Telšių optinio tinklo statyba
Re: Telšių optinio tinklo statyba
Pasirodo ne aš vienas čia nelaimingas Manęs net nėr pateiktame sąraše. Kad bent iki kitų Kalėdų man įvestų ir tai labai abejoju Kol įves tuose - Vilniaus, Masčio, Kauno, Luokės ir aplinkiniuose - galuose... O po to dar nežinia kas seks. Deja, mano namas toks kaip ir našlaitis, tad nieko gero nelaukiu O gal reik pradėt apeliuot į Manto gailestingumą? Nes Steponas provokacijom nepasiduoda
Rimtai gaila, keletas forumiečių atstovauja skirtingus miesto rajonus, bet vis tiek nė vienam greitai nešviečia...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Jo ir pirmiausiai veda kažkokį supistą vilniaus rajoną iš kurio nebėra likusio nė vieno forumiečio...
Koks skirtumas tiek laukiam optikos tai dar palauksim Bet kazin ar visi sulauks
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Nu aš naiviai tikiuosi iki Naujųjų sulaukti
kazkur Steponas buvo minejas jog pirmiausia forumieciamives optika kad ir kiek tai kainuos nes pastebejau cia visi beveik is skirtingu miesto pusiu ir speju kazi ar bedarys taip
Visu pirma Vilniaus rajonas nesupistas, antra forumieciu is Vilniaus g. yra (tai as).martinuxxx wrote:Jo ir pirmiausiai veda kažkokį supistą vilniaus rajoną iš kurio nebėra likusio nė vieno forumiečio...
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Atsiprašau,jeigu tamsta įžeidžiau,bet turėtum būti malonus ir senbūviams pritarti,ir mandagiai palaukti optikos
Va čia tai ir aš pritariumartinuxxx wrote:... ir mandagiai palaukti optikos
O kas dėl pažadų, tai aš apie tai pradėsiu galvoti kai pradės darbus.
Bet vesti ten, kur yra tik keli abonentai, paliekant nuošalyje šimtus, nors jie ir ne forumiečiai, tai tikrai neapsimoka.
Bet manau kitaip gal išvairuosiu
Bus matyt.
UAB "Parabolė" direktorius
Tai, kad nelabai kas ir lieka, kaip tik mandagiai optikos laukt.. Beje, jau laukiu gan ilgaimartinuxxx wrote:Atsiprašau,jeigu tamsta įžeidžiau,bet turėtum būti malonus ir senbūviams pritarti,ir mandagiai palaukti optikos
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Maladiec,kad esi lojalus žmogus ir kantriai lauki
O kas mums, forumiečiams, belieka, kad gyvenam ne ten, kur optika pasirodys anksčiausiai - tik mandagiai laukti... bei naudotis forumo galimybėmis - primint Steponui pažadus ir kaulyt sau palankesnių sprendimų Juk už tai gal nieks į galvą neduos Belieka tikėtis, kad posakis (perfrazuotas) ,,Forumiečių balsas į Parabolės administraciją neina" neturi pagrindo, o labiau teisingas yra kitas - ,,Iš forumiečio lupų - tiesiai Steponui į ausį"steponas wrote:Va čia tai ir aš pritariumartinuxxx wrote:... ir mandagiai palaukti optikos
O kas dėl pažadų, tai aš apie tai pradėsiu galvoti kai pradės darbus.
Bet vesti ten, kur yra tik keli abonentai, paliekant nuošalyje šimtus, nors jie ir ne forumiečiai, tai tikrai neapsimoka.
Bet manau kitaip gal išvairuosiu
Bus matyt.
Beje, iš Jūsų posto susidaro įspūdis, kad kai kur (kur tik keli abonentai) optika iš vis nebus vedama Kitu atveju dėl to apsimokėjimo galima ginčytis. Nors, aišku, Jums geriau matyt.
Sveiki, gal artimiausiu metu žadama sutvarkyt reikalus ir Vilniaus 18? Žiūriu 16 - tam jau matosi rojus
martinuxxx, o tau apie supistus ir nesupistus rajonus tik patylėt.
martinuxxx, o tau apie supistus ir nesupistus rajonus tik patylėt.
Kai gerom naujienom pakvipo, visi pradėjot lįsti kas iš kur...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
kokios cia geros , kai kalbama jau vos ne metai . as jauciu kad bus kaip tarybiniais laikais kai uzsals tada vel naujos bedos prasides .as asmeniskai sedziu ir nieko nelaukiu , kol poreikiai nedideli . nemegstu blaskytis is vieno galo i kita .ipirso buve kolegos ir bandziau teo 3 menesius uz aciu ,pamaciau kas ten ir tiek . dabar vel siulo pereit su keliu menesiu nuolaida .bet..M-artin wrote:Kai gerom naujienom pakvipo, visi pradėjot lįsti kas iš kur...
pas kiekviena savi sumetimai . tik matomai parabole jau yra biski apkrauta nes jau kartais pingas supulioja .ir tenka susinervint .