Dėl interneto problemų
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Re: Dėl interneto problemų
Na ką šiandien įvedė ir man parabolę Kuo spėjau pasidžiaugti,tai nepriekaištingai atsidarančiais puslapiais,tiesiog pats netikiu,atrodo ant 100 mbps linijos sėdėčiau,na kur jau kur bet KL puslapiai tokiu greičiu nesivartydavo,nors greitis ir buvo didesnis.
Kas dėl įvedimo - įvedė kiek neįprastai,tiesiai iš skydinės UTP kabeliu,o jį sujungė su iš rūsio ateinančiu kabeliu..ko pasekoje routeris nesugebėjo paimti tokio stipraus/silpno signalo... tačiau meistriukas atvyko dar kartą,ir kažką pasiknisęs skydinėje sutvarkė kad veiktu ir routeris
Ką norėjau pasakyti,tai tai kad žmogus kuris man vedė internetą tikrai gaudosi savo srityje,ir moka routeri konfiguruoti ir žino iš ko optinis kabelis sudarytas ir pan. kitaip sakant buvo apie ką pasikalbėti,ko niekaip negalėjau pasakyti apie Giedrių Trepkevičių (atrodo) kuris kiek suprantu nebedirba,nes mačiau trynėsi Eleketromarkte,o kai jis užsidarė Topo centre,tik kažin ar bėgdamas nuo vilko neužlipo ant meškos,nes porąkart mačiau topo centre,tai visas nušilęs nuplukęs,kažin ar jam lengviau tenai dirbti,na nebent gerą algą pasiūlė...
Kas dėl įvedimo - įvedė kiek neįprastai,tiesiai iš skydinės UTP kabeliu,o jį sujungė su iš rūsio ateinančiu kabeliu..ko pasekoje routeris nesugebėjo paimti tokio stipraus/silpno signalo... tačiau meistriukas atvyko dar kartą,ir kažką pasiknisęs skydinėje sutvarkė kad veiktu ir routeris
Ką norėjau pasakyti,tai tai kad žmogus kuris man vedė internetą tikrai gaudosi savo srityje,ir moka routeri konfiguruoti ir žino iš ko optinis kabelis sudarytas ir pan. kitaip sakant buvo apie ką pasikalbėti,ko niekaip negalėjau pasakyti apie Giedrių Trepkevičių (atrodo) kuris kiek suprantu nebedirba,nes mačiau trynėsi Eleketromarkte,o kai jis užsidarė Topo centre,tik kažin ar bėgdamas nuo vilko neužlipo ant meškos,nes porąkart mačiau topo centre,tai visas nušilęs nuplukęs,kažin ar jam lengviau tenai dirbti,na nebent gerą algą pasiūlė...
Ale tikrai - vakar tepastebėjau netyčia užklydęs į Parabolės tinklalapį - greičiai gerokai sukelti Džiugu
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Dar dabar visiem giriuosi,kaip pas mane puslapį paspaudi ir atidaro,sakau kas netikit atvarykit pasižiūrėkit - vo kur internetas !
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Norėjau paklausti tai kaip ten dabar yra http://statistika.parabole.lt naktį parsiūsti duomenys iš vis nefiksuojami ? Tai reiškia kad kiek ir kas naktį siunčiasi jum mažai rūpi ?
Tai kur sugrystuves svenciamos? =Dmartinuxxx wrote:Na ką šiandien įvedė ir man parabolę Kuo spėjau pasidžiaugti,tai nepriekaištingai atsidarančiais puslapiais,tiesiog pats netikiu,atrodo ant 100 mbps linijos sėdėčiau,na kur jau kur bet KL puslapiai tokiu greičiu nesivartydavo,nors greitis ir buvo didesnis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Šįvakar 7-ntam kilometre Jo jo juokai juokais,bet manau kai įves optiką,tada su steponu priešaky ka nors manau rimtai suorganizuosim
Mustas nabrup vesa ... bet tiksliau gali atsakyti Mantas - aš dar iš atostogų rėžimo nešėjaumartinuxxx wrote:Tai reiškia kad kiek ir kas naktį siunčiasi jum mažai rūpi ?
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Tai naktį reiškias galima pumpuoti kiek širdis geidžia,gerai turėsim omeny Tik visgi per metus paaugot: kaip jau minėjau dėl puslapių vartymo,bet ir dėl naktinių greičių persijungimo 00:02 jie persijungė,o seniau kas būdavo ? 00:40 ar 00:50 tepersijungdavo... malonu kad taisomos buvusios problemos...
Tikiuosi, kad optinio interneto kokybė bus geresnė, nei kabelinio, nes tas tai visai lievakas. Per mėnesį gal tik kelios dienos pasitaiko kada nereikia eiti tinklo perkrauti.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Buvo dinges internetas šeštadienio vakara ~21:30 ir paskambinus meistrui...jis atsiliepė!O už PUSVALANDŽIO ir internetas atsirado,nu proservis didelis ačiū už greitą reagavimą,net savaitgalio vidury
nu isvis uzsienis vos 60 kb/s kaip suprast
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Man užsienis kiek ir priklauso yra,ir šiaip internetui neturiu jokiu priekaištų
Man tai kazko pingas labai sukiles i olandijos ir anglijos serverius o lenkijos, vokietijos viskas normaliai
Nezinau kas cia darosi,bet gal jau trecias savaitgalis is eiles kai internetas dvigubai letesnis..darbo dienom atrodo viskas normaliai.