sujuokinaiMehanikas wrote:...Kai pasakė, kad iš Parabolės, galvoju viskas, primokėt dabar reiks už internetą :]...
Lauktuvės
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Re: Lauktuvės
Bet čia rimts reikals ką daugiau pagalvot galėjau Nors dar iš pradžių pro akutę tas žmogelis pusbrataną priminė, tai dar prieš tai, atidarius duris nustebt tekomartinuxxx wrote:sujuokinaiMehanikas wrote:...Kai pasakė, kad iš Parabolės, galvoju viskas, primokėt dabar reiks už internetą :]...
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Dėkui. Jei nepažinočiau pristačiusiojo lauktuves, būčiau pagalvojęs, jog manim jau saugumas domisi... Nu jamam
Prajuokino ir mane :DD Isties as irgi sutikes sakau "Ar yra problemu?" Nes nei kalbejau apie ta Ouaz nei ka ;D Tik oba dovana! ;Dmartinuxxx wrote:sujuokinaiMehanikas wrote:...Kai pasakė, kad iš Parabolės, galvoju viskas, primokėt dabar reiks už internetą :]...
skonis istikruju man pasirode kaip degtines ustit uzmirsau bet gerai suejo sulciu uzgeriant dekui uz lauktuves
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Man toks gėrimas per stiprus kad gerčiau,tačiau kaip delikatesą po truputį artimiesiems pavaišinsiu
Pilni ispudziu visi =D ot geros pasirodo lauktuves, net ir apie ka zmones pasikalbet rado :]
Sveiki, retai pasijungiu, karts nuo karto paskaityt naujoviu del Masciog.
Va ir uztikau sia tema, zinokit, as suzaveta p.Steponu.
As negeriu ir tikrai neprentenduoju i lauktuves, kuriuos ir taip aisq jau isdalintos ir suvartotos
Tik norejau pasakyt, kad tokie zmones, kaip p.Steponas pakeri... Tokiais laikais, kai kiekvienas rupinasi tik savimi (na dar savo seima, artimaisiais), o cia netgi bunant Graikijoj (ir as ten kada nors apsilankysiu, drauge ten issikrauste) atsimint eilinius klientus, ir pasirupint kaip juos pradziugint, na super...
Pagarba
Va ir uztikau sia tema, zinokit, as suzaveta p.Steponu.
As negeriu ir tikrai neprentenduoju i lauktuves, kuriuos ir taip aisq jau isdalintos ir suvartotos
Tik norejau pasakyt, kad tokie zmones, kaip p.Steponas pakeri... Tokiais laikais, kai kiekvienas rupinasi tik savimi (na dar savo seima, artimaisiais), o cia netgi bunant Graikijoj (ir as ten kada nors apsilankysiu, drauge ten issikrauste) atsimint eilinius klientus, ir pasirupint kaip juos pradziugint, na super...
Pagarba
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Aš jau anksčiau supratau kad tokių įmonių direktorių kaip Steponas reikia labai gerai paieškoti, na ir nenuostabu kad jam daugiau ar mažiau bet verslas sekasi
sektis sekasi bet idomu kaip butu jei Steponas atsidurtu Vauro vietoje parduotu parabole ar ne