Pastipo CISCO
Pastipo CISCO
Atsitiko taip, kad pastipo I-mas CISCO aparatas.
Neveikia maitinimas.
Dabar vyksta mėtyms į kitus CISCO aparatus.
Kol remontuos, teks biškį susispausti.
Ačiū Dievui, kad nemažai abonentų jau yra perjungti prie optikos, o tai būtų visai hana
Neveikia maitinimas.
Dabar vyksta mėtyms į kitus CISCO aparatus.
Kol remontuos, teks biškį susispausti.
Ačiū Dievui, kad nemažai abonentų jau yra perjungti prie optikos, o tai būtų visai hana
UAB "Parabolė" direktorius
Re: Pastipo CISCO
Vo štai ko visi klausinėj kodė internets neveik vis.
Gerai, kad optikoj jau esu :]
Gerai, kad optikoj jau esu :]
Smagu kai jau koky menesi inernetas laikas nuo laiko dingsta keliom valandom. Pingas pastarosioms dienoms milziniskas,nors ir europoje. Seniau apie tokias nesamones net minties nebuvo,o dabar reikalai vis blogeja.
Milziniskas tai kiek ir i kur, dabar testuojame ntt srauta ir butu idomu zinoti taska kur padidejo. Del dingimo siandien - brangios įrangos gedimas, del ko pataisyti staigiai neiseina (dirbame dar ir dabar ir ryt tikrai visa diena vien tuom reikes uzsiimti).M4a wrote:Smagu kai jau koky menesi inernetas laikas nuo laiko dingsta keliom valandom. Pingas pastarosioms dienoms milziniskas,nors ir europoje. Seniau apie tokias nesamones net minties nebuvo,o dabar reikalai vis blogeja.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Per ta CISCO 2 dienas interneto neturėjau,jau vakar vakare aplinkinuose namuose veikė, sakau man neveikia, paskambinau numeriu sako gal taves dar neperkele ant kito CISCO,ir niekas nevažiavo pažiūrėti,tai šiandien po pietų man vistiek neveikia,tai teikėsi atvažiuoti,pasirodo kad namo bendrasis modemas sugedo,tai man ir todėl neveikė
Sveikas, deja gali... Stengsimies kuo greiciau sutvarkyti, kol kas resursu trukumas, todel momentais gali kristi parsisiuntimo greitis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Aš tai stengiuosi mažiau siūstis kad jum CISCO neužkišti..
kada jus planuojat baigt tvarkymo darbus su cisco?
Vakar buvo Rimo 50-tis, tai aš jį atvežiau. Turi pajungti ir patikrinti kaip veikia.nice wrote:kada jus planuojat baigt tvarkymo darbus su cisco?
atleiskit bet as nelabai supratau . ar Rima atvezet ar cisko atvezet . ir kas ka turejo patikrint : Rimas cisko ar cisko Rima po visko ...
Nesinori flūdint, bet komentaras labai pakėlė nuotaiką Ko gero linksmiausias įvykis susijęs su CISCO pastipimu. Greičiausiai tiek vienam, tiek kitam reikalingas reabilitacinis laikotarpisGuest wrote:atleiskit bet as nelabai supratau . ar Rima atvezet ar cisko atvezet . ir kas ka turejo patikrint : Rimas cisko ar cisko Rima po visko ...
Rimas laikėsi tvirtai, vežti jo nereikėjo - tik maneSvečias wrote:atleiskit bet as nelabai supratau . ar Rima atvezet ar cisko atvezet . ir kas ka turejo patikrint : Rimas cisko ar cisko Rima po visko ...
dar biskeli noreciau informacijos. Cia pas mane name be manes yra dar pazystami 2 parabolieciai, ir kai ten tos problemos pasireiske su aparatu tuo jiem visiskai internetas smiges buvo o pas mane veikia stabiliai. tai cia nera taip pvz keli rajonai vienas cisco kiti kitas ?