Gal neskleiskime dezinformacijos, jei darbai vyks sklandziai, yra nemaza tikimybe kad lygumu 55 ir sulauks optikos iki kaledu, kai darbai pajudes matysime. Sis namas gi patenka i sarasa.martinuxxx wrote:Lygumu gatve geriausiu atveju Velykas sutiks su optika,o Kalėdas,tai be šansų...
Telšių optinio tinklo statyba
Re: Telšių optinio tinklo statyba
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Kas būtų jeigu būtų,aišku jeigu jūs po vilniaus gatvės šoksit į lygumus tai tada bus ir iki Kalėdų,bet jeigu po vilniaus rajono kaip buvo seniai šnekėta bus dirbama masčio rajone,kuris nėra labai jau mažas,tai kažin ar spėsit,nors iki Kalėdų dar nemažai laiko bet jum vis kas nors nutika,tad niekas neaišku...
Aš negaliu leisti jokių priemonių. kurios mažintų pajams.M-artin wrote:Ačiū nice už iniciatyvą, bet man Mėgėjo-3 netinka. Jis gi lėtesnis nei esamas mano Spartusis-3. Taip, kad jei išeina geriau visiems būtų po mėn. nemokamai esamo plano.
Sutikčiau su tuo, kad būtų pakelta kartelė - jei buvo M-1, tai duosiu M-2, jei buvo S-2, tai duosiu S-3 ir panašiai.
Tik tokia dvasia, nes ubagas esu
Statyti reikia, o bankas juk duoda ne visus pinigus, kurių man statyboms reikia
UAB "Parabolė" direktorius
pakelkit ta kartele y megejo-4 ir visi laimingi bus o pajamos nenukrisAš negaliu leisti jokių priemonių. kurios mažintų pajams.
Sutikčiau su tuo, kad būtų pakelta kartelė
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Pritariu
laukiam ziniu is Stepono nes isvykimo diena arteja
galetumet ketvirtadieni ir uzdet tuos planus jei isvis ka desit, ir darykit savo nuoziura, nes speju megejo 4 sunkiai iseis tai darykit kaip siulet, o jei imanoma ir ta megejo 4 plana uzdekit. Nes visgi abejoju ar penktadieni bedarysit ka ir liksim ant ledo mes
galetumet ketvirtadieni ir uzdet tuos planus jei isvis ka desit, ir darykit savo nuoziura, nes speju megejo 4 sunkiai iseis tai darykit kaip siulet, o jei imanoma ir ta megejo 4 plana uzdekit. Nes visgi abejoju ar penktadieni bedarysit ka ir liksim ant ledo mes
Sutarėm su Mantu taip:
rašot jam PM kokio plano kas norit, jis tokį 1 mėnesiui ir padaro.
Gali būti koks norit planas - tame tarpe ir M-4.
Tik mėnesio gale, kai sistema sutikrins planus su kasos duomenimis, gali jis pasikeisti į tokiį už kurį mokate.
Tada vėl rašykite Mantui ir jis sutvarkys.
rašot jam PM kokio plano kas norit, jis tokį 1 mėnesiui ir padaro.
Gali būti koks norit planas - tame tarpe ir M-4.
Tik mėnesio gale, kai sistema sutikrins planus su kasos duomenimis, gali jis pasikeisti į tokiį už kurį mokate.
Tada vėl rašykite Mantui ir jis sutvarkys.
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Ale kaip fainai Ir aš noriu
Na, dėkui.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
dekui. Mantas tai cia Montenis? Martin vien aciu neuztenka dabar organizatoriui alaus is taves priklauso
Jop, Montenis. Prašom:nice wrote:dekui. Mantas tai cia Montenis? Martin vien aciu neuztenka dabar organizatoriui alaus is taves priklauso
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Nu ką, aš jau ir turiu Labai viskas operatyviai buvo padaryta. Dėkui Steponui, Monteniui, na ir nice (kaip šios aferos užmanytojui) Kai optiką įves visuos Telšiuos, gal iš tikro visi kur alaus išgersim ta proga
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Aš irgi noriu
tiek metu praejus jei Telsiuose dar gyvensim reikesKai optiką įves visuos Telšiuos, gal iš tikro visi kur alaus išgersim ta proga
buciau dekingas jei ir man pervestu i M-4