Apie daug namų čia dar nekalbėta. Čia kol kas kalba eina apie namus, kuriuose jau anksčiau buvo įvesta optika ir dabar jau kalbama apie vieną rajonėjį, kurio namai yra arčiausiai stoties Masčio 4. Apie kitus namus kol kas nėra prasmės kalbėt - apie juos kalbėsim vėliau - slinksim palengva pagal pinigus.Vyts wrote:Taigi perziurejau visa tema ir nemaciau pamineto Luokes 67 namo,tai kaip cia bus sitam name Optika?
Telšių optinio tinklo statyba
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Šiandien pasijutau labai nemaloniai kai pamačiau kaip parabolė iš manęs ir mano namo kaimynų tyčiojasi:
Taip būtent tyčiojasi,siunčia reklamą kuria negaliu pasinaudoti.Sakote galiu?Kuom?Kabeliniais "vėžliniais" planais,kuriu spartas nakti puse 3 pakeltas pasakyčiau... Kam siūsti reklamą i tuos namus kuriuose optika neatvesta ir siūlyti optinius planus?Taip yra ir kabeliniai,bet jie niekam neįdomūs turint omeny KL ir TEO siūlomus planus...
Aplamai koks negalvojantis turi būti firmos savininkas,kad užsakyti reklamą ir švaistyti pinigus,ten kur ja nebus galima pasinaudoti ?
Jeigu taip ir toliau bus švaistomi pinigai tokiais būdais tai optikos dar pora metu Telšiuose nebus,na suprasčiau kad tie lapeliai būtų išmėtyti tik jau optiniuose namuose o dabar... na bet pabaigai pridursiu...kiekvienas savo protu džiaugiasi...
Taip būtent tyčiojasi,siunčia reklamą kuria negaliu pasinaudoti.Sakote galiu?Kuom?Kabeliniais "vėžliniais" planais,kuriu spartas nakti puse 3 pakeltas pasakyčiau... Kam siūsti reklamą i tuos namus kuriuose optika neatvesta ir siūlyti optinius planus?Taip yra ir kabeliniai,bet jie niekam neįdomūs turint omeny KL ir TEO siūlomus planus...
Aplamai koks negalvojantis turi būti firmos savininkas,kad užsakyti reklamą ir švaistyti pinigus,ten kur ja nebus galima pasinaudoti ?
Jeigu taip ir toliau bus švaistomi pinigai tokiais būdais tai optikos dar pora metu Telšiuose nebus,na suprasčiau kad tie lapeliai būtų išmėtyti tik jau optiniuose namuose o dabar... na bet pabaigai pridursiu...kiekvienas savo protu džiaugiasi...
čia reiktų labiau laiškų/reklamų nešiotuvus kaltint. Tingi belstis po visą miestą, tai vienuos galuos išnešioja. Arba tai paprasta reklama, kad pritraukti daugiau žmonių, kurie nelabai gaudosi optiniame ir kabelinio tinklo skirtumuose, pamato didesnius skaičius, užsisako ir realiai nepastebi optinio/kabelinio skirtumų. +Dar papasakoja apie jau greitai atkeliaujantį optinį internetąmartinuxxx wrote:Šiandien pasijutau labai nemaloniai kai pamačiau kaip parabolė iš manęs ir mano namo kaimynų tyčiojasi:
Tai tokie mano išmyslai ta tema
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
O ten kartais neparašyta kuriuose namuose ta optika yra, o kuriuose jos nėra. Negi jėgų užtenka tik pirmą eilutę paskaityti - o toliau begalinis susierzinimas ir akys kaip buliui iš pykčio paraudonuoja - nieko nebematytmartinuxxx wrote:Ne vien apie save,o apie visus namus kuriuose buvo ši reklama o optikos dar nera
O be to esami abonentai galėtų ir pasidžiaugti pasveikinimu su Šv. Velykom
Negi tiek išpezom, kad tokių dalykų nebepastebim
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Betrūksta kad čia imtų kas piktintis, kad per telika reklamuoja naujus automobilius, kurių neįmanoma kažkam įpirkt
Gavau aš tą reklamą jau šeštadienį, o gyvenu centre, tad platinama ne vienuos kokiuos galuos, optikos pas mane irgi dar nėra. Na ir ką Pasidžiaugiau sveikinimu, peržvelgiau informaciją. Ir tas gerai. Lankantis čia, forume, ir žinant, kad pinigėlių optikai vis dar nėr, teiginys ,,Greitu laiku mes tikrai pasibelsime ir pas Jus", aišku, nelabai paguodė, bet...
Plungėj 88 namai turi optiką, Telšiuos - 14. Belieka palinkėt, kad kitame lankstinuke Telšiuose namų su optika galima būtų priskaičiuot daugiau nei Plungėj
Gavau aš tą reklamą jau šeštadienį, o gyvenu centre, tad platinama ne vienuos kokiuos galuos, optikos pas mane irgi dar nėra. Na ir ką Pasidžiaugiau sveikinimu, peržvelgiau informaciją. Ir tas gerai. Lankantis čia, forume, ir žinant, kad pinigėlių optikai vis dar nėr, teiginys ,,Greitu laiku mes tikrai pasibelsime ir pas Jus", aišku, nelabai paguodė, bet...
Plungėj 88 namai turi optiką, Telšiuos - 14. Belieka palinkėt, kad kitame lankstinuke Telšiuose namų su optika galima būtų priskaičiuot daugiau nei Plungėj
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Šitas sakinukas ir man įstrigo. Na, bet forume esame tik keli, kuriuos galima ant rankų suskaičiuot, kurie žino tikrąją situaciją.,,Greitu laiku mes tikrai pasibelsime ir pas Jus", aišku, nelabai paguodė, bet...
O šiaip, gera reakcija buvo, kai pamačiau lankstinuką su pasveikinimu ir po juo užrašą "optinis internetas", jau galvojau, kad Steponas staigmeną padarė ir neperspėjęs įvedė optiką. Deja, greitai teko nusivilti, bet vis tiek dėkui už sveikinimą.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys