Telšių optinio tinklo statyba

Moderators: Leonas, steponas

Locked
saulius22
Pradedantis
Pradedantis

Re: Telšių optinio tinklo statyba

Post by saulius22 »

bet rusiai nera sujungti jai neklistu
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

kaip sakant nuo namo kuriame optika jau yra iki manes 100metru tera kabelio metras idomu kiek kainuoja, jei ne milijonus galeciau ir as ji nusipirkt :roll:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

nice wrote:kaip sakant nuo namo kuriame optika jau yra iki manes 100metru tera kabelio metras idomu kiek kainuoja, jei ne milijonus galeciau ir as ji nusipirkt :roll:
Ne tik kabelyje esmė.
Kai pradedi viską skaičiuoti ko reikia, susidaro nemenka suma ir ... aš dar ant tiek nenužmogėjau, kad tuom pasinaudodamas iš klijentų pradėčiau pinigus imti :oops:
Tikriausiai jau seniau pastebėjote, kad aš nieko nesiskiriu nuo kitų žmonių ir naudojuosi taisykle: "prašo - duok" :)
Aišku kaip dieną, kad pirmiausia bus padaryti tie namai, su kurių abonentais aš bendrauju, nors gal ekonomiškai tai ir nebus naudingiausias varijantas :?
Dar pakentėk biški - dabar atostogų metas ir banke ir pas mus.
Viskas paprastai prasideda rugpjūčio mėnesį, todėl manau iki rugsėjo 1 turėtų paaiškėti ir dėl pinigų ir dėl darbų.
UAB "Parabolė" direktorius
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Ale linksma, visiems kurie čia forume dar rašo nepasisekė - optika ar tai gretimam name, ar tai už 100 metrų... Kaip rusai sako ,,rukoj padat", bet vistiek nepasiekiama realybė. Na ir aš neišimtis :lol: O optiniai telšiškiai čia net pasigirt nebeužsuka. Matyt, Steponas todėl ir neskuba Telšiuos vest optikos, nes tada šis forumas visai numirtų :) Plungiškių taigi nė vieno nebeliko, net stepasb (regis, toks nikas) pradingo įvedus optiką.
Image Image
Mehanikas
Narys
Narys

Post by Mehanikas »

natrix wrote:Ale linksma, visiems kurie čia forume dar rašo nepasisekė - optika ar tai gretimam name, ar tai už 100 metrų... Kaip rusai sako ,,rukoj padat", bet vistiek nepasiekiama realybė. Na ir aš neišimtis :lol: O optiniai telšiškiai čia net pasigirt nebeužsuka. Matyt, Steponas todėl ir neskuba Telšiuos vest optikos, nes tada šis forumas visai numirtų :) Plungiškių taigi nė vieno nebeliko, net stepasb (regis, toks nikas) pradingo įvedus optiką.
Nu tai jei su internetu jiems viskas čiki, nusiskundimų nėra, tai turbūt mažai prasmės jiems čia eit, o svarbesnias naujienas į emailą su nuoroda atsiunčia ;D
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

Dar pakentėk biški
taigi ne biski iki metu galo dar daug liko :roll: reike tiket posakiu viltis mirsta paskutine ir nepamirst jog viltis durniu motina :lol:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Šiandien pasirašiau banko bokumentus, kur Šiaulių bankas mums, Telšių optinio tinklo statybai, sutinka suteikti 2/3 paršytos sumos dydžio paskola su INVEGOS garantu. Dabar klausimas iškeluaja į VIlnių - į INVEGA, http://www.invega.lt , kur jau kiti birokratai spręs - būti mums , ar nebūti :(
Banko vadybininkė prognozuoja, kad už 2 savaičių jau žinosime atsakymą ir jeigu viskas gerai - rugsėjo mėnesį pinigai jau bus mūsų sąskaitoje.
UAB "Parabolė" direktorius
Povilis

Post by Povilis »

Mielas Steponai,kaip reikalai su S.Daukanto 32 namu? Jei gerai skaiciuoju 11 namas kaip tik mano,turetu but optika. Bet va pagerejimo jokio. Kartais atrodo kad Omnitel interneta naudoju,tik kaina mazesne :)
MonteniS
Forumo administratorius
Forumo administratorius

Post by MonteniS »

Pas Jus dar ne optinis tinklas. Kepyklos gatveje aplamai dar niekur neturime optinio tinklo.
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Povilis wrote:Mielas Steponai,kaip reikalai su S.Daukanto 32 namu? Jei gerai skaiciuoju 11 namas kaip tik mano,turetu but optika. Bet va pagerejimo jokio. Kartais atrodo kad Omnitel interneta naudoju,tik kaina mazesne :)
Povili, o tu užsisakei, kad kabelinį planą pakeistų į optinį :?: Čia užsakymo forma -> http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=35
Image Image
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

jei nera optikos,ar sita anketa bent jau yra prasmes pildyt ? :D
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Prasmė pildyti tik tiems laimingiesiems, kurių namai paminėti pirmame šios temos pranešime. :)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Bet Povilis, nebent blogai supratau, sakosi, kad jo namas - S. Daukanto 32. O šiame optika jau turėtų būti. Nesupratau Montenio komentaro arba (Povilio posto) :oops:
Image Image
Povilis

Post by Povilis »

Is kur Monteni zinai kad mano namas Kepyklos ir S.Daukanto kampinis? :x Juk is tikruju ten 36 o ne 32 :D Sarmata,a nei pats nebezinau kur gyvenu :oops: Aciu uz ats.Iki.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Tai jau tikrai sarmata...
Image
Locked