as nezinau kada tas pikas . bet pagal lentele matos kad 9 vakaro .pats nepamenu bet gal dar ir grinv laikas tai butu kokia 11 vakaro . jei cia pikas tai laikas pirkti srauto .
ma45 wrote:as nezinau kada tas pikas . bet pagal lentele matos kad 9 vakaro .pats nepamenu bet gal dar ir grinv laikas tai butu kokia 11 vakaro . jei cia pikas tai laikas pirkti srauto .
klausykit jau nusibodo tas ineto dinginejimas antra savaite .negi per dvi savaites nesugebat pakeist ta marsrutizatoriu ar ka ten . man reikalingas internetas rimtiem dalykam o ne vaiku zaidimam .
BodyTower wrote:internetas dingineja kas kelias sec ir atsigauna iskart, kada galima tiketis pakeitimu? nes dabar tas pats kaip be interneto
Kažkas yra negero su skirstymo įranga. Kiek žinau rytoj "Proservis" važiuos į Plungę ir jau vietoje žiūrės kas ten yra. Aišku garbės niekam nedaro, kad visokie nesklandumai (ir kaip visada prieš Kalėdas) vargina, bet aš pats padaryti nieko negaliu, o ieškoti kitos firmos irgi manau neapsimoka. Vargu ar kas geriau už "Proservis" tvarkysis, nors mano kantrybė irgi turi ribas...