Optinio interneto palno SPARTUSIS-4 korekcija
galesi nors i megejo 1 pereit ,juk prievartos nera koks dar klausimas .Anonymous wrote:Va man iskilo vienas klausimelis.\
Taigi kiek as suprantu kai Telsiuose ivesit Optika jei noresim naudotis dideliais greicias butinai reiks keisti plana ar gales ir toliau likti tokiame plane kaip “Megejo-2“ ?????
Taip, kol naudosies KTV paslaugomis - priskaičiuota, jeigu nebesinaudosi - bus nebepriskaičiuota.mail4acc wrote:va dar paklaust norejau,jei as paraboles kabeline televizija naudojuos daug,5m+ manau~~ tai man stazas prisiskaiciuos prie interneto ? :}
Nežinau ar pavyks Telšiuose išlaikyti tokią tvarką kaip Plungėje - palikti ir senus planus. Plungėje liko dvigubi tinklai - ir senas koaksialinis ir naujas optinis. Jeigu Telšiuose reikės iš karto keisti kabelį į optinį, tai visi abonentai tame name, kuriame vyks rekonstrukcija, bus perjungti prie optikos, o seni kabeliai ištraukti.Anonymous wrote:Va man iskilo vienas klausimelis.
Taigi kiek as suprantu kai Telsiuose ivesit Optika jei noresim naudotis dideliais greicias butinai reiks keisti plana ar gales ir toliau likti tokiame plane kaip “Megejo-2“ ?????
O kur pas jus problema gali būti
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Kažkaip nesusiprotėjau, kad čia tavo tas klausimas buvomartinuxxx wrote:Problema tokia,kad kiti pagyvene kaimynai,nesiruošia mokėti 10-15 lt už kabelio keitimą,nes dabar ateina iki modemo KTV kabelis,o jį reikės keisti į UTP.Yra žmonių kuriem ir dabar gerai,greičiai neidomus ir jie nenori keisti,ir mokėti pinigus,va kur problema.
Nu jeigu jau tokia problema - tada teks buta užstatyti ir iš banko paskolą kokiai 40-čiai metų imti
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Bet dauguma dalis taip tikrai nesakysmartinuxxx wrote:Paprasčiausiai kiti,sakys,palikit taip kaip yra ir eikit nuo mūsų galvų...
O šeip taip ar taip mažai jiems rūpi tada tas internetas jeigu kaip iš tavo posto supratau. Internetas naudojamas paskaityti koki delfi.lt. Tai manau, kad daug ir nepyks jeigu pravers nauja kabelį. Vat man buvo visai kitai kai reikėjo varyt viska iš naujo, nes per sena vieta nėjo pravest optinio kabelio va tada buvo grūzas.
Dok durniems žmonėms kelia, o pats palauk.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Čia yra išvardinti http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=8008&start=0Viktoras wrote:o tai pala kokiem namam cia jau galima ta sviesolaidzius prasyti kad perjungtu?
Čia http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=8008&start=0 yra išvardinti namai kur jau optika yra atvesta nuo senai. Kitur tik ruošiamės vesti. Aplamai šiuo klausimu geriau diskutuoti tam skirtoje temoje http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=8008&start=0mail4acc wrote:mascio 8 cia nematau,tai kaip supratau tik vesit optika ten ?