Telšių optinio tinklo statyba
Re: Telšių optinio tinklo statyba
nors tu ka bet tokios logikos as neperkandu .
" Aš negaliu pasamdyti pulko žmonių, kad jie visi subėgtų ir viską per savaitę ar mėnesį padarytų - neturiu tam pinigų"
o koks skirtumas ar vienas zmogus dirbs metus ir paims sakysim 10000 ar 10 zmoniu dirbs menesi ir paims ta pati 10000 .
" Aš negaliu pasamdyti pulko žmonių, kad jie visi subėgtų ir viską per savaitę ar mėnesį padarytų - neturiu tam pinigų"
o koks skirtumas ar vienas zmogus dirbs metus ir paims sakysim 10000 ar 10 zmoniu dirbs menesi ir paims ta pati 10000 .
Toks ir skirtumas, kad aš tą vieną žmogų ir išlaikau pastoviai, o taip jį reikėtų atlesti ir aš visai nebeturėčiau darbininko ir dar ... samdytai firmai mokėčiau mažiausia 3 kartus daugiau - kiti įkainiai.Svečias wrote:o koks skirtumas ar vienas zmogus dirbs metus ir paims sakysim 10000 ar 10 zmoniu dirbs menesi ir paims ta pati 10000 .
UAB "Parabolė" direktorius
a tai supratau , darbai vyksta su tais paciais savais kadrais .tada politika keiciasi .
“samdytos firmos 2 ar 3 žmonės iš Klaipėdos praveda optinius kabelius TEO požeminėse trasose”
“Toks ir skirtumas, kad aš tą vieną žmogų ir išlaikau pastoviai, o taip jį reikėtų atlesti ir aš visai nebeturėčiau darbininko ir dar ... samdytai firmai mokėčiau mažiausia 3 kartus daugiau - kiti įkainiai.”
Cia kazkas pats sau priestarauja .
O dar sakysim jei pasamdyt pahalymit tuos pacius telsiu teo darbuotojus , jie pvz sestad,sekmad praveria ir paruosia darbu savaitei ir vel iki kito sestad. Manau pigiau iseitu . ir dar kai kas su jais butu paprasciau …
“Toks ir skirtumas, kad aš tą vieną žmogų ir išlaikau pastoviai, o taip jį reikėtų atlesti ir aš visai nebeturėčiau darbininko ir dar ... samdytai firmai mokėčiau mažiausia 3 kartus daugiau - kiti įkainiai.”
Cia kazkas pats sau priestarauja .
O dar sakysim jei pasamdyt pahalymit tuos pacius telsiu teo darbuotojus , jie pvz sestad,sekmad praveria ir paruosia darbu savaitei ir vel iki kito sestad. Manau pigiau iseitu . ir dar kai kas su jais butu paprasciau …
Jokio prieštaravimo čia nėra. Klaipėdiečius samdau vedžioti kabelius TEO kanalais, nes tam reikalinga turėti sertifikatus ir turi dirbi ne mažiau kaip 2 ar 3 žmonės, dabar tiksliai nepamenu. Darbus organizuoja Geraldas, jis tvarkosi gerai ir aš į jo reikalus nesikišu. Matomai su telšiečias jam nėjo susitarti ar dar kažkas buvo - aš nežinau, o be to klaipėdiečiai yra ne TEO, bet kita firma (kurią įkurė iš TEO atleisti žmonės - jie patys ir savininkai ir darbininkai, kaip ir aš ), kuri atlieka tokius darbus. Gal TEO iš viso tokių darbų kitiems neatlieka. Dabar tokie laikai, kad kiekvienam šudniekiui jau sertifikatas reikalingas. O mūsų Petras atlieka tinklų monavimą namo viduje. Taip ir sukamės.Svečias wrote:Cia kazkas pats sau priestarauja .
