Skelbiu konkursą
- gintaras71
- Aktyvus narys
- gintaras71
- Aktyvus narys
Dar karta sveiki.Turbut paskutini mano komentara kai kas gal but nevisai
tiksliai suprato.As ji buvau skyres p Dainiui.Kadangi Dainiaus komentaras
leido man suprasti kad mano rasinyje(del reklamos lankstinukuose,bet ne
del reklamos forume ar tinkle)kai kuria informacija negalima lyginti tai as
del to parasydamas atsakyma trumpai uzsiminiau del papildomos informa
cijos (kad butu pakeista...)kurios LR Istatymai draudzia. (del palyginamo
sios reklamos).Dekoju Dainiui uz pastebejima(del palyginamosios rekl.)
Tiesiog as nesu visu leidziamu LR Istatymu zinovas,o tik paprastas zmoge
lis.T.p dekoju p Sefui uz komentara,tikiuosi sis laiskutis bus atsakymas i nesuprasta ankstesni mano komentara.IKI.
tiksliai suprato.As ji buvau skyres p Dainiui.Kadangi Dainiaus komentaras
leido man suprasti kad mano rasinyje(del reklamos lankstinukuose,bet ne
del reklamos forume ar tinkle)kai kuria informacija negalima lyginti tai as
del to parasydamas atsakyma trumpai uzsiminiau del papildomos informa
cijos (kad butu pakeista...)kurios LR Istatymai draudzia. (del palyginamo
sios reklamos).Dekoju Dainiui uz pastebejima(del palyginamosios rekl.)
Tiesiog as nesu visu leidziamu LR Istatymu zinovas,o tik paprastas zmoge
lis.T.p dekoju p Sefui uz komentara,tikiuosi sis laiskutis bus atsakymas i nesuprasta ankstesni mano komentara.IKI.
Čia turūt pas tawe su DAP - stebuklingąja programėle
www.dumeter.com - bus tau realus greitis, o ne dūmų pūtimas
www.dumeter.com - bus tau realus greitis, o ne dūmų pūtimas
gdrz nu tu cia ir nusishnekejai. Tokius greicius tu negausi kad ir kaip bestenetum
DSL greicius irgi nusispangai, kogero tu net nezinai kas tai yra
Ponai Steponai, neprisimenu kada paskutini karta daret kokia nors akcija? Tiem zmonem kurie turi kompus taciau nesinaudoja internetu neuztenka pasakyt kad pas mus yra FTP, zaidimu serveriai, board ir t.t. Jie to nelabai supranta, arba nesuvokia kokia didele nauda jie suteikia. Todel verciau padarykit kokia akcija, kad parodyt zmonem ka jus teikiat, vietoj to kad kurt naujus skelbimukus ant popieriaus. Tarkim nemokamas ivedimas ir menesis lako nemokamo interneto ar kazkas pan. Paprastai kas turi kompus turi ir vaiku...jei jie pabandytu FTP, CS, UT, diablo2 serverius, patikekit manim rastu budu kaip ikalbet tevus pasilikt Parabolej.
O del Dokedos ir Failano tai galiu garantuot kad jie Parabolej nekonkurentai bent jau Silainiuose.
DSL greicius irgi nusispangai, kogero tu net nezinai kas tai yra
Ponai Steponai, neprisimenu kada paskutini karta daret kokia nors akcija? Tiem zmonem kurie turi kompus taciau nesinaudoja internetu neuztenka pasakyt kad pas mus yra FTP, zaidimu serveriai, board ir t.t. Jie to nelabai supranta, arba nesuvokia kokia didele nauda jie suteikia. Todel verciau padarykit kokia akcija, kad parodyt zmonem ka jus teikiat, vietoj to kad kurt naujus skelbimukus ant popieriaus. Tarkim nemokamas ivedimas ir menesis lako nemokamo interneto ar kazkas pan. Paprastai kas turi kompus turi ir vaiku...jei jie pabandytu FTP, CS, UT, diablo2 serverius, patikekit manim rastu budu kaip ikalbet tevus pasilikt Parabolej.
O del Dokedos ir Failano tai galiu garantuot kad jie Parabolej nekonkurentai bent jau Silainiuose.
Inomine Patris, Et Fillius, Et spiritus Sancte. Amen