistras tokiu budu skleidžia dezinformaciją.
Gal čia ir senamadiškas atrodysiu, bet aš esu "daugpatystės" priešininkas, todėl niekada neskatinau to, kad modemai prie kompo būtų jungiami kelias būdaismartinuxxx wrote:Norėčiau kad man parabolės interneto meistras ar meistrai paaiškintų kodėl žmogui yra pudrinamos smegenys,kai jis išsikviečia meistrą kai jam neveikia internetas,o jis pasako kad jis neveikia būtent todėl kad modemas pajungtas ne per tinklo plokštę o per USB jungtį! Juk signalas ateina į modemą arba neateina,o kokia jungtim jis iš jos išeina skirtumo nėra,o tas meistras žmogui pasakoja kad kadangi modemas pajungtas per USB jungtį todėl jum ir dingo internetas! Ačiū Dievui kad žmogus nepasidavė propagandai ir neklausė meistro patarimų,o tasai išėjo.Kai išėjo už keleto minučių internetas atsirado.
Ir taip visokių nesusipratimų ir problemų su jais pakanka, o dar pradėjus juos jungti ir per USB, tai tikrai jų nesumažės
Jeigu kas nori ir sugeba (kaip gerbiamas martinuxxx) tegul jungiasi patys - aš meistrams to daryti nepatariu.
Tik kam tas jungimas per USB reikalingas nelabai suprantu
Greičiau dėl ponto - vis kitoniškai
UAB "Parabolė" direktorius
manau kad sie klausimai sprendziami paprastai civilizuotai . trumpai tariant :steponas wrote:Gal čia ir senamadiškas atrodysiu, bet aš esu "daugpatystės" priešininkas, todėl niekada neskatinau to, kad modemai prie kompo būtų jungiami kelias būdaismartinuxxx wrote:... meistras pasako kad jis neveikia būtent todėl kad modemas pajungtas ne per tinklo plokštę o per USB jungtį! Juk signalas ateina į modemą arba neateina . Kai išėjo už keleto minučių internetas atsirado.Taigi... meistras tokiu budu skleidžia dezinformaciją.
Ir taip visokių nesusipratimų ir problemų su jais pakanka, o dar pradėjus juos jungti ir per USB, tai tikrai jų nesumažės
Jeigu kas nori ir sugeba (kaip gerbiamas martinuxxx) tegul jungiasi patys - aš meistrams to daryti nepatariu.
Jei prietaisas turi tokia jungti ir yra tokia galimybe ,kodel nepasinaudoti .
Meistrai turetu atsakyti pagal sefo instrukcija .
" Instrukcija " turi buti uzfiksuota sutartyje . "Paslauga teikiama jei abonentas turi t.t-t.p. tame tarpe tinklo plokste .
Ir meistras atsakytu mes taisom interneta tik su tinklo plokstem .
Kai jos nera meistras pasijungia savo pc prie kabelio galo ir jei ten viskas tvarkoj pasako viso gero ir nepamirsta israsyt "ceki " uz bereikalinga iskvietima .
pries pora savaiciu topo centre maciau buvo dar 3 ar 4 tinklo plokstes padetos po 5lt
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Visu pirma modemas prie kompo jungiamas arba per tinklo plokštę arba per USB kabelį.Abiem jungtim iš karto nieks nejungia Per USB mano nuomone reikia jungti tik tada jeigu neįmanoma pajungti per tinklo plokštę.Būtent taip buvo ir šiuo atveju.Iš šono atrodo idomiai...bet va yra toks kompas kurio visi PCI lizdai sudegę,o vidinės tinklo plokštės kompas neturi.Tai tada arba keiti motininę dėl tinklo plokštės (nes niekam kitam tie PCI lizdai nereikalingi) arba pajungi per USB jungtį.Viskas yra tvarkoje niekam priekaištų nereikščiau,tik pasidarė pikta,kad jei meistras per USB nepajungė,o atvažiavęs rado pajungtą,tai atsisako ieškoti priežasties kodėl neveikia internetas! Galų gale kad būtų atsivežęs savo laptopą ir parodęs kad va per musu kompa veikia,o per jusu neveikia,galbūt todėl kad per USB pajungta,tada kita šneka ir kaltė tik vartotojo.Bet kadangi taip nebuvo patikrinta t.y su kitu kompu,o tik pamačius kad per USB pajungta,iš kart pradėta šaukti,kad vat dėl to ir neveikia,nu atsiprašau... čia grynai pasirodo kad kompetencijos trūksta.Trūksta tai trūksta,nes tokių atvejų gali būti tik 1 iš 1000 ,bet tokiu atveju nereikia daryti savo skubotų ir neteisingų išvadųsteponas wrote:Gal čia ir senamadiškas atrodysiu, bet aš esu "daugpatystės" priešininkas, todėl niekada neskatinau to, kad modemai prie kompo būtų jungiami kelias būdais
Būtent,bet tai nebuvo padaryta,prie savo PC nieks neprijungė...ir daro išvadas kažkokias...būtų juokinga jei nebūtų grauduma44 wrote:Kai jos nera meistras pasijungia savo pc prie kabelio galo ir jei ten viskas tvarkoj pasako viso gero ir nepamirsta israsyt "ceki " uz bereikalinga iskvietima .
Aišku nebūčiau,toli gražu man,tik šiaip pasakiau o dėl to kad nėra patyrusio meistro tai pritariu tau,nors iš kitos pusės toks atvejis gali pasitaikyti labai ir net labai retai,tačiau reikėtų patikrinti savo įranga ar veikia internetas,o po to sakyti kad kažkas negerai.nice wrote:visu pirma tu nebutum... cia manau aiskiausias atsakymas. Manau Telsiuose nera patyrusio meistro kaip pvz. Montenis jie tiesiog zino visa pagrinda kaip per tinklo plokste pajungt ir tiek. kaip suidorot su iskylusiom problemom. jei neteko jungtper usb gal pripudrino ir tiek. o gal tiesiog norejo kad abonentas atsipistu ir nepersiakiotu, nuejo skydinei ka paklibino ir atsigavo?
Žmogus ne iš tų kuris neišgali nusipirkti tinklo plokštės,bet paprasčiausiai ją nusipirkus ji neveiktų,nes kaip minėjau sugedę PCI lizdai.Tai kam mokėti ~200 lt jeigu pasijungi per USB ir naudojies,be galvos sukimonice wrote:pries pora savaiciu topo centre maciau buvo dar 3 ar 4 tinklo plokstes padetos po 5lt
na sunku patiket kad visi PCI sudege o m/b veikia .noreciau pamatyt tokia m/b .stebuklas .