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Niekas per vieną dieną nepasidaro,po truputį namas po namo ir bus visi Telšiai optikoje,tik tam reikia laiko
Optinio tinklo statybos grafike yra parašyta, kad po Vilniaus mikrorajono bus truputį vedžiojamas Kauno ir Masčio mikr. Įdomu, kuriam pirmenybę suteiksit ar taip ir vedžiosit gabaliukais: porą savaičių vieną, porą kitą?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
kazka teko skaityti kad iki kaledu pasiek lygumu luokes galus bet matau kad cia tik snekos.... seip su tokia politika isgyventi stengiamasi o ne plestis ir uzdirbti, bet tarkim kad man cia neidomus uzdarbis, as suinteresuotas gauti produkta
Dalyje lygumu gatves jau vyksta darbai ir ten kazkiek zmoniu iki kaledu tikrai gales jau naudotis optiniu internetu. Adresai Lygumu 49 51 55 57 59. Lygumu 53 jau veikia. Be to : Sauletekio 7 9 11 13 15 17
dar meisrai sake kad stoties gatve irgi seis metais pasieks optika? cia realus dalykai ar kaip kazkas minejo siekiama pritraukt klientu?
Na turbut tas kas sake apsiriko, nes stoties gatves siais metais optika dar nespes pasiekti. Adresus kuriuos siandien parasiau dabar konkreciai irenginejame. Kai baigsime, pranesiu kas toliau.nice wrote:dar meisrai sake kad stoties gatve irgi seis metais pasieks optika? cia realus dalykai ar kaip kazkas minejo siekiama pritraukt klientu?
Galvojau, tik ~pavasarį gal tebus mano galuos internetas, bet jei jau iki kalėdų bus, tai tikrai šaunuMonteniS wrote:Dalyje lygumu gatves jau vyksta darbai ir ten kažkiek žmoniu iki kalėdu tikrai gales jau naudotis optiniu internetu. Adresai Lygumu 49 51 55 57 59. Lygumu 53 jau veikia. Be to : Saulėtekio 7 9 11 13 15 17
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Man šiaip ar taip nėra skirtumo jau,bet pasakysiu tik tiek esate ponas Monteni trintukas juodas,visada buvo deklaruojama Masčio rajonui pirmenybė,kaip daugiausiai turinčiam abonentų,tačiau kažkodėl darbai krypsta link Lygumu,Saulėtekio gatvės,o ne Masčio..tai kodėl mums reikėjo meluoti?Reikėjo prieš pusmetį sakyti tiesą Na atrodo viskas.Šiaip ar taip esu pilnai patenkintas jūsų teikiamomis paslaugomisMonteniS wrote:Dalyje lygumu gatves jau vyksta darbai ir ten kazkiek zmoniu iki kaledu tikrai gales jau naudotis optiniu internetu. Adresai Lygumu 49 51 55 57 59. Lygumu 53 jau veikia. Be to : Sauletekio 7 9 11 13 15 17
martinuxxx wrote:Man šiaip ar taip nėra skirtumo jau,bet pasakysiu tik tiek esate ponas Monteni trintukas juodas,visada buvo deklaruojama Masčio rajonui pirmenybė,kaip daugiausiai turinčiam abonentų,tačiau kažkodėl darbai krypsta link Lygumu,Saulėtekio gatvės,o ne Masčio..tai kodėl mums reikėjo meluoti?Reikėjo prieš pusmetį sakyti tiesą Na atrodo viskas.Šiaip ar taip esu pilnai patenkintas jūsų teikiamomis paslaugomisMonteniS wrote:Dalyje lygumu gatves jau vyksta darbai ir ten kazkiek zmoniu iki kaledu tikrai gales jau naudotis optiniu internetu. Adresai Lygumu 49 51 55 57 59. Lygumu 53 jau veikia. Be to : Sauletekio 7 9 11 13 15 17
As asmeniskai nieko nedeklaravau ir nezadejau. Nepagrystai cia ant manes uzsvaziavai.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Tai negi ne jūs esate atsakingas už optikos padengimą?Kaip aš supratau,tai jūs,tai galėjote nulaviruoti tiesiai i Masčio mikrorajoną.