M4?M-artin wrote:O čia mano matavimo rezultatas. S3. 18:25-18:30
Jeigu Steponas turėjo galvoje, kad turi veikti idealiai, tai taip, kaip matome nėra.
Numatomi pakeitimai planuose
Panašus grafikas būtų ir pučiant iš vieno kompo į kitą buto ribose. Šitoks grafikas jau priskirtinas prie neblogų. Atsiverskit seną pernai metų temą, kai buvo blogai su BITĖS ryšiu ir palyginkit kokie grafikai buvo tada. O čia beveik visada po maximumu eina.M-artin wrote:Jeigu Steponas turėjo galvoje, kad turi veikti idealiai, tai taip, kaip matome nėra.
Gal dar pabandykit ką nors parsipūsti iš Plungės ftp. Įdomu kaip vietiniam tinkle reikalai.
Nors va dabar siunčiuosi filmą iš Plungės FTP ir mano grafikas yra gersnis biški, tik mano greitis yra daug mažesnis
UAB "Parabolė" direktorius
Va, čia mano anksčiau rašytas pranešimas, kur grafikas atrodo daug gražiau. Žinoma, jis darytas dieną. Dieną manau ir dabar toks pat būtų. O vakare turbūt CISCO apkrovos didelės, nes srauto, kaip suprantu, netrūksta?steponas wrote:Panašus grafikas būtų ir pučiant iš vieno kompo į kitą buto ribose. Šitoks grafikas jau priskirtinas prie neblogų. Atsiverskit seną pernai metų temą, kai buvo blogai su BITĖS ryšiu ir palyginkit kokie grafikai buvo tada. O čia beveik visada po maximumu eina.
Gal dar pabandykit ką nors parsipūsti iš Plungės ftp. Įdomu kaip vietiniam tinkle reikalai.
Pamėginau iš Plungės FTP parsiųst. Grafikas, kaip matome, "ledinis".
Last edited by M-artin on Thu Jan 22, 2009 7:42 pm, edited 1 time in total.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
CISCO įrangai yra visai vienodai kokius paketus, vietinius, ar iš interneto skirstyti ir jeigu joje būtų problemos, grafikas būtų toks pat dantytas. Reiškias iki modemo ryšys yra geras ir vėl problemos su pačiu internetu, nors šiuo metu lietuviško srauto yra išnaudojama tik 130 Mbps, o galima išnaudoti 250 Mbps. Mano galva jau čia per silpna kad susigaudytiM-artin wrote:O vakare turbūt CISCO apkrovos didelės, nes srauto, kaip suprantu, netrūksta?
Pamėginau iš Plungės FTP parsiųst. Grafikas, kaip matome, "ledinis".
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Arba nėra kuo pakeisti,arba jūs labai apsileidęs ir konservatyvus - nebėgiojate kaip aš,kur kas nors tik daugiau pasiūlosteponas wrote:Už šitą "akmens amžiaus" internetą aš TEO moku 250 Lt į mėnesį ir nesiputoju kad mažaimartinuxxx wrote:Jergau čia akmens amžiaus internetas (tada iš vis jo nebuvo ), nematau skirtumo ar 60 kB/s ar 128 kbps
Beje kur tik benueinu pas pažystamų visi tik ir klausia,ar nežinai ko tas internetas taip trukineja?
Sakau na keite IP,o dabar lyg visam masčio mikrorajonui durniuoja,o dėl ko nežinau... pro langa pamate traktoriuka,sako gal jau optika ves,sakau na labai abejoju
Šitaip yra todėl, kad mano kaime yra tik vienas tiekėjas TEO. Kitų ryšys yra labai prastas.martinuxxx wrote:Arba nėra kuo pakeisti,arba jūs labai apsileidęs ir konservatyvus - nebėgiojate kaip aš,kur kas nors tik daugiau pasiūlo
Ir taip bus visiems, jeigu TEO pavyks visus kitus papjauti, ką dabar ir daro, nes Lietuvos valdininkai į tai žiūri pro pirštus - dempinguoja - nu ir kas, žmonėm juk geriau - pigiau kainuoja. Tas "pigiau" vėliau visiems poro gerklę išlįs. Bus kaip su dujom ar nafta. Dujų kaina nukrito gal daugiau kaip per pusę, o naftos - kelis kart, bet vat šildymo ir elektros kaina reikia kelti - ankstesnis motyvas buvo - kadangi brangsta dujos ir mazutas, o dabar kodėl
Visi kas dar nesuprato, kad pagrindinis blogis telekomunikacijų srytyje yra TEO, kuris siekė, siekia ir sieks tapti monopolistu ir diktuoti savo kainas ir sąlygas, yra akli
Ir aišku tai pasieks trumparegių dėka, nes niekam nesvarbu kas bus rytoj, svarbu kad šiandien kuo daugiau atsikasti dykai
- martinuxxx
- Aktyvus narys