Gal nera kas paseedintu daugiau, matuok speedtest.net, bent jau man visad maximuma rodo, o is torrent buna ir kai 70 kb/s siunciabordaciokas wrote:Biski nesuprantu,greitis lygiai toks pats kaip M4 plano,bet as M3. greitis db torrente 2.5MB/s
Numatomi pakeitimai planuose
-
- Pradedantis
Visa vakara dingineja internetas,pingai didziuliai,puslapiu nekrauna,skype sukinejasi,beto lietuvos download taip ir nepakito kaip buvo 150kb/s taip ir yra,pakito tik uzsienis is 30kb/s y 60kb/s bet ar cia visam laikui ar tik siaip uzplauke? beto noriu paklaust ar mascio 54 name jau yra optika ar nera ir kodel dingineja internetas?
Kodėl dnginėja, aš priežasties nematau - rodo, kad siganalų lygai pas Jus yra geri. Reikėtų skambinti ir registruoti gedimą - ateis į vietą ir sutvarkys. Mėgėjo planams greitis Lietuvos tinkluose nesikeitė - tik užsienyje. Oficailų pranešimą apie visus pakeitimus gausite vasario mėnesį - kai užbaigs viską testuoti.svecias123321 wrote:Visa vakara dingineja internetas,pingai didziuliai,puslapiu nekrauna,skype sukinejasi,beto lietuvos download taip ir nepakito kaip buvo 150kb/s taip ir yra,pakito tik uzsienis is 30kb/s y 60kb/s bet ar cia visam laikui ar tik siaip uzplauke? beto noriu paklaust ar mascio 54 name jau yra optika ar nera ir kodel dingineja internetas?
Optikos kol kas Telšiuose dar kol kas nėra - tik pradedam statyti.
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
aisku,dekui kad greit sureaguota beto koks galetu but gedimas,viskas visada veikdavo geriausiai,kaip vilius sake kad trecia diena nera interneto vakarais arba labai dingineja,tai ir man tas pats,o vat pvz katik draugui pasiskambinau jis irgi mascio gatvej gyvena sake kad internetas veikia puikiausiai,beto dienas internetas veikia puikiausiai,tik vakarais uzeina tokios nesamones
Ir pas Jūs pasižiūrėjau - modeme siganalai normoje. Ryt aiškinsiuos kas ten yra.shwiliox wrote:Kas cia daros su netu? jau gal 3 diena is eiles, kai vakarais normaliai interneto naudot negali?! kaip kolega minejo, puslapiu neatidaro, skype sukinejasi.. as gyvenu vilniaus 2 name, bet tas pats vyksta ir vilniaus 20, prasau paziuret kas vyksta, nes jau atsibodo.
Parašykit man į PM draugo adresą - gal kas paaiškės daugiau.svecias123321 wrote:aisku,dekui kad greit sureaguota beto koks galetu but gedimas,viskas visada veikdavo geriausiai,kaip vilius sake kad trecia diena nera interneto vakarais arba labai dingineja,tai ir man tas pats,o vat pvz katik draugui pasiskambinau jis irgi mascio gatvej gyvena sake kad internetas veikia puikiausiai,beto dienas internetas veikia puikiausiai,tik vakarais uzeina tokios nesamones