Numatomi pakeitimai planuose

Moderators: Leonas, steponas

Locked

Kaip vertinate pakeitimus planuose?

Labai gerai
11
35%
Gerai
6
19%
Patenkinamai
9
29%
Blogai
5
16%

Total votes: 31

panedelnik
Pradedantis
Pradedantis

Post by panedelnik »

bordaciokas wrote:Biski nesuprantu,greitis lygiai toks pats kaip M4 plano,bet as M3. greitis db torrente 2.5MB/s
Gal nera kas paseedintu daugiau, matuok speedtest.net, bent jau man visad maximuma rodo, o is torrent buna ir kai 70 kb/s siuncia :)
BodyTower
Pradedantis
Pradedantis

Post by BodyTower »

man tai su optikos m3 planu 2.4 mb/s o pradzioje atsiradimo optikos buvo 600kb/s as esu visiskai patenkintas ka dabar turiu :D
svecias123321

Post by svecias123321 »

Visa vakara dingineja internetas,pingai didziuliai,puslapiu nekrauna,skype sukinejasi,beto lietuvos download taip ir nepakito kaip buvo 150kb/s taip ir yra,pakito tik uzsienis is 30kb/s y 60kb/s bet ar cia visam laikui ar tik siaip uzplauke? :) beto noriu paklaust ar mascio 54 name jau yra optika ar nera ir kodel dingineja internetas? :roll:
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

BodyTower wrote:man tai su optikos m3 planu 2.4 mb/s o pradzioje atsiradimo optikos buvo 600kb/s as esu visiskai patenkintas ka dabar turiu :D
Nesuprantu gyvenančių Plungėje ir turinčių optiką. Juk greičiai dabar yra maždaug tokie:

Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

svecias123321 wrote:Visa vakara dingineja internetas,pingai didziuliai,puslapiu nekrauna,skype sukinejasi,beto lietuvos download taip ir nepakito kaip buvo 150kb/s taip ir yra,pakito tik uzsienis is 30kb/s y 60kb/s bet ar cia visam laikui ar tik siaip uzplauke? :) beto noriu paklaust ar mascio 54 name jau yra optika ar nera ir kodel dingineja internetas? :roll:
Kodėl dnginėja, aš priežasties nematau - rodo, kad siganalų lygai pas Jus yra geri. Reikėtų skambinti ir registruoti gedimą - ateis į vietą ir sutvarkys. Mėgėjo planams greitis Lietuvos tinkluose nesikeitė - tik užsienyje. Oficailų pranešimą apie visus pakeitimus gausite vasario mėnesį - kai užbaigs viską testuoti.
Optikos kol kas Telšiuose dar kol kas nėra - tik pradedam statyti.
UAB "Parabolė" direktorius
shwiliox
Naujokas
Naujokas

Post by shwiliox »

Kas cia daros su netu? jau gal 3 diena is eiles, kai vakarais normaliai interneto naudot negali?! kaip kolega minejo, puslapiu neatidaro, skype sukinejasi.. as gyvenu vilniaus 2 name, bet tas pats vyksta ir vilniaus 20, prasau paziuret kas vyksta, nes jau atsibodo.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Senai sakiau kad parabolėje Vilniaus rajonas užkerėtas - visi lekia iš ten :lol: nes tragedija ne internetas vilniaus gatvėje 8)
Image
svecias123321

Post by svecias123321 »

aisku,dekui kad greit sureaguota :) beto koks galetu but gedimas,viskas visada veikdavo geriausiai,kaip vilius sake kad trecia diena nera interneto vakarais arba labai dingineja,tai ir man tas pats,o vat pvz katik draugui pasiskambinau jis irgi mascio gatvej gyvena sake kad internetas veikia puikiausiai,beto dienas internetas veikia puikiausiai,tik vakarais uzeina tokios nesamones :?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

shwiliox wrote:Kas cia daros su netu? jau gal 3 diena is eiles, kai vakarais normaliai interneto naudot negali?! kaip kolega minejo, puslapiu neatidaro, skype sukinejasi.. as gyvenu vilniaus 2 name, bet tas pats vyksta ir vilniaus 20, prasau paziuret kas vyksta, nes jau atsibodo.
Ir pas Jūs pasižiūrėjau - modeme siganalai normoje. Ryt aiškinsiuos kas ten yra.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

svecias123321 wrote:aisku,dekui kad greit sureaguota :) beto koks galetu but gedimas,viskas visada veikdavo geriausiai,kaip vilius sake kad trecia diena nera interneto vakarais arba labai dingineja,tai ir man tas pats,o vat pvz katik draugui pasiskambinau jis irgi mascio gatvej gyvena sake kad internetas veikia puikiausiai,beto dienas internetas veikia puikiausiai,tik vakarais uzeina tokios nesamones :?
Parašykit man į PM draugo adresą - gal kas paaiškės daugiau.
Buma
Pradedantis
Pradedantis

Post by Buma »

As tai bent dziaugiuosi, per tokius testavimus kartais net siuncia 2.6~mb/s uplaudina 2mb/s~.. Pas manes (Plungeje), bent jau ne i bloga puse vakarais taip ateina, o net ir i gera :lol:
Guest

Post by Guest »

Mascio 44,mascio 8-stabilu,mascio 54,vilniaus 2-nestabilu :) ir tai dabar kol sita posta parasiau 10 minuciu turejau perkraudinet puslapi :oops:
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

savaitgali visa buvo blogai ir kauno 11 ,siandie saulius patvarke dabar vel blogai .
shwiliox
Naujokas
Naujokas

Post by shwiliox »

Nu atsiprasau, jau 5 diena, kai vakarais internete sedet neimanoma. Diena viskas tvarkoi, vakare, panasiai nuo 7h viskas, galima sakyt nebeveikia internetas. Taigi prasyciau patikrint ka nors, nes ir kaimynui tas pats.. Jau atsibodo :!: :(
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

mascio 8,internetas eina saibom.
Locked