IPTV bandomoji trasliacija
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Re: IPTV bandomoji trasliacija
Norėjau paklausti kada vėl veiks IPTV per PC, nes vienam klientui parabolės meistrai sakė,kad ši paslauga laikinai sustabdyta.
pas ka optika pas ta turi veikti, gali but problemos su kompiuteriu. Pranesimo apie sustapdyma gi nebuvo.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Taip,tiek aš tiek meistrai omeny turėjo optiką,tačiau jie sakė kad IPTV laikinai neveikia,matyt jie skleidžia dezinformaciją.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Na pažystamui pajungė optiką parabolės,tai IPTV sakė rodo "ledovai"
idomu kas tas levai, ar kompas per slabnas kad mpeg4 dekoduot ar nemoka deinterlace filtro isijungt
ledovai = "kaip ledas"? t.y. labai gerai?
Na cia man truputi su akim is ryto pasirodo negerai...
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Butent,kad be priekaištųjagminas wrote:ledovai = "kaip ledas"? t.y. labai gerai?
jo as ir perskaiciau "levokai"
Belieka vienas rūpestis - nebūti gyvenimo nublokštam į kvartalą, kur nesiekia Parabolės aprėptis. Labai gerai - kanalų skaičiaus pakanka, kad galėtum nors ir kiaurą parą murksoti prie kompo Įprastas darbas su kompu ir TV tame pačiame monitoriuje buvo sena mano svajonė. Toks nemokamas paketėlis prie turimo interneto plano vėl privertė prisiminti, kad vis dar egzistuoja toks daiktas - TELEVIZIJA. transliacijos vis dar bandomosios ir būtų labai gaila prarasti tokį kąsnelį, jei galutiniame variante jis taptų apmokesdintas .....
Noreciau pranest problemike kai isijungiau IPTV man arba pakimba VLC arba garsas yra vaizdo nera ismeginau visus galimus variantus gal zinot kame problema ?
Ko Ziuri ?
galima bandyt vlc atnaujinti iki paskutines versijos, dazniausiai padeda. Nebent dabar jau paskutine.
Tai kad yra viskas iki auskciausia suinstaliuotaMonteniS wrote:galima bandyt vlc atnaujinti iki paskutines versijos, dazniausiai padeda. Nebent dabar jau paskutine.
Ko Ziuri ?
Na tada reik ziureti kazkas negerai su kompiuteriu gal, tikrinau siandien, rodo viska gerai Seip jei kompe yra media player classic homecinema ir geri codecai, galima pabadnyt paleist per jy, ten kur open file rankom irasyt pvz tv3 adresa http://212.12.200.201:1508 vietoj to kad rinktis faila. Butu aisku ar cia vlc kalte ar kazko kito. Mano siulomas codec packas http://www.cccp-project.net/
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Pasikviesk gera PC speca ir sutvarkys._DaNa_ wrote:Tai kad yra viskas iki auskciausia suinstaliuotaMonteniS wrote:galima bandyt vlc atnaujinti iki paskutines versijos, dazniausiai padeda. Nebent dabar jau paskutine.