Tuojau aš jum viską paaiškinsiusteponas wrote:Gerbiamas martinuxxx, aš pačio nesuprantumartinuxxx wrote:bet turint omeny kad masčio mikrorajonas yra sarašo viršuje,sėdžiu gana ramiai
Tau sugrįžti į Parabolę priežąsčių kaip ir nėra:
greičiai tave tenkina
nuolaidą už stažą gausi net 20%
Juk pas mus taip gerai nebus.
Labai įdomu sužinoti - kas ten tau nepatinka, kad pas mus traukia sugrįžti
Gal ir daugiau tokių, kurie išėjo į KL, bet nori sugrįžti, yra
Tada tikrai man reikia pasistengti
Greičiai mane tenkina bet diena gaunu 20 mbps,o turėčiau gauti 100 mbps.Taip nuo spalio mokėčiau nebe 49 o 39,2 lt,tačiau pas jus už 20 mbps aš mokėsiu 35 lt(na po PVM padidinimų gal 37 ar 38),bet vistik pigiau negu KL kad ir nežymiai.
Be to nepatinka kad jie nebepriims nuo rugsėjo 1 įmokų už internetą savo bustinėje,reikės mokėti maximoje ar per banką,ir aišku primokėti "komisinius" parabolėje man patikdavo nueini i bustine,ir moki tik abonentinį o ne priedus "valdžiai".
O kur dar nemokamos IPTV programos (tiesa mane domina tik Lietuvos 4) bet svarbu kad jas rodys ir nemokamai
Nors ir turiu TV tiunerį bet kokybė nera tokia kaip per IPTV
Kaip ten bebūtų didelį pliusą prideda tas kad su interneto tiekėjo direktoriumi galima pabendrauti tiesiogiai
Taigi atrodo pasakiau viską ka norėjau pasakyti
Prie to paties:
Tai kaip čia gaunasi,ar sutartis tampa neterminuota ir po spalio mėnesio galiu atsijungti kad ir gruodį,ar jeigu nieko nesakau iki spalio tada įsipareigoju dar metams ?