Dėl interneto problemų
Re: Dėl interneto problemų
labai grazu,visa diena nera interneto.
O kodėlmail4acc wrote:labai grazu,visa diena nera interneto.
Negi tiek ilgai taisė
UAB "Parabolė" direktorius
Atsirado apie 17h gal. nepamenu dabar
man tai normalei veik pradejo tik apie 21 val nezinau gal cia buva jau ne is jusu puses bet saidus uzkrovvinedavo Zymei Zymei leciau nei vakar
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Man be problemu atverčia šį puslapį.
be problem
Yra viena problema draugas turi paraboles optika is telsiu o as paprasta kabelini ir mums neleidzia nei per skype nei per mirc nieko siustis neleidzia junktis i vienas kito serverius o neseniai viskas budavo gerai o dabar kazkas uzejo
Taip ir turi būti. Kad galėtumėte susijungi reikalinga, kad arba abu turėtumėte optiką, arba kabelinį internetą.LArX1 wrote:Yra viena problema draugas turi paraboles optika is telsiu o as paprasta kabelini ir mums neleidzia nei per skype nei per mirc nieko siustis neleidzia junktis i vienas kito serverius o neseniai viskas budavo gerai o dabar kazkas uzejo
Čia apie tai jau ne kartą rašyta, kitaip neišeina padaryti ir kitaip nebus.
UAB "Parabolė" direktorius
http://www.ipix.lt/desc/69532303/ sitai padariau ta ping grafika ir cia tas ms uzkilsta 5-10 sekundziu kartais ilgiau bet zaidziant zaidimus tikrai jaucias ir cia ne man vienam kitam is plunges tas pats kitam is telsiu su optika ir tas pats o pas mane kabelinis dar.. Ir jokio skirtumo koks serveris tas pats absoliuciai visuose.
Papingink 212.12.214.1 , su optika tokiu pametimu i ktu ner. Papingisi imesk cia.
--- internet.ktu.lt ping statistics ---
142 packets transmitted, 142 received, 0% packet loss, time 142694ms
rtt min/avg/max/mdev = 7.230/9.575/28.143/2.986 ms
--- internet.ktu.lt ping statistics ---
142 packets transmitted, 142 received, 0% packet loss, time 142694ms
rtt min/avg/max/mdev = 7.230/9.575/28.143/2.986 ms
http://www.ipix.lt/desc/82825071/ . Bet kaip mes visi 3 zaidziam tai visiems trims uzsoka tas ms. Cia turbut davei i parabole pinginti bet vistiek kaip matai ms sokineja net iki 60. Nezinau seniau taip tikrai nebudavo.
Na visiems gal del taves sokineja ? Tavo cmts apsikroves kartais buna, tai vakarais ir pasokineja pingas. Galima permest ant kito ir pakeist ip - turetu pasitaisyt. Jei nori sakyk.
Nu permesk man tai jokio skirtumo koks ip. Bet sakau mums 3 buna uzsoka tas pingas vienam is telsiu su optika kitam is plunges su optika tas pats tuo paciu metu o zaidimo serveris koks jokio skirtumo.