LArX1 wrote:Nu permesk man tai jokio skirtumo koks ip. Bet sakau mums 3 buna uzsoka tas pingas vienam is telsiu su optika kitam is plunges su optika tas pats tuo paciu metu o zaidimo serveris koks jokio skirtumo.
Niekaip nepavyko permesti ant kitos sistemos, atsiusiu ryt zmogu kad paziuretu kame problema (atrodo kabelyje per didelis triuksmu lygis).
mail4acc wrote:
Vienam man vakarais vos 100kb/s siuncia?
Taip neturi buti, pabandyk is ftp kazka pasiust, ar ten irgi tas pats ?
Naktiniai greičiai vėl vėluoja...00:20 dar nebuvo persijungę..tvarkykit ka ten reikia bet padarykit kad paklaida butu max. 5 minutes...o ne kaip dabar..
Laba diena, as noreciau paklausti, pagal interneto plana greitis nuo 0:00 iki 8:00 (Lietuva) turetu buti dvigubai didesnis, bet jau kelinta diena greitis nakties metu lieka toks pat kaip ir diena? Kodel taip atsitinka?
Noriu pranest apie gedima dabar pris 2-3 min tai yra 13:54 nebekrauna nevieno uzsienietisko puslapio veikia tik jusu forumas ? Kame problemos ? Gal vel jum sugedo Marsrutizatorius kaip ir preita karta ??
Šiandien pareinu iš mokyklos žiuriu interneto nėra,paskambinau meistrams ~12 val , sako po pietu užsuksiu,žiuriu 13:05 atsirado internetas,paskambinau sakau,jau atsirado nebevažiuokit,meistras sako aš jau atvažiavau,kažkas kabeli viena nutraukes buvo Nu ir sekasi parabolei su tais kabeliais,tai optini su mašina nutraukia,tai čia dabar kažkam nagai niežti