Gal galėtum ir man šitą stebūklą parodyti
Jeigu pasitvirtins, gausi premiją - metams Mėgėjo-4 planą už dyką
Tik mes su savo įrangą greitį matuosim
speedtest sitaip rode ;/ beto cia berysio gausis jei as stukalinsiu ur taip yra
Gali nestukalint, ale jei tu sugebtum parodyti modema kuris ant paraboles sistemos 90mb/s aina, tai as prie stepo planu metam dar tau nauja kompa damesciau. Butu kazkoks stebuklas
kiek as jau senai pastebejau nice s pliauskalu negalima tiket nei uz kapeika . tokios kalbos tai tas pats kaip vadinami "bobu pletkai" .man ir yra teke tvarkyt kompa kur patys seimininkai nelabai gali pasakyt kokio tiekejo jie turi interneta .
o gal yra ten kokiu gudruoliu kur pasieme ir pasidare koki atsisakojima pries modema ar kur ten . gal pagalvokit ponas Monteni ivairius variantus .
P.S. savo darbo praktikoje esu rades kai buvo prapjautas koksialas ivadinis ir iki centrines gyslos ir ten paprastu dvigysliu laidu paimta televizija .
ma44 wrote:o gal yra ten kokiu gudruoliu kur pasieme ir pasidare koki atsisakojima pries modema ar kur ten . gal pagalvokit ponas Monteni ivairius variantus .
P.S. savo darbo praktikoje esu rades kai buvo prapjautas koksialas ivadinis ir iki centrines gyslos ir ten paprastu dvigysliu laidu paimta televizija .
nice tvirtina, kad ten buvo ~90mbps
Deja tenka prisipažinti, kad mūsų centrinis CISCO aparatas tik 36 mbps viso teišspaudžia
Taip, kad ką nori daryk, bet daugiau 36 mbps nei cipt
O modemo maximumai:
dawn - 10 mbps
up - 2 mbps
Tai jei i viena ar du taskus, deja pagelbet neiseis. Idomumo delei kai galesi tiksliai pasakyt parasyk cia arba man tiesiai i pm. I amerika aplamai pingas del atstumo yra didelis.