Parabols Kalėdinė loterija
Parabols Kalėdinė loterija
Greitai spaudoje pasirodys tokie skelbimai.
Jeigu nežadate pabėgti iš mūsų, galite pasinaudoti kol maišas pilnas yra
Jeigu filialai viską padarys kaip sutarta, tai maiše kas antras bilietas turėtų būti laimingas.
Jeigu nežadate pabėgti iš mūsų, galite pasinaudoti kol maišas pilnas yra
Jeigu filialai viską padarys kaip sutarta, tai maiše kas antras bilietas turėtų būti laimingas.
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Re: Parabols Kalėdinė loterija
Kas antras laimingas,tai gali ir nepakliūti
Kitaip kokia čia loterija, jeigu visi išlošiamartinuxxx wrote:Kas antras laimingas,tai gali ir nepakliūti
Čia jau labdara būtų
Jei teisingai supratau, tai cia ne tik turintiems interneta, bet ir kabelines pakanka?
Taip. Moki už kabelinę avansu iki 2010-03-31 - trauki bilietą už kabelinę, moki avansu už internetą iki 2010-03-31 - trauki už internetą, moki avansu už abi paslaugas iki 2010-03-31 - taruki du bilietus: pirmas - už KTV, antras - už internetą.isdykus wrote:Jei teisingai supratau, tai cia ne tik turintiems interneta, bet ir kabelines pakanka?
Jokiu problemu - as visalaik avansu moku - o jei uz tai dar dovanu gali gauti - reiks, tik kazin ar iki Naujuju prims kitiems metams avansa? - kazkada norejau, neprieme. Na, galima juk ir po Naujuju
Negali taip būti - avansą turi priimti visus metus ir už tik laiko, kiek abonentas noriRas wrote:tik kazin ar iki Naujuju prims kitiems metams avansa? - kazkada norejau, neprieme. Na, galima juk ir po Naujuju
Aš priimčiau ir už 10 metų, bile manim taip pasitikėtų
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Na,šia akcija turbūt nepasinaudosiu,nes reikia tam tikra pinigu suma užkonservuoti,o dar ta suma reikia turėti
Čia ne akcijamartinuxxx wrote:Na,šia akcija turbūt nepasinaudosiu ...
Aš akciją suprantu kaip paslėptą apgaudinėjimą, kada žmogui siūloma dabar mokėti simbolinę sumą, o paskui jis yra priverstas visa tai apmokėti dar ir su procentais
Čia loterija su aiškia sąlyga: moki avansu - trauki bilietą ir pasiimi laimėjimą be jokių paslėptų sąlygų.
O jeigu nelaimėjai nieko - tai dėl to ir loteriaja
Nekenčiu aš akcijų ir matomai visai jų atsisakysiu
Man iskilo toks klausimas: Buvo zadeta optika Vilniaus g. iki nauju metu, bet speju, kad galiu jos ir nesulaukt, bet ne tame esme. Esme tame, kad sulaukes optikos keisiu plana, o tai gali but pasibaigus loterijai. Ka daryt? Nes sumokejus uz dabartini plana tektu juo ir naudotis, nebegaletu jo keist..
Galima pasikeist ir sumokejus avansu - cia tai jau nera problemu. Pati ka tik taip padariau - tik skirtuma primokejau. Tik kazin kaip butu, jei is brangesnio i pigesni plana butu keiciama? Gal tas skirtumelis paliktu kaip priemoka prie loterijosshwiliox wrote: Nes sumokejus uz dabartini plana tektu juo ir naudotis, nebegaletu jo keist..
Labai knieti sužinoti ar ką laimėjoteRas wrote:Galima pasikeist ir sumokejus avansu - cia tai jau nera problemu. Pati ka tik taip padariau - tik skirtuma primokejau.
Esu nustatęs bendrą taisyklę - viską spręsti, kad abonentams nebūtų skriaudos. Viską galima nesunkiai suskaičiuoti, todėl manau kasininkės neapsikiaulintų, paskaičiuotų likutį ir už jį pridėtų tiek dienų, kiek pagal naująjį tarifą išeitųRas wrote:Tik kazin kaip butu, jei is brangesnio i pigesni plana butu keiciama? Gal tas skirtumelis paliktu kaip priemoka prie loterijos
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Pridėti prideda,tik reikia apie tai pasakyti kasininkei,jeigu nieko nesakysite tai nieko ir nepridės.steponas wrote:Labai knieti sužinoti ar ką laimėjoteRas wrote:Galima pasikeist ir sumokejus avansu - cia tai jau nera problemu. Pati ka tik taip padariau - tik skirtuma primokejau.
Esu nustatęs bendrą taisyklę - viską spręsti, kad abonentams nebūtų skriaudos. Viską galima nesunkiai suskaičiuoti, todėl manau kasininkės neapsikiaulintų, paskaičiuotų likutį ir už jį pridėtų tiek dienų, kiek pagal naująjį tarifą išeitųRas wrote:Tik kazin kaip butu, jei is brangesnio i pigesni plana butu keiciama? Gal tas skirtumelis paliktu kaip priemoka prie loterijos
Labai knieti sužinoti ar ką laimėjote
Toks cia ir laimejimas - pamaciau, kad neissiversiu su savo 2000 MB, nes daug darbo turejau, o greitis jau buvo sumazejes (virsijau limita). Panorau 7000 MB (dabar ir tuojau pat! ) Nuejau i kasa (gal 8 menesio diena), primokejau skirtuma (tiksliau skirtumus, nes avansu buvau mokejusi ).Vakare mane perjunge - greitis normalus. Ir darbuojuos
Toks cia ir laimejimas - pamaciau, kad neissiversiu su savo 2000 MB, nes daug darbo turejau, o greitis jau buvo sumazejes (virsijau limita). Panorau 7000 MB (dabar ir tuojau pat! ) Nuejau i kasa (gal 8 menesio diena), primokejau skirtuma (tiksliau skirtumus, nes avansu buvau mokejusi ).Vakare mane perjunge - greitis normalus. Ir darbuojuos
Na va, išbandžiau ir aš tą loteriją - prizas nors ir mažiausias turbūt atiteko, bet visviena labai malonu. Beje, ir kasininkė puikios nuotaikos šį kartą buvo. Šaunu priklausyti bendruomenei, kurioje esi ne visiškas nulis