Vieshpats wrote:Mane visai sudomino tas spartusis-4 planas, tik va iskilo klausimas, jeigu as isnaudoju ta 30000mb limita siuntimo is uzsienio, tai nebegalesiu siustis is uzsienio, ar isvis nebegalesiu naudotis internetu?
Gerbiamas martinuxxx atsakė labai teisingai - bus apribotas tik užsienio srautas iki 128 kbps, o lietuviškas bus kaip buvęs.
buhalteris ble atsirado kiek suprantu tu neturi ka veikt kad cia forume sedi? mano suo kai neturi ka veikt kiausius laizo tai verciau laizyk sau negu cia kitiem
mail4acc wrote:Mascio 8 namui net neapsimoka pereit i spartusis 4 kol nera pas mus optikos,taip ?
Neapsimoka,nes nieko "apčiuopiamo" kalbant apie greitį nepajusi...
nice wrote:buhalteris ble atsirado kiek suprantu tu neturi ka veikt kad cia forume sedi? mano suo kai neturi ka veikt kiausius laizo tai verciau laizyk sau negu cia kitiem
Su žemo lygio žmonėmis,pastaruoju metu iš vis neberandu bendros kalbos,atleiskite
mail4acc wrote:jei jam nesunku,jis padeda. o tu sau kaiusus laizai.
Tu neklysti,tačiau aš į tai nekreipiu dėmesio ir tiek ir jis tai žino,todėl drąsiai ir kalba,o ateityje tokie asmenys,gali ir ant ko nors rimto užkibti...