Telšių optinio tinklo statyba
Re: Telšių optinio tinklo statyba
gal man ta anketa uzpildit reikia
Ne, nereikia Jūsų name optikos dar nėranice wrote:gal man ta anketa uzpildit reikia
nera tai nera bet zinai gal pamatys kad norintis yra ir suskubs tvarkyt ;D
Šiandien Šiaulių banke pasirašiau sutartį dėl kredito su valstybės garantija Telšių optinio tinklo statybai suteikimo.
Kitą savaitę jau turėtų prasidėti medžiagų ir įrangos pirkimai - kabelių, swičių ir t.t.
Kiek pamenu, Geraldas vienam rajonui net leidimus kabelių paklojimui iš TEO buvo gavęs.
Pirmadienį jau bus Grįžęs iš atostogų Geraldas, tada galėsiu net konkrečius namus nurodyti kur darbai bus vykdomi.
Taip, kad atrodo pajudėsim
Kitą savaitę jau turėtų prasidėti medžiagų ir įrangos pirkimai - kabelių, swičių ir t.t.
Kiek pamenu, Geraldas vienam rajonui net leidimus kabelių paklojimui iš TEO buvo gavęs.
Pirmadienį jau bus Grįžęs iš atostogų Geraldas, tada galėsiu net konkrečius namus nurodyti kur darbai bus vykdomi.
Taip, kad atrodo pajudėsim
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Malonu girdėti
Pons Steponai, prašykit TEO leidimo mano namui ir pajudėkit šion pusėnsteponas wrote:Taip, kad atrodo pajudėsim
Žinau, kad prognozėm nebeužsiimat, bet visgi gal... Kiek trunka gaut leidimus iš TEO? Ar pinigėlių užteks?
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Pagal mano paskaičiavimus pinigų visiem telšiam neužteks,bet turint omeny kad masčio mikrorajonas yra sarašo viršuje,sėdžiu gana ramiai,o dėl tavęs natrix,manau Steponas nepaliks tavęs bėdoje
Kokie tie tamstos skaičiavimai? Būtų ir man įdomu pamatyt.martinuxxx wrote:Pagal mano paskaičiavimus pinigų visiem telšiam neužteks
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Tokie kad pats steponas sakė jog gaus 2/3 reikalingos sumos,tai reiškia kad trečdaliui Telšių pinigų neužteks.M-artin wrote:Kokie tie tamstos skaičiavimai? Būtų ir man įdomu pamatyt.martinuxxx wrote:Pagal mano paskaičiavimus pinigų visiem telšiam neužteks
Na tai čia jau ne tavo skaičiavimai.martinuxxx wrote: Tokie kad pats steponas sakė jog gaus 2/3 reikalingos sumos,tai reiškia kad trečdaliui Telšių pinigų neužteks.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Koks skirtumas,bet realybe yra tokia kokią pasakiau.
Kadangi mes leidimus imame tik kabelių pakeitimui iš koaksialinių į optinius, tai tas trunka neilgai - savaitę ... dvi.natrix wrote: Kiek trunka gaut leidimus iš TEO? Ar pinigėlių užteks?
O naujiems praverti - TEO aplamai leidimų neduoda.
Kas dėl pinigų - teks laviruoti ir žiūrėti, kad pirmiausia užtektų tiems namams, kur yra abonentų ne vienas.
Paskui aišku bus padaryti visi, bet pirmu etapu darysime riebiausius.
Kitą savaitę bus galima patikslinti darbų planus.
Ilgai lauke sulaukeme :] Maza to katik pakilo praboles greiciai iki isties graziu skaiciu, tad beatkeliaujantis optinis tinklas dar labiau dziugina :]
Gerbiamas martinuxxx, aš pačio nesuprantumartinuxxx wrote:bet turint omeny kad masčio mikrorajonas yra sarašo viršuje,sėdžiu gana ramiai
Tau sugrįžti į Parabolę priežąsčių kaip ir nėra:
greičiai tave tenkina
nuolaidą už stažą gausi net 20%
Juk pas mus taip gerai nebus.
Labai įdomu sužinoti - kas ten tau nepatinka, kad pas mus traukia sugrįžti
Gal ir daugiau tokių, kurie išėjo į KL, bet nori sugrįžti, yra
Tada tikrai man reikia pasistengti
na,man irgi nepatiktu jei plane raso 24/7 100mbps bet duoda tik 14-20,o nakti dar daugiau nei reikia. kazkokia nesamone gaunas ;D