Dabar vyksta sutarčių perrašymas Telšiuose. Jos perrašomos todėl, kad su kai kuriais abonentais jos buvo pasirašytos labai seniai ir nebeatitinka šių dienų įstatymų reikalavimų tiek iš mūsų pusės, tiek ir iš abonento pusės. Čia sakyčiau daugiau formalus teisinis dalykas, negu kokia tai nauda, nors mums ateityje jos gali gerokai palengvinti gyvenimą modernizuojant tinklus.
Naujas sutartis stengiamės pasirašyti valdos savininko vardu, nes iš nuomininkų yra keblu išieškoti skolas, bet tai nėra taisyklė. Jeigu savininkas yra išvykęs į užsienį arba yra sunkiai pasiekiamas - pasirašysime ir su nuomininku.
Kada taip nutinka (pasikeičia žmogus, su kuriuo buvo pasirašyta sutartis) daug kam kyla klausimai dėl turėto stažo - ar jis išsisaugos
Galiu visus nuraminti - stažas skaičiuojamas pagal adresą, o ne pagal pavardę. Todėl tik išimtiniu atveju kada žmogus išsikrausto į kitą butą ir jį išsineša, jis bus skaičiuojamas nuo nulio (buvusiam jo butui).
Sutarčių perrašymas Telšiuose
Sutarčių perrašymas Telšiuose
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Re: Sutarčių perrašymas Telšiuose
Matosi kad žmogus mąsto,o jeigu nebus tų šviesolaidžių,liksi pririštas,na nebent ta sutartis netermintuota...
cia yra sutarciu perasimas jai buvai pasirases terminuota sutarti seniau pvz 2009-12-12 tai ir nauja sutartis bus terminuota iki 2009-12-12 o jaigu terminas praejo tai bus neterminuota
- martinuxxx
- Aktyvus narys
hm...nu tada viskas normaliai
- bordaciokas
- Narys
Sita, turiu sutarti sudares 1 metams, jau greitai baigsis.. rugseji menesi atrodo. Ar man reikia dabar vel ateit i paraboles bustine ir pratest sutarti ar nebutinai? Neatjungs man interneto jei nepratesiu? Gal toliau man eis neterminuota sutartis?
- bordaciokas
- Narys
Ai viskas okay, perskaiciau savo sutarciu popiergalius... "Pasibaigus terminuotos sutarties galiojimo terminui, sutartis lieka galioti neterminuotai, jeigu Abonentas iki sutarties termino pabaigos rastu nepareiskia noro atsisakyti tolesnio Paslaugu gavimo."