Telšių optinio tinklo statyba
Re: Telšių optinio tinklo statyba
bet rusiai nera sujungti jai neklistu
kaip sakant nuo namo kuriame optika jau yra iki manes 100metru tera kabelio metras idomu kiek kainuoja, jei ne milijonus galeciau ir as ji nusipirkt
Ne tik kabelyje esmė.nice wrote:kaip sakant nuo namo kuriame optika jau yra iki manes 100metru tera kabelio metras idomu kiek kainuoja, jei ne milijonus galeciau ir as ji nusipirkt
Kai pradedi viską skaičiuoti ko reikia, susidaro nemenka suma ir ... aš dar ant tiek nenužmogėjau, kad tuom pasinaudodamas iš klijentų pradėčiau pinigus imti
Tikriausiai jau seniau pastebėjote, kad aš nieko nesiskiriu nuo kitų žmonių ir naudojuosi taisykle: "prašo - duok"
Aišku kaip dieną, kad pirmiausia bus padaryti tie namai, su kurių abonentais aš bendrauju, nors gal ekonomiškai tai ir nebus naudingiausias varijantas
Dar pakentėk biški - dabar atostogų metas ir banke ir pas mus.
Viskas paprastai prasideda rugpjūčio mėnesį, todėl manau iki rugsėjo 1 turėtų paaiškėti ir dėl pinigų ir dėl darbų.
UAB "Parabolė" direktorius
Ale linksma, visiems kurie čia forume dar rašo nepasisekė - optika ar tai gretimam name, ar tai už 100 metrų... Kaip rusai sako ,,rukoj padat", bet vistiek nepasiekiama realybė. Na ir aš neišimtis O optiniai telšiškiai čia net pasigirt nebeužsuka. Matyt, Steponas todėl ir neskuba Telšiuos vest optikos, nes tada šis forumas visai numirtų Plungiškių taigi nė vieno nebeliko, net stepasb (regis, toks nikas) pradingo įvedus optiką.
Nu tai jei su internetu jiems viskas čiki, nusiskundimų nėra, tai turbūt mažai prasmės jiems čia eit, o svarbesnias naujienas į emailą su nuoroda atsiunčia ;Dnatrix wrote:Ale linksma, visiems kurie čia forume dar rašo nepasisekė - optika ar tai gretimam name, ar tai už 100 metrų... Kaip rusai sako ,,rukoj padat", bet vistiek nepasiekiama realybė. Na ir aš neišimtis O optiniai telšiškiai čia net pasigirt nebeužsuka. Matyt, Steponas todėl ir neskuba Telšiuos vest optikos, nes tada šis forumas visai numirtų Plungiškių taigi nė vieno nebeliko, net stepasb (regis, toks nikas) pradingo įvedus optiką.
taigi ne biski iki metu galo dar daug liko reike tiket posakiu viltis mirsta paskutine ir nepamirst jog viltis durniu motinaDar pakentėk biški
Šiandien pasirašiau banko bokumentus, kur Šiaulių bankas mums, Telšių optinio tinklo statybai, sutinka suteikti 2/3 paršytos sumos dydžio paskola su INVEGOS garantu. Dabar klausimas iškeluaja į VIlnių - į INVEGA, http://www.invega.lt , kur jau kiti birokratai spręs - būti mums , ar nebūti
Banko vadybininkė prognozuoja, kad už 2 savaičių jau žinosime atsakymą ir jeigu viskas gerai - rugsėjo mėnesį pinigai jau bus mūsų sąskaitoje.
Banko vadybininkė prognozuoja, kad už 2 savaičių jau žinosime atsakymą ir jeigu viskas gerai - rugsėjo mėnesį pinigai jau bus mūsų sąskaitoje.
UAB "Parabolė" direktorius
Mielas Steponai,kaip reikalai su S.Daukanto 32 namu? Jei gerai skaiciuoju 11 namas kaip tik mano,turetu but optika. Bet va pagerejimo jokio. Kartais atrodo kad Omnitel interneta naudoju,tik kaina mazesne
Pas Jus dar ne optinis tinklas. Kepyklos gatveje aplamai dar niekur neturime optinio tinklo.
Povili, o tu užsisakei, kad kabelinį planą pakeistų į optinį Čia užsakymo forma -> http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=35Povilis wrote:Mielas Steponai,kaip reikalai su S.Daukanto 32 namu? Jei gerai skaiciuoju 11 namas kaip tik mano,turetu but optika. Bet va pagerejimo jokio. Kartais atrodo kad Omnitel interneta naudoju,tik kaina mazesne
jei nera optikos,ar sita anketa bent jau yra prasmes pildyt ?
Prasmė pildyti tik tiems laimingiesiems, kurių namai paminėti pirmame šios temos pranešime.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Bet Povilis, nebent blogai supratau, sakosi, kad jo namas - S. Daukanto 32. O šiame optika jau turėtų būti. Nesupratau Montenio komentaro arba (Povilio posto)
Is kur Monteni zinai kad mano namas Kepyklos ir S.Daukanto kampinis? Juk is tikruju ten 36 o ne 32 Sarmata,a nei pats nebezinau kur gyvenu Aciu uz ats.Iki.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Tai jau tikrai sarmata